• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Oto Bilon ze swoja typową miną :-D:-D:-D:-D

Ooooo,i Kocurek się wylansował:)))
Nie mogę się napatrzeć na Twoje usta:)) BOSKIE!
Rureczka,ja miała frecię ale nie wiem...jakoś nie polecam.Oddałam ją po miesiącu,była strasznie wredna.Może nie jest to zwierzątko dla mnie albo nie umiałam się tym zająć.Strasznie śmierdzi,kupczy jak opętane i bardzo wymagające żywieniowo...pokarmy bogate w białko i to co kilka godzin MUSI jeść.

KOCCCURRKU :szok: jakie Ty masz BOSKIE usta :tak::tak::tak::tak: o mamo! A Bilon też fajny, taki misiowy i lekko zblazowany :-D:-D:-D

Gdyby Mała Czarna takie usta odziedziczyła :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ostatnia edycja:
Czy Wy aby nie przesadzacie hahahahahaha :-D:-D No ale... dziękuję ;-) W dobie kryzysu cellulitowego miło jest słuchać komplementów :-):-):-D

A Bilon jest szantażysta emocjonalny i tyle :-D

Potwierdzam - fretki są strasznie zabawne i strasznie kłopotliwe :-p

Ostatnia edycja:
kocurek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) rozpusta to na twoich ustach, a dokladniej mowiac zwlaszcza na dolnej wardze :)))))))))))))))))) szczesciaro przebrzydla kudly bym powyrywala :) oddaj troche- po dobroci PLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs :-D
nie chce byc nieprzyjemna ame dziewczyny jestescie paskudne!
wszystkie tak soe zazdrosnie wglapily w usta kocurka ze zadna ABSOLUTNIE ZADNA sie nie rozplynela nad brzuchem! nieladnie oj nie!!!! :)
kocurek : brzusio pierwsza klasa! a nastepnej fotce zabieraj reke, ucho psiny i pokaz go jeszcze wiecej glodnym oczom :)

oliwka : sliczne fotki :) a pierscionek slabo troche widac swiatlo bije :)

just : dziekuje w imieniu poldusia za jakze zasluzony komplemeny ;) hahahahhaha

rurka : no to doslownie mowie - piekny sen mialas ;) hahahahaha

Ostatnia edycja:
Jaki brzuszek???
Kocur czaruje oczętami i powabnymi ustami:)
Zresztą brzusio maluśki:)

Mąż mnie dzisiaj nie mógł znaleźć przez ten kolor włosów:))) Mówi,że za często zmieniam:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry