• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny teraz coś z innej beczki Chodzi mi O Małgorzate Dydek . Zmarła zostawiając 3miesięcznego synka i z 3 dzzieckiem była w 4 mc tak ? Czy mi sie coś pokiełbasiło ?

Olkiwka przepraszam juz tak nigdy nie zrobie ! . NO gapa ze mnie i tyle;/

reklama
Nie no wchodzę tu a wy nadal jesteście 2w1...No kurde dziewczyny przeginacie na całej linii :-Dwam to się za dobrze w ciąży chodzi:-DJust,młoda wypad na porodówkę oczywiście z telefonami w dłoń bo relację tu na żywo chcemy mieć ;-) I zdjęcia Remka i Rafałka najlepiej od razu ;-)
A TY młoda wczoraj to normalnie przesadziłaś i gdyby nie to ,że ciężarnych nie bije to dostałabyś w pupsko ;-) :-D My tu czekamy na wieści ,że Rafałek już jest a TY wpadasz 2w1 nie no masz wielkie wejście nie ma co ;-)
ewula też to wyczułaś...ja już nawet rozważałam odejście z BB ,ale nie dam im satysfakcji...każdy ma sumienie i oby gryzło je teraz...
rurka oszalałaś toć to perfuma na wielkie okazję najlepiej na Wigilie i Urodziny taka mała buteleczka ,że odmierzam równo jedną kropelkę na pół :-D Nie no lansujecie się na tych osiedlach bez dwóch zdań ;-)
wiolu wygoń tą @ raz na 9miesięcy bądź nawet i dwa razy ;-)
oliwka winkowałaś sobie wczoraj? Bo ja wczoraj padłam z butlą ,ale dziś już lepiej nie ma co się dołować bo to tylko doprowadzą ,że myśli mi w głowie wariują i zapewne oszalałabym :-(
Szczęście ,że Nikola tak fajnie w nocy śpi...bo wstać to by mi się nie chciało wczoraj :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
marylka : wygnancu !!! :) hej :) bardzo sie ciesze ze wpadlas, osobiscie to ja raczej w 2 strone sie zastanawialam, czmeu juz tu nie wpadasz, ale podgladam twoje nowinki na wystaranych, jak zobaczylam twoj post TUTAJ to pierwsza mysl : RODZI! ale widze ze nie... :)
a ja sie mam dobrze - dzieki :) zmeczona bardzo i lekarz karze polegiwac nie nosic, ale nie jest zle. buziaki i &&&&& za szybki i lekki porod, ty pewnie bedziesz czerwcowka, moze na dzien dziecka prezent? ;)

ajas : &&&& :)

just : nie kojarze tego zapachu, znaczy kojarze buteleczke, ale nie zakodowalam zapachu :) moze dmatego ze ja cytrudowo i trawiascie to wlasnie rzadko pachne :)
choc przedwczoraj zaszalalam i kupilam w occitane de provence 20ml czystej werbeny ;) wlasnie lekko cytrusowo pachnie, w sam raz na lato
o jak ja ja lubie perfumikowo-kosmetyczny temat :)

no to a propos tego tematu to sie pochwale ze na dzien mamy (czyli dzisiaj, tutaj obchodza go dzis, znaczy swieto ruchome w ostania niedziele maja, wiec dzis) jakis dobry duszek podpowiedzial mojemu synkowi ze mama lubi pachnidla i mazidla hehe i dostalam pianke do twarzy z oliwek occitane de provence, zelpod prysznic na sucha skore w sam raz na moja ciaze z winogron caudalie i na suche usteczka miodowy balsam Nuxe :) a do tego wszystkiego male dzielo sztuki na kartce A4 (ze zdradzieckim nadrukiem i nr stron i logo firmy meza) pelne kolorow kresek serduszek i z wielkim "Bonne Fete Maman" :)))))))))))))))))) Tylko jeszcze brakowalo "Je t'aime" :(((((((((( ale dobra, nie bede juz taka "wszystko chcaca" :)

rurka : 3 flakony 100ml??????????????????????????????? jeju faktycznie go lubisz!!! :) ja to setek nie kupuje (moze z 2-3 razy tylko...) bo pozniej desperacji dostaje jak patrze jak ubywa, ubywa i konca nie widac :)
pokaz brzuch 4 miesieczny :) Porownamy ;)

PS. zapomnilam ze to "Bonne fete maman" czyli "szczesliwego swieta mamusiu" to nie tylko na rysunku widnialo, ale Poldus mi je pieknie kilka razy wyrecytowal :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) pupineczka moja :)))))
wygnańcu hahaha dobre ;-) coś mój mały sie do porodu nie śpieszy ;-) a czuemu tu nie zaglądam ?? ja po prostu nie nadażam za tym szalonym tępem i tyle nowych osób że nie ogarniam ale postaram sie cześciej wpadac choć na chwile ;-) jak urodze na pewno dam znać obiecałam mamie05 że do niej napisze to na pewno Wam przekże ;-)

just, mloda przyznajcie sie... umowilyscie sie ze bedziecie nas tak trzymac w niecierpliwosci... i jak dlugo sie da niewypuscicie chlopakow?:-):-p
a tak na serio to zycze wam szybkiego i bezbolesnego porodu.
dobra spadam z BB , musze czyms sie zajac bo zaczynam za duzo myslec i dola lapie....znowu akcja ogrod
hej kobitko jak ja cie dawno nie widziałam ;-) ucałuj Iwusie

młodamama widze że Twój syn jeszcze bardziej uparty od mojego ;-)

Marcepanku no widzisz Rafałkowi coś się chyba nie śpieszy . A to na pewno przez remontowanie parkingu pod blokiem . ;-) Se na pewno mysli tak :" O nie nie nie ja tu bede chiał smacznie spać a oni beda kopać. NIe nie poczekamy jeszcze troszke " ;-);-)

mloda nie wiem w jakiem sieku miala dzieci... bo miala 2 synow ale ze wzgledu na to ze byla w 4 miesiacu ciazy ... jej synek nie mogl miec 3 miesiecy...

Młoda 2 dzieci zostawiła,to młodsze ma ok 7-8miesięcy a była w końcu 3trymestru ciązy.

Wiolka no własnie to jest nie realne . Ale wszystkie media gadały ze jej synek ma 3mc na necie też pisze . A pierwszy syn ma 7 lat bodajże ;-)

Maryna no widzisz uparty uparty . I zdecydowanie po mnie :-D bedzie taki upartyy ;-)

Oliwka to w takim razie w wiadomościach sie łupli i na necie . Gadali ze 3 miesiąace ma te dziecko.

marylka witaj... dzis bylam na wystaranych sprawdzic czy na porodowke w koncu pojechalas... zycze porodu takiego jaki twoja mama mials:-):-p.
Iwusia ucalowana . dziekowac

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry