• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
just, mlodamamusia : dzieki :)))) dla dobra waszych synkow ;) hihihihii

wiolka : super fotki! bardzo ci pasuje fryzurka i kolor!
szkoda ze @ przyszla... :(((( ale kciuki za nastepny cykl :) moze bedziesz miec marcowe baby? :)

mloda : &&&& za wizyte! odpoczywaj ile sie da! no i fajnie ze masz nosidelko, nie ma to jak pomoc miedyz kolezankami-mamami :)

reklama
Hej dziewczyny, widze, ze ciężarówki-porodówki dalej w dwupaku:-)My bylismy na basenie rano i powiem wam, ze czuję się teraz jak młody bóg. Zeszła opuchlizna, mięśnie odpoczeły, nie bolą kolanka.
modamamusia, just trzymam za was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
palemka ja brałam leki przeciwwymiotne i uzupełniające elektrolity bo szans nie było żeby inaczej było. Mogłam jeszcze iść do szpitala bo bym się odwodniła. Jesli chcesz jakieś informacje to pisz Pw.
Pozdrówka dla wszystkich

Karolu hahaha, no to dobrze, że jednak coś zjadłaś, bo znając Twoje możliwości siedziałabyś do tej pory głodna :-p

Jos Twoje życzenie jest dla nas rozkazem hahaha, jak to taki niekorzystny termin, to warto poczekać :-D;-)

jest tak ciepło na dworzu, że chyba idę na jakiś spacerek, może na kawusię sobie gdzieś zajdę, bo marzy mi się taka dobra z Coffeheaven :rolleyes::rolleyes:

Just nie drażnij mnie tym Coffee Heaven!!!! Ja też chcęęęęęęęęęęę!!!!!!!!!!

hejo, zgłasza się pierwsza lansująca niania:-D

Dzieci nakarmione, przebrane, ululane, wycałowane, teraz śpią. Moja 3 letnia chrześnica chciała żebym z nią spała w łóżeczku, ewentualnie wujek:P jak jej powiedziałam, że wujek jest w pracy, to się ucieszyła, bo stwierdziła, że będą pieniążki dla niej na "plezenty":-D

Wiedziałam Kocurek, że będziesz miała chęć na te kapciuszki :-D:-D

Jestem...

Rafik waży 3590 . Brak rozwarcia i skracającej się szyjki :-(:-(
Mam zdrobić sobie test. Polegający na tym ze mam sobie ustalić godzine i od tej godziny liczyć ruchy małego. Jeżeli na dobe bedzie tych ruchów mniej niz 10 mam zaraz isć do gina.
Kolejna wizyta jezeli nie urodze 8.06 .

Eh :-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry