• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
młodamamusia - te turystyczne są urocze, ale ja jakoś nie mam do nich zaufania. Ostatnio w DDTVN poruszany był temat łóżeczek i mimo tych wszystkich bajerów, które posiadają łóżeczka turystyczne, drewniane je zdeklasowało ;-) Chociaż, chcąc być jak najbardziej obiektywnym, to najważniejszy jest jednak materacyk.

reklama
młodamamusia - i prawidłowo !!!! Niech reszta też się przyłoży do roboty :-D))
A jak w szkole ? Wszystkie przedmioty już zaliczone ?

Made w szkole doobrze . Jeszcze zostały dwa przedmioty . I zobacze co mi powie gin w poniedziałek i w czwartek tylko napisze i gotowe.
Bo kolejny przedmiot za 3 tyg bo babka z maty nie ma czasu ;/ :-(

made wie wiem :-) ja jej sie pytałam czy nie szło by szybciej . A ona do mnie ze nie bo to na rajd jedzie gdzieś tam i wogóle w szkole jej nie ma.
No to pojde za 3tyg z Rafikiem i powiem ze ma go przypilnować przez ten czas co będe pisać. :rofl2::laugh2:

made no dokładnie i jak bedzie się jej coś nie podobało to powiem ze ma mi wpisac zaliczenie :-) jak nie chce przypilnoowac Rafika ;-)

reklama
hej

marcepanek : 3maj sie dzielnie! a bioderkami sie nie martw, to czesta przypadlosc i tak jak made pisala wszystko wroci do normy!
mlodamausia : powodzenia na reszcie zaliczen! juz koncowka! i zaliczen i ciazy a pozniej beda zasluzone wakacje i odpoczynek :)))

just : robaczku...serce mi sie kroi jak zobaczylam zdjecie kolacji... biedna ty moja... to juz wiesz teraz ze trzeba bedzie dorzucic kilka rzeczy do torny na porodowke : ze 3-4 jakblka, jakies ryzowe chrupki/pieczywo i inne prowianty na czarna godzine :)

rureczka : bedziesz ze mnie dumna! poszlam do fryzjera, podcielam tylko na rowniutko sobie wlosy, mam teraz jakies 6cm mniej i zdrowiej to wyglada :)
a jak juz sie ruszylam do frycka i ze bylam ubrana i niedaleko centrum, to zawitalam do sklepiku Occitane de Provence i kupilam sobie malutka wode toaletowa o zapachu Werbeny, krem na sucha skore z maselkiem karité i do rak :)
uwielbiam i kosmetyki z przeroznych roslin prowanjsi, owocow i innych mniaaaaaaaaaaaaaaaam :)))))))))))))

ide na kolacje...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry