Wisieńka
Fanka BB :)
Odebrałam wyniki na koncie w necie ale nie ma tam norm.
Szukałam w sieci i były rozbieżności więc dałam sobie spokój. Zdenerwowałam się tylko bo jeden z hormonów tarczycy nie mieści się w normie:-(. Opinie zgodne ze stron.Jutro odbiorę na papierze to zobaczę. Tam są normy. I tak szybko są te wyniki bo miały być w poniedziałek:-). Jak zalecała mama05 wzięłam gorącą kąpiel:-):-). @ brak

. Suwaczek więc nieaktualny. Wredna @ robi co chce

. Może będzie jutro. Na pewno to nie kreseczka. Mam nadzieję, że te wyniki będą OK i będę mogła odpalać lont

.
Szukałam w sieci i były rozbieżności więc dałam sobie spokój. Zdenerwowałam się tylko bo jeden z hormonów tarczycy nie mieści się w normie:-(. Opinie zgodne ze stron.Jutro odbiorę na papierze to zobaczę. Tam są normy. I tak szybko są te wyniki bo miały być w poniedziałek:-). Jak zalecała mama05 wzięłam gorącą kąpiel:-):-). @ brak

. Suwaczek więc nieaktualny. Wredna @ robi co chce

. Może będzie jutro. Na pewno to nie kreseczka. Mam nadzieję, że te wyniki będą OK i będę mogła odpalać lont

.

MLODAM- domyslam sie,ze przezylas poronienie:-(tu jest kilka dziewczyn po tym traumatycznym przezyciu(ja tez stracilam maluszka w 9t.c) jedna z nas wlasnie wyszla ze szpitala-miala lyzeczkowanie-serduszko nie bilo...czekamy na Nia az bedzie w stanie do nas wrocic-takze znajdziesz tu zrozumienie i wsparcie-zagladaj kiedy masz ochote i pisz jak najczesciej
witam sie z kawka-zapraszam...KASIAWIE-piekny suwaczek-musisz byc cierpliwa z testowaniem,poczekamy z Toba
;-)
Ale nie tu na BB - zabij,a nie pamiętam gdzie. 

mniej wiecej to w przyszłym tygodniu przypada jakoś termin @. no zobaczymy..
a tego nikt nie chce
;-)a jesli chodzi o testowanie to wczoraj zajrzala do nas SLOMIANA WDOWA i dzis zrobila test i ...II Kreseczki:-):-):-):-):-)poleciala na bete!!!