• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
piszę wam co się ze mną dzieje jeżeli tobie nie pasuje to poprostu nie czytaj moich postów a jeżeli wszystkim wam to nie odpowiada co piszę i jakie są moje odczucia to mogę nie pisać na waszym forum. Niestety ale wiem co piszę i gdzie.

Dziękuję za miłe przywitanie
Po prostu widzę,że to co piszesz nie trzyma się kupy.Fakty mówią same za siebie.I już nie mam więcej zamiaru czytać tych bzdur.Dobrze,że istnieje ''ignor''

reklama
Karola uważaj, bo to mogą byc czary i magia :-D

Made Ty z siłami zła też za pan brat? :-D jak to się mówi, bogu świeczkę hahah a diabłu ogarek :-D

Kornelinka - oj..daj spokój ;) My poddenerwowane bo koleżanka młodamamusia może rodzi, a my nic nie wiemy.
Ja Ci kibicuję ;)) i nie wnikam co i jak.

Made ale żeby zacny był, dużą rentę/emeryturę miał, i wiesz za długo nie pociągnął :D żartuję oczywiście ;P

Młoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

made ale to troche boli bo w nikim wsparcia nie mam więc mi źle.

A młoda to już z Rafikiem pewnie dlatego ma nas troszke w dupce ;-)

Karolcia moherki powiadasz? jutro się do jednego wybieram, mój osobisty, babciny ;P

No jak rodzi to raczej nie napisze między jednym a drugim skurczem:eek:

rureczka - ja tylko z zacnymi przesiaduję :-D))))))))) i wiesz ? jest taki jeden akuratni ;-) niby nieśmiały, niby taki mało interesowny, a wystarczy jeden niezapięty guziczek w podomeczce :zawstydzona/y: szaleństwo dzikie Kochana :))))))))

Kornelinka - spokojnie....mi tam daleko od osądów ;-) odpręż się, policz do 10 i głowa do góry. W kupie zawsze tak...niby ciepło, ale śmierdzi.

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry