• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurek - "ciocia" aha :-p a tu mi czołg jedzie :-D))))))))))

rureczka - dobra, ale sama wybiorę, co ? :sorry:

just - jedna !!!! Libido mi spadło :zawstydzona/y::-D:-D))))) hahhaaaaa

Karola melduj co się stało :tak:

Koccurrek Ty sobie dzisiaj folgujesz :-D a pamiętasz "perfumy" "Być może..." hahahaha

Made libido Ci spadło??? Eee kurka muszę tam wysłać coś do Ciebie, bo wiesz ja i tak nie potrzebuję :-D

Karola ups! no to była "mokra" robota hahahaha, jeszcze w kościele??? :-D wstydu nie masz :-D ;-) hahahaha

Ostatnia edycja:
Koleżanka made insynuuje...??? :-D:-D

boogie :szok: ależ idealne na osiedle - i tylko 7zł !!!!! Nadal w sprzedaży :-D:-D

Ostatnia edycja:
hej laseczki witam się pięknie od jakiś 3 dni dopadły mnie nudności ból podbrzusza wstręt do jedzenia obrzmiałe piersi i cierpie z powodu wymiotów ok godziny 22 więc jest dobrze mąż nie pozwala mi się stresować a syn znalazł moją starą lalkę i mówi że to jego siostrzyczka i tata ma mu taką prawdziwą kupić!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kornelinka weź Ty się zlituj bo zaczynają Ci się fakty mieszać.Raz masz owulacje,raz nie,teraz znowu co,objawy ciążowe????
Zapisuj co komu mówisz,żeby nie było niejasności.

Kocurku - weź...brzydzę się insynuacjami :-D wszelkimi )))) hahahaaa no umarłam

Olivka - czara się przelała. Ty uważaj żeby Cię na stosie teraz nie spalili :-D))))

Kocurrku pora zakupić na osiedle :-D

Kornelinka ja juz się nie łapię w tych Twoich postach... Weź ogarnij wszystko i może od nowa nam wytłumacz...

Made,kurde,już matka na mnie poluje...co prawda z adwokatem za mną biega ale kto wie kim on naprawdę jest:)))

Just...lepiej niech nie tłumaczy bo się znowu pogubi...

reklama
piszę wam co się ze mną dzieje jeżeli tobie nie pasuje to poprostu nie czytaj moich postów a jeżeli wszystkim wam to nie odpowiada co piszę i jakie są moje odczucia to mogę nie pisać na waszym forum. Niestety ale wiem co piszę i gdzie.

Dziękuję za miłe przywitanie

A owulacja wyszła z wyliczenia i wykresu ale czy była w tym czasie to wam nie powiem w 100% bo niestety ale ja mam cykle 20 dniowe 23 28 30 a nawet co 6 msc więc u mnie tego nie wylicze tak łatwo.
Ale dzięki

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry