• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oliwka podziwiam Cie za tą ciągłą chęć do zmiany... ja mam zakaz farbowania:-D ale chodzą za mną takie włoski jakie miałaś poprzednio, piękny kolorek...:zawstydzona/y:

reklama
Rurka,ja muszę...jak tyle się u mnie dzieje to zmieniam...a uwzięłam się na włosy...kolor,cięcie itp,muszę bo bym zwariowała,to taka moja fobia:)
Wolę myśleć o tym niż o psychopatce mojej matce...
A jak chcesz kolorek jak mój poprzedni to zapraszam do mojej fryzjerki:))

rurko oby...więc trzymam &&&& i za Ciebie oliwka też...musi się w końcu wam udać.
A ja na razie jestem na etapie rozmyślania czy w ogóle chcę się starać...szczerze już nie mam ochoty jakoś mnie to teraz tak dobiło ,że mam wątpliwość. Chyba pozostanę przy mojej magicznej dwójce...

oliwka a mi to tam tylko zależy na nawilżonych ustach. Niestety ,ale strasznie szybko mi się przesuszają. A nie znoszę tego uczucia...dlatego praktycznie zawsze mam pod ręką pomadkę bezbarwną Nivea Hydro Care bądź balsam do ust carexa. A na dłuższą chwilę błyszczyk.
Kobieto no i szalejesz z tymi włosami ;-) daj im odpocząć chwilunie ;-) nie wypadają Ci przez to włosy? Ja nie farbowałam ,a teraz włosy wychodzą mi garściami :-( dobrze ,że mam bardzo gęste choć w porównaniu z wcześniej teraz została połowa tego :-(

Ostatnia edycja:
Rurka żadne tam daleko:)
Marcepanku ta szminka w kredce Clinique bosko nawilża i jest leciutka:)
Włosy wypadają cały czas w tym samym tempie,też mam gęste:)
Czasami jak przesadzę to wypadnie kilka więcej ale wtedy wystarczy szampon Collistar na wypadające włosy i jest git:)

Oliwka śliczna fryzurka;-)
Rurka no mogli by mi dać spokój juz ;-)

Normalnie leżałam i oglądałam tv i mi się przysneło :-)

Aaaaaaa jaka burzaa :-(:-(
I jak pada. A mój tata biedny do pracy musi iśc :-(

A tymczasem uciakam spać;*
Dobranoc ;***

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry