Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)

BALBINKA- napisalam do Bibinki o Twojej jutrzejszej wizycie i prosila Ci przekazac,ze trzyma kciuki za dobre wiesci
;-)napisalam Jej zeby weszla na watek ciaza po poronieniach -tam pewnie dziewczyny Jej pomoga a jak nie bedzie chciala jeszcze pisac to chociaz pocztya i napisala ,ze czyta sobie i ze wybieze sie do Lodzi do jakiegos dobrego lekarza na konsultacje.ZAPMARTA- czesc
Jak śpi to jestem pewna że chcę drugiego a w dzień ta pewność jakoś tak mija jak nerwicy dostaję bo Karola znowu coś rozwaliła, klocki mi się w stopy wbijają bo łobuziak ich nie sprzątnęła itp itd 

zapmarta - a ja mam na odwrótJak śpi to jestem pewna że chcę drugiego a w dzień ta pewność jakoś tak mija jak nerwicy dostaję bo Karola znowu coś rozwaliła, klocki mi się w stopy wbijają bo łobuziak ich nie sprzątnęła itp itd
Sol, jak Karol ładnie śpi w nocy, to też jestem pewna, że chcę drugiego. Gorzej jak np. (tak jak dzisiejszej nocy) godzinę nie spałam, bo musiałam głaskać Karolka po pleckachzgięta w pół, nachylając się nad kojcem.
a w dzień, poezja... idę do pracy a babcia się martwi![]()

???
trzymam kciukasy za twoje testowanie i oby @ nie przyszła

ja bym juz chciala byc w ciazyZapmarta - spokojnie, niedługo zacznie przesypiać cale noce i zaczniesz się wysypiać. Ja teraz muszę jeszcze czasami do niej wstać bo jej się coś złego śni i krzyczy przez sen. Im większa ty fajniejsza i więcej przy niej roboty. Od tygodnia mi w dzień nie daje żyć![]()