• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Marcepanek skucha;P późno chodzę spać i zaraz lece moje siostrzenice bawić, jedna ma 3 latka a druga pół roku, trzeba pomagać, jak rodzice mają coś do załatwienia:-D

Wiolka :szok: ale z Ciebie fajna mamuśka!!!!! :tak: i masz słodką Iwusię, ale Ty jesteś :cool2: i nam tu kit wciskałaś o tym, że Ty masz kompleksy :szok::szok::-D fajna jesteś kobitka :tak:

wiola śliczne zdjęcia :-):-):-) Pięknie z córcią wyglądasz :tak::tak:

boogie MNIAM!!! no nie wytrzymam...a tu jeszcze z godzinę trzeba czekać... A ja sobie własnie nakupiłam na :cool2:bazarku osiedlowym:cool2: - kalarepkę, garść czereśni, oczywiście kilo truskaw i jakiegoś inszego zielska na sałatkę :-)

Koccurro czyli na "Osiedlowym" już byłaś hahahaha, ja się jeszcze w domu szykuję do lansu, ładna pogoda, co mam siedzieć, tylko muszę jeszcze pranie powiesić, żeby sobie ładnie schło, a ja jutro założę swoje nowe kreacje z ostatniego podboju lumpeksu :-D :cool2:

czy byłaś dzisiaj dzielna u Zębowego Doktorka? :-D

rurka a odświętny fartuszek to co? :-D
młoda no to teraz czekam jeszcze bardziej niecierpliwie na Twój rozładunek :-)
Kocurku smaka mi narobiłaś na wszystko ;-)
Kulnełabym się do osiedlowego ,ale ja taka nie umalowana i w ogóle :zawstydzona/y:a o wizerunek trzeba dbać :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry