• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAGGY, a ja po yasminelle czuje sie wysmienicie :))) Kiedys mialam jakas mniejsza ochote na seks, lecz nie wiem czy to byla wina tabletek czy tez moze przemeczenie, a teraz najchetniej to bym z lozka nie wychodzila i juz :))

I jak wspominalam juz nieraz od razu po odstawieníu staranka - zalecenie mojej ginekolog.

reklama
pysia- no wlasnie.. zaraz po odstawieniu.. a ja najpierw to badania musze wszystkie zrobic, bo mialam toxoplazmoze i niestety a moze i 'stety' plod obumarl..
wiec.. teraz nie chce ryzykowac.. zobaczymy co mi gin powie..
z drugiej strony mysle sobie, ze co ma byc to bedzie :) jak ma byc fasolka to bedzie i w 3 miesiace po odstawieniu..
nie moge sie doczekac wizyty u lekarza, zeby wreszcie zaczac te wszystkie badania.. ostanio mialam szczegolowe badanie krwi i wyszlo mi , ze mam cholesterol.. ale niezbyt wielki. Pomimo tego, musze sobie zrobic pozostale badania. Chce byc pewna, ze wszystko ok, bo juz pierwszej mlodosci nie jestem :)

MAGGY, a to faktycznie porob wszystkie badania, zeby bylo wszystlo cacy do rozpoczecia staranek :)))
Na pewno Ci sie uda. No niby po odstawieniu najlatwiej ale pozniej tez sie uda :))) i wszystkie bedziemy ladnie zafasolkowane. Jejku. ja juz sie nie moge doczekac taka jestem nakrecona :)))

Witam:-)
Ale mnie tu dawno nie było.... czasu nie mam aby nadrobić poza tym piszecie w tepie ekspresowym:tak:
Widze że coraz więcej nowych dziewczyn;-).
U mnie jakoś leci, za niedługo koniec szkoły i nareszcie odetchne, może wtedy uda sie zaciążyc bo będzie koniec stresów :-p
Pozdrawiam serdecznie

NIKA, ja jestem tutaj z powrotem :)))

Musze sie wykremowac ladnie i w ogole do lozeczka i zaraz wpadam pod kolderke mmmmmm

Ja na chwilkę, bo padam na ryjek już. Dziś przeszłyście same siebie z tym pisaniem...

witam wszystkie nowe dziewczyny. U nas jest mega pozytywna atmosfera i serdecznie zapraszamy do pisania.
mama, fotki piękne... no ale masz chyba ciut krótsze niż na avatarku.
Maryla, parówkożerco, będzie dobrze i faktury zapłacisz.
Nika u nas też słoneczko w Warsaw było dziś piękne !!!! rodzinka zdrowieje,a to najważniejsze.

jak zwykle, pozapominałam co komu miałam odpisać, nie zaznaczyłam postów i doopa.

Jutro się zamelduję z pracy z nową energią, to więcej napiszę.
Kolorowych snów babeczki.

reklama
nika - to ja jadę do Ciebie :-D Miałam cztery lata temu odwiedzić ze znajomymi Trondheim konno ale skręciłam kostkę i łaziłam z szyną a w szynie jeździć konno przez całe dnie bym się chyba pogryzła :-D Mieli mnie odebrać z Oslo - przetransportować kawałek na północ a reszta w siodle. Mieliśmy mieć miesięczne turne w siodle po Norwegii ale ... głupie schody :-( A potem już z kasą było krucho i nie wyjechałam :sorry: a bardzo bym chciała jechać na północ od Trondheim - zobaczyć klify latem :sorry::happy::rofl2: Może kiedyś marzenie się spełni :sorry:

Spadam spać - dobranoc ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry