hejka
mlodamamusia : ale numer wycielas wczoraj hahahaha!
a tak powaznie :
just, mlodamamusia : zrobcie mi przyjemnosc i przeczekajcie 31 maj
jutro sa 60te urodziny mojej tesciowej
mam zrobic zarys jakim charakterem to grozi????
))))))) hahahahahhaa
przeczkejajcie do 1.06!!!)
znowu zapimnialam co mialam napisac...ehhhh...
aha palemka : co prawda nie w tej ciazy, ale z poldusiem tez jestem specjalista od wymiotow i mdlosci
mialam je od 5tc do 13 grudnia a urodzilam 22.12 
mozesz probowac : cole, sok z cytryny, ogolnie kwaskowe rzeczy czesto hamuja mdlosci, wazne zeby nie byc glodnym cos przegryzac
ale jak masz wymiotowac to i tak bedziesz - nie chce dolowac ale tak jest...
ja z poldusiem nie chcialam brac lekow, a istnieja takie na mdlosci dla ciezarnych specjalnie! zapytaj gina! teraz 2 razy sie skusilam rano, bo balam sie ze haftne a juz nie leze jak kiedys w domu caly dzien, tylko rano musialam isc do zlobka i balam sie ze zwymiotuje na srodku ulicy
zapytaj o takie specjalne leki na mdlosci dla ciezarnych ginka, na pewno cos istnieje! sa kobiety ktore maja mdlosci nons top a pracuja na pelen etat i one czesto sobie lekiem pomagaja...
mam nadzieje, ze u ciebie bedzie to naparwde tylko 1 trymestr i delikatne mdlosci,a nie ostre haftowanie do poznego wieczora jak ja mialam
mlodamamusia : ale numer wycielas wczoraj hahahaha!
a tak powaznie :
just, mlodamamusia : zrobcie mi przyjemnosc i przeczekajcie 31 maj
mam zrobic zarys jakim charakterem to grozi????
przeczkejajcie do 1.06!!!)
znowu zapimnialam co mialam napisac...ehhhh...
aha palemka : co prawda nie w tej ciazy, ale z poldusiem tez jestem specjalista od wymiotow i mdlosci
mozesz probowac : cole, sok z cytryny, ogolnie kwaskowe rzeczy czesto hamuja mdlosci, wazne zeby nie byc glodnym cos przegryzac
ale jak masz wymiotowac to i tak bedziesz - nie chce dolowac ale tak jest...
ja z poldusiem nie chcialam brac lekow, a istnieja takie na mdlosci dla ciezarnych specjalnie! zapytaj gina! teraz 2 razy sie skusilam rano, bo balam sie ze haftne a juz nie leze jak kiedys w domu caly dzien, tylko rano musialam isc do zlobka i balam sie ze zwymiotuje na srodku ulicy
zapytaj o takie specjalne leki na mdlosci dla ciezarnych ginka, na pewno cos istnieje! sa kobiety ktore maja mdlosci nons top a pracuja na pelen etat i one czesto sobie lekiem pomagaja...
mam nadzieje, ze u ciebie bedzie to naparwde tylko 1 trymestr i delikatne mdlosci,a nie ostre haftowanie do poznego wieczora jak ja mialam
tak fajnie to wyszło :-)
W ciąży z Nikolą miałam mega ochotę na chińszczyznę ,ale nic z tego nie wyszło. Więc teraz sobie odbije i to w nadmiarze;-)
i jedziesz po warzywa i owoce
jak tam dzisiaj? jeździłaś po bułki swoim rowerzykiem????