Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiolka gratulacje zakfalifikowałas sie na kopa
kobieto nie smęcisz my się cieszymy że wpadłas i szkoda nam ciebie że sie tak męczysz tęskniłam
mam nadzieje że mała szubciutko wyzdrowieje

zastanawiałam się jak ubierzesz to w słowa
Moja też już w dzień przestała mi spać i dlatego teraz obie padamy wieczorem bo ja mam już dosyć i chwilami mam ochotę ją udusić jak coś wykąbinuje ale takie są dzieci - trzeba przeżyć
Nikt nie mówił że rodzicielstwo jest łatwe
I pocieszę cię - będzie ciekawiej
Przepraszam - wzięłam sobie proszki na ból głowy i mi się głupawka włączyła
Ja mam depresję od porodu i wpadnę w jeszcze większą jak urodzę drugie - a wyjdę z niej jak mi wreszcie wszyscy dadzą spokój i sobie odpocznę - czyli w przybliżeniu za 40-60 lat- czyli po śmierci
A żeby nie było - sama i świadomie tergo chciałam co oznacza że jestem skrajną masochistką skoro staram się o drugie 
witaj ja tez tutaj zawitalam wczoraj bedziemy sie starac razem trzymam kciukiNo dobra,to i ja dołączę do Was.;-)
Agnieszka sobie jestem,hehehe. ;-)
Staramy się 9ty cykl. Plan był na 2010 (i do wątku 2010 jestem na maxa przywiązana),ale wiadomo,jak to życie - uwielbia płatać figle. ;-)
Jeśli do lipca/sierpnia nie uda Nam się zaciążyć,robimy badanka i z ginkiem myślimy,co robić,by zrobić. ;-)