• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem ale wczoraj była akcja;) mamusia nas nieźle nastarszyła;)

palemka mnie mdłości męczą od 5tc najlepiej pomaga duża ilość wody, herbata zielona i zimna cola. Jedz małe porcje ale często głód nasila mdłości. Ostatecznie jednak dostałam Hydroxizinum od moje gina i to najlepiej pomogło. Trzeba przetrwać, ale wiesz ja to sie uspokoiłam jak sie pojawiły mdłości znaczy że fasolka rośnie i wszystko jest ok. Ból głowy natomiast to juz trudniejsza sprawa ale pij dużo bo może to kwestia odwodnienia. Możesz brać apap i na podniesienie ciśnienia troche coli;) nie zaszkodzi:-)

wiola:eek: tule mocno

Palemko gratulacje!!!

Hej dziewczynki! Dawno mnie nie było. Trzymam za wszystkie kciuki.

U nas dalej nic. W tym cyklu miałam monitoring. Owu piękna więc stan zapalny na pewno pokonany. Teraz mam dużo nauki i ciężko mi was czytać na bieżąco. Ale jestem z wami myślami.

Ostatnia edycja:
just, mloda przyznajcie sie... umowilyscie sie ze bedziecie nas tak trzymac w niecierpliwosci... i jak dlugo sie da niewypuscicie chlopakow?:-):-p
a tak na serio to zycze wam szybkiego i bezbolesnego porodu.
dobra spadam z BB , musze czyms sie zajac bo zaczynam za duzo myslec i dola lapie....znowu akcja ogrod

reklama
Młodamamusia...ładnie nas nastraszyłaś:)
Palemko,nie wiem jak w PL ale w Hiszpanii zabronione cokolwiek oprócz zwykłego paracetamolu.Tutaj w klinice Novum też tak mówią...
Na mdłości troszkę coli,najlepiej wygazowanej.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry