• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Odebrałam wyniki na koncie w necie ale nie ma tam norm. :crazy:Szukałam w sieci i były rozbieżności więc dałam sobie spokój. Zdenerwowałam się tylko bo jeden z hormonów tarczycy nie mieści się w normie:-(. Opinie zgodne ze stron.Jutro odbiorę na papierze to zobaczę. Tam są normy. I tak szybko są te wyniki bo miały być w poniedziałek:-). Jak zalecała mama05 wzięłam gorącą kąpiel:-):-). @ brak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Suwaczek więc nieaktualny. Wredna @ robi co chce:wściekła/y::wściekła/y::angry:. Może będzie jutro. Na pewno to nie kreseczka. Mam nadzieję, że te wyniki będą OK i będę mogła odpalać lont:-D:-D:-D.

reklama
postanowiłam zrobić kolejny krok i utworzyłam nowy suwaczek ,sprawdzam czy działa

działa :))))))))))) ale cos długo to wyszło...chyba tyle nie wytrzymam ;)

cześć dziewczyny! ja tu nowa, postanowiłam sobie do Was dołączyć. Tak się niestety złożyło, że będziemy się starać by w 2011 roku zostać mamusią i tatusiem;-). Mieliśmy z mężem być rodzicami w październiku tego roku, ale życie zapisało inaczej na kartach. pozdrawiam i mam nadzieję do miłego usłyszyska.
Ela

Witam sie lejdis:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-Dale naskrobalyyyyyyyyyyyyyyyyyyyscie od 18.00 godziny!!!!!!!!!!!!ledwo nadrobilam no i mamy tyle nowych kobietek,ze juz nie pamietam polowy nikow ,ale piszcie dziewczyny piszcie w koncu sie wszystkie polapiemy kto jest kim i o co kaman:-):-):-)dziekuje wszystkim,ktore tak chwala moja fryzurke-i jedna kobietka zauwazyla,ze wygladam powazniej niz na zdjeciu na avatorku-tak,zgadzam sie-raz ,ze tam bylam pol roku mlodsza:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:a dwa,ze teraz mam ciemny braz i na fotkach wychodzi prawie jak czarny a na avatorku ewidentnie widac ,ze jest braz i na wizycie w maju robie taki braz z powrotem:rofl2:MLODAM- domyslam sie,ze przezylas poronienie:-(tu jest kilka dziewczyn po tym traumatycznym przezyciu(ja tez stracilam maluszka w 9t.c) jedna z nas wlasnie wyszla ze szpitala-miala lyzeczkowanie-serduszko nie bilo...czekamy na Nia az bedzie w stanie do nas wrocic-takze znajdziesz tu zrozumienie i wsparcie-zagladaj kiedy masz ochote i pisz jak najczesciej:happy:witam sie z kawka-zapraszam...KASIAWIE-piekny suwaczek-musisz byc cierpliwa z testowaniem,poczekamy z Toba:))WISIEŃKA- dzis jeszcze raz powtorz goraca kapiel i jak po tym nie dostaniesz to ...nie wiem juz co radzic bo mi 1 lub 2 takie kapiele wystarczyly...

Ostatnia edycja:
No dobra,to i ja dołączę do Was. :-p ;-)
Agnieszka sobie jestem,hehehe. ;-) :-p
Staramy się 9ty cykl. Plan był na 2010 (i do wątku 2010 jestem na maxa przywiązana),ale wiadomo,jak to życie - uwielbia płatać figle. ;-)
Jeśli do lipca/sierpnia nie uda Nam się zaciążyć,robimy badanka i z ginkiem myślimy,co robić,by zrobić. ;-)

AGUTKA- witam i widze nowy suwaczek z moim haslem-od pol roku to jest moje motto- NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY- no ale monopolu na nie nie mam;-)ja po odstawieniu hormonów dzialam 2 m-ce jak nie uda sie zajsc to ide po Clo i jestem dobrej mysli bo ustalilismy z mężem ze staramy sie pol roku i jak sie nie uda to dajemy sobie spokoj dlatego teraz robie wszystko,zeby potem zajsc bo bardzo pragne tego maluszka,ale nie chcemy sie zatracic w tym wszystkim bo juz raz to przechodzilismy-ja mam 31 lat a Tom 38-dzieci prawie 5 i prawie3 lata-zobaczymy jak wyjdzie...

Ja ostatnio gdzieś wyczytałam to hasło. :sorry2: Ale nie tu na BB - zabij,a nie pamiętam gdzie. :sorry2: A przeszkadza Ci ono na moim suwaczku? :cool2:
U Nas jest tak,że ja mam 25lat,Zuzia jest moją biologiczną Córcią,G. ma 32 lata i nie ma Dzieci - chociaż On cały czas mi powtarza,że Zuzia jest Jego i koniec kropka. ;-) No i tego się trzymamy. :-) Marzy Nam się 2gi maluszek,ale jak się nie uda,to co zrobić. Grunt,że już jedną Milusińską mamy. :-)

Witam się o 9.00 :-)

i jedna kobietka zauwazyla,ze wygladam powazniej niz na zdjeciu na avatorku.

to ja to ja sie odważyłam ;-) co nie mzienia faktu ze teraz też bardzo ładnie wyglądasz :-)

moja Julka za chiny udowe nie wypije syropu,juz preszłam samą siebie-wzystko spróbowałam,w herbacie w soczku,łyzke z syropem obsypalam kolorowymi cukierkami i nic!!!!!!!!!ja nie wiem co to będzie,na siłe dałam o wszystko wypluła-szok!!ona juz nawet nie próbuje tylko czuje po zapachy,rety co za dziecko...:baffled:

co do testowania to chyba będą najdłuższe 2 tygodnie w moim życiu,juz Cie rozumiem marylka:tak:juz i tak w przyszłym ygodniu musze sie zarejestrowac do ginka żeby potem nie czekac jakby co,bo oczywiście niecierpliwa jestem,choc i tak pewnie jesli zobaczyłabym 2 kreski to na drug dzien pojde na badanie krwi:-)

a to tylko my z marylka czekamy na testowanie czy ktoś jeszcze?bo tu tyle dziewczyn się wiało że ja juz nie pamietam:-D

witam się

Agutka witaj! :)

No to 3mam kciuki za dziewczyny testujące! :tak::-)

ja to ten cykl wogóle nie licznie.. nawet nie wiem który dziś dzień:sorry::zawstydzona/y: mniej wiecej to w przyszłym tygodniu przypada jakoś termin @. no zobaczymy..

reklama
AGUTKA- nie ,nie przeszkadza mi to haselko-jest nas dwie co nie spoczna;-):tak:tylko od razu je zauwazylam!!powodzenia zycze i oby poznie jak sie nie uda -wspomagacze pomogly...KASIAWIE- odwazylas sie powiadasz....i dobrze:tak::-Dja mam takie same odczucia,ze teraz wygladam powazniej dlatego wroce do tego jasniejszego brazu.a jesli chodzi o syropy to moje dzieci jak zblizam sie z lyzeczka to nawet nie pytaja co to tylko sie pchaja kto pierwszy i chetnie pija wiec nie znam problemu-ale walcz bo jak nie bedzie brala tych syropow i choroba sie rozkreci to moze byc gorzej:eek:a tego nikt nie chce:no:;-)a jesli chodzi o testowanie to wczoraj zajrzala do nas SLOMIANA WDOWA i dzis zrobila test i ...II Kreseczki:-):-):-):-):-)poleciala na bete!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry