marylka : wygnancu !!!

hej

bardzo sie ciesze ze wpadlas, osobiscie to ja raczej w 2 strone sie zastanawialam, czmeu juz tu nie wpadasz, ale podgladam twoje nowinki na wystaranych, jak zobaczylam twoj post TUTAJ to pierwsza mysl : RODZI! ale widze ze nie...

a ja sie mam dobrze - dzieki

zmeczona bardzo i lekarz karze polegiwac nie nosic, ale nie jest zle. buziaki i &&&&& za szybki i lekki porod, ty pewnie bedziesz czerwcowka, moze na dzien dziecka prezent?
ajas : &&&&
just : nie kojarze tego zapachu, znaczy kojarze buteleczke, ale nie zakodowalam zapachu

moze dmatego ze ja cytrudowo i trawiascie to wlasnie rzadko pachne

choc przedwczoraj zaszalalam i kupilam w occitane de provence 20ml czystej werbeny

wlasnie lekko cytrusowo pachnie, w sam raz na lato
o jak ja ja lubie perfumikowo-kosmetyczny temat
no to a propos tego tematu to sie pochwale ze na dzien mamy (czyli dzisiaj, tutaj obchodza go dzis, znaczy swieto ruchome w ostania niedziele maja, wiec dzis) jakis dobry duszek podpowiedzial mojemu synkowi ze mama lubi pachnidla i mazidla hehe i dostalam pianke do twarzy z oliwek occitane de provence, zelpod prysznic na sucha skore w sam raz na moja ciaze z winogron caudalie i na suche usteczka miodowy balsam Nuxe

a do tego wszystkiego male dzielo sztuki na kartce A4 (ze zdradzieckim nadrukiem i nr stron i logo firmy meza) pelne kolorow kresek serduszek i z wielkim "Bonne Fete Maman"

))))))))))))))))) Tylko jeszcze brakowalo "Je t'aime"

((((((((( ale dobra, nie bede juz taka "wszystko chcaca"
rurka : 3 flakony 100ml??????????????????????????????? jeju faktycznie go lubisz!!!

ja to setek nie kupuje (moze z 2-3 razy tylko...) bo pozniej desperacji dostaje jak patrze jak ubywa, ubywa i konca nie widac

pokaz brzuch 4 miesieczny

Porownamy
PS. zapomnilam ze to "Bonne fete maman" czyli "szczesliwego swieta mamusiu" to nie tylko na rysunku widnialo, ale Poldus mi je pieknie kilka razy wyrecytowal

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) pupineczka moja

))))