• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hejka

mlodamamusia : ale numer wycielas wczoraj hahahaha!
a tak powaznie :

just, mlodamamusia : zrobcie mi przyjemnosc i przeczekajcie 31 maj :) jutro sa 60te urodziny mojej tesciowej
mam zrobic zarys jakim charakterem to grozi???? :)))))))) hahahahahhaa
przeczkejajcie do 1.06!!!)

znowu zapimnialam co mialam napisac...ehhhh...

aha palemka : co prawda nie w tej ciazy, ale z poldusiem tez jestem specjalista od wymiotow i mdlosci :) mialam je od 5tc do 13 grudnia a urodzilam 22.12 :)
mozesz probowac : cole, sok z cytryny, ogolnie kwaskowe rzeczy czesto hamuja mdlosci, wazne zeby nie byc glodnym cos przegryzac
ale jak masz wymiotowac to i tak bedziesz - nie chce dolowac ale tak jest... :)
ja z poldusiem nie chcialam brac lekow, a istnieja takie na mdlosci dla ciezarnych specjalnie! zapytaj gina! teraz 2 razy sie skusilam rano, bo balam sie ze haftne a juz nie leze jak kiedys w domu caly dzien, tylko rano musialam isc do zlobka i balam sie ze zwymiotuje na srodku ulicy
zapytaj o takie specjalne leki na mdlosci dla ciezarnych ginka, na pewno cos istnieje! sa kobiety ktore maja mdlosci nons top a pracuja na pelen etat i one czesto sobie lekiem pomagaja...
mam nadzieje, ze u ciebie bedzie to naparwde tylko 1 trymestr i delikatne mdlosci,a nie ostre haftowanie do poznego wieczora jak ja mialam :)

reklama
Boogie dziś nawet warto bo słonko się pokazało. Oj a jaką Ty będziesz robiła furore na porodówce ;-)
Aaaaa i cały czas kojarzysz mi się teraz z bańkami :zawstydzona/y: tak fajnie to wyszło :-)

Ja bezwstydnie pożarłam dziecku żelki Haribo Gold ,a teraz popcorn z masłem sobie zaserwowałam normalnie samo zdrowie ,że ho ho. Ale chodzi za mną teraz sałatka owocowa mmmmm.
Jutro T zabiera mnie do sushi baru ,a mi ślinka już od kilku dni cieknie :-D W ciąży z Nikolą miałam mega ochotę na chińszczyznę ,ale nic z tego nie wyszło. Więc teraz sobie odbije i to w nadmiarze;-)

boogie byłam dzielna, a dostane lizaka??? :-D

marcepanu podomka, kilka wałków i te kapcie.. ekhm... rureczki z "antenkami" :-p i jedziesz po warzywa i owoce :-D

hahahaha :-D a Twoje libido wysokie Kocurrku???? :-D:-D:-D że chcesz Kocie lizaka :-D a naklejki "Dzielnego pacjenta" nie dał pan Doktorek? :-D

Marcepanku ja tam już mam plan na przyszłość :-D jakoś tego przyszłego "ojca nie ojca" mojego dziecka trzeba znaleźć :-D

Jos :-D na Twoje życzenie czekam z akcją "P" ze względu na ta datę hahahahahahaha

cześć kobietki :-)

witam się po kilkudniowej przerwie. dziś mam wizytę kontrolną po szpitalu... 3majcie mocno kciuki aby było GIT.
dzidzia szaleje w brzuszku, ciekawe ile przybrała przez dwa tygodnie ;-)
staram się odpoczywać, ale się nie da tak leżeć jak w szpitalu ;-) mam nadzieję, że nic mi nie zaszkodziło, bo praktycznie mało co robię.
wczoraj odebrałam od kumpeli nosidełko, więc kolejna rzecz mniej do kupienia ;-)

A jak tam mija wam upalny dzionek :-)

Młoda kciuki oczywiście są &&&&&&

Młodam mam nadzieję, że z Dzidzią będzie wszystko ok, kciuki zaciśnięte &&&&&&

Koccurrku może czas pomyśleć nad kupnem takich kapciuszków do nowego domu :-D ja też bym kupiła, ale teraz jak tata będzie mieszkał, to i tak by się nie przydały hahahahaha

Karolu :happy2: jak tam dzisiaj? jeździłaś po bułki swoim rowerzykiem???? :cool2:

reklama
Boogie:)
Rano zaspaliśmy i na szybkiego jechałam zawieźć dziewczyny do szkoły i przedszkola.Zjadłam hamburgera:)
Ale,ale...naturalnie pysznego i z własnej (czyjejś nie mojej) roboty produktami:))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry