• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia A u mnie kopie z przerwami parogodzinnymi... może zacznę zapisywać godziny i ilość kopniaczków, żeby zorientować się w rozkładzie dnia potencjalnej Małej Czarnej :-D
Kiedy połówkowe???

mlodamamusia tak trzymać - meldować się proszę :-p:-p

No.. a ja podsmażyłam się topless hihi :cool2: w sypialni, która jest zalana słońcem do 19.00 - tylko mam nadzieję, że nikt z bloku naprzeciwko nie łypał okiem przez lunetę na ciężarną - w końcu trochę drzew mnie zasłania :-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ale się narobiłam... posprzątałam na balkonie, ustawiłam balkonowe mebelki i teraz nic- tylko korzystać ze słoneczka :tak:

Oooo ale fajnie pysia że już jutro :-) ja dopiero za tydzień i już nie mogę się doczekać...

rurka no to jakaś mrożona kawka, lekturka i raj na ziemi, znaczy na balkonie :-D

boogie Roger!! :-)

A ja pojechałam rowerkiem po...patyczki higieniczne:)))
Pzry okazji pożarłam loda...już 2-giego...

reklama
Wisienko oj tak, czas leci jak szalony ;) to już połowa... a druga połowa pewnie jeszcze szybciej zleci :))) od którego miesiąca zaczęlaś kupowac ciuszki? bo raz widziałam, że zaszalałaś i dwie aukcje wygraliście dla Emisi ;)
A Ty już bliżej jak dalej - ho ho ho ;)
JAk tam syn? Pewnie szczęśliwy, że będzie mieć rodzeństwo :)
Kocurek noooo - ale się doczekać nie mogę :zawstydzona/y:
Oczywiście nie idę sama - już 3ci raz z rzędu nie sama :zawstydzona/y:

Zaczelismy w 4 miesiacu, Były wyprzedaże. Potem te dwie aukcje i dokupywalismy resztę. Myslałam, ze za wcześnie ale teraz mamy tyle wydatków i ciągle cos trzeba dokupiś, ze żałuję, ze nie kupilismy więcej rzeczy wcześniej.Masz rację w drugiej połowie czas juz zapiernicza strasznie. Teraz zostały już na szczęście drobiazgi bo szczerze mówiąc nie miałabym siły biegać po galeriach na tych słoniowo-kaczych nogach:cool:
Oliwka oj lodzika to ja o każdej porze dnia i nocy:-D
just alez się trzymasz w całości
kocurku a jak u ciebie samopoczucie? Dawno tu nie wlatywałam i teraz jestem do tyłka

A to juz prawie zakończony pokój Emisi. Na razie mamy tam wstawiony materac spręzynowy, znaczy nie dmuchany i wyniesiemy się jak mała zacznie przesypiać nocki. Wtedy kupimy jakąś sofkę. Brakuje jeszcze regału, firanki, nalepek zwierzątek i zyrandolaZobacz załącznik 358915Zobacz załącznik 358916Zobacz załącznik 358917Zobacz załącznik 358918Zobacz załącznik 358919Zobacz załącznik 358920

Maciek natomiast myślę, ze już oszalał na punkcie siostry bo nie chce jechac na obóz, woli czekac na nią.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry