• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Just, Młoda Wy sobie żartów nie róbcie:-D

Made już na ławce mojego seniora podrywasz?? nie oddam Ci go! Rzućta oko na innego :-D

reklama
Rureczko kochana moja córeczko :-D:-D ;-) ja sobie żartow nie robie :-D

40tci3d.jpg 40tc i 3d :-):-):-);-);-)

marylko Bartus urodzi sie terminowo jak Moja Isia w dzien terminu sie urodzila....juz sie nie moge doczekac jak nam go pokazesz...
witaj rureczko jak tam?

Młoda jaka piłeczka kształtna :-D

Wiolka ciągle mi się dzieci śnią, to już jakaś obsesja:-D a tak poważnie to całkiem dobrze, siedzenie w domu mi sprzyja, dupka rośnie:-D a u Ciebie jak?? Jak Iwunia?

mlodamamusia Oooo ho ho !! :szok: aaale okrągła, wiEEEEEEElka piłka :szok: :-p:-p

boogie joł mama !! :-D To smacznego śniadanka, pochwal się co masz... bo ja na głodniaka do dentysty pognałam, a teraz mi tak otwór gębowy zdrętwiał po znieczuleniu, że nie będę nic jeść bo sobie tylko własny język pogryzę hahaha

Kocurku biedna ty . ;*
Ja nie nawidze dentysty :-D moze dlatego ze jak byłam ostatnio to zabląbował mi 6 zębów na jedej wizycie :-)

Ide se do wanny :-D ;-)
z/w :-D

Ostatnia edycja:
Koccurrku Yo! Angelina :-D
serek wiejski i truskawki :cool2: mama nie kazała robić mi już zakupów, bo wysyła mi przez tatę mnóstwo jedzenia, chleb, który ja uwielbiam i inne różne różności, więc ja mam tylko coś sobie o późnego popołudnia zapewnić, żeby głodną nie być :-D

Ostatnia edycja:
reklama
młoda jesteś pewna ,że tylko Rafik siedzi w brzusiu? Okazała ta Twoja piłeczka ;-)
marylko Bartuś pewnie sobie myśli ,że jak urodzi się 1czerwca to będą dwa prezenciki pod rząd ;-)
rurka tak późno wpadasz bo pewnie znów się lansowałaś na osiedlowym ;-)
wiola wow cóż mogę rzec no ślicznie i widać ,że udany dzień ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry