• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wisienka a dobrze dziękuję :-) też zalatana jestem z załatwianiem, wszystko na raz się dzieje.. poza tym jestem cięęęęężka :-p Pokoik słodki dla słodkiej królewny :-D

Dziewczyny... chyba faktycznie trzeba zacząć się rozglądać za wyprawką powoli... ja w zeszłym tygodniu namiętnie wózki porównywałam :blink:

reklama
Kocurek na wózek to ja się jeszcze nie zdecydowałam...........mamy kupić w przyszłym tygodniu ale mi w cholerę nie idzie to wybieranie
pysia ja tez czekałam na potwierdzenie i wyszło, ze dobrze

A ja właśnie licytuję (po raz pierwszy w życiu na allegro!) zestaw dla chłopca jesienno-zimowy :-D Jak faktycznie będzie dziewczynka, to też będzie jej w tym ślicznie :-)

Kocurek nie śmiej się z zakupów bo teraz za karę jem suche tosty:(
Wisieńko Kochana jak o każdej porze to Mąż pewnie zadowolony:)))
Przepraszam ale tak mnie wzięło dzisiaj z tymi lodami:))) hihihhi
Ja mogę pomóc w sprawie wózków:)))Miałam ok 16(jak nie więcej) :))

kocurek sliczne ciuszki i mysle, ze dziewczynce tez by pasowały. My mamy kilka "chłopięcych" z okresu gdy Emilcia była Boryskiem vel Olafkiem:-DPilnuj do konca aukcji bo doopki przebijaja w ostatniej minucie
pysia u mnie tez była niby antenka... a jest bułeczka

Nieee no nie zrobiłabym Ci tego pysia :-p:-D

Ta lalka mnie trochę przeraża :sorry2:

Wiecie, bo ja niespecjalne mam upodobanie do różu - moja Mała Czarna chłopczyca będzie jak nic ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwka ja do niego wczoraj. Kochanie chce loda a on zapraszam do sypialni, i tu już dalej patologia:zawstydzona/y:bo Maciek to usłyszał ze swojego pokoju i zawołał FFFUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJ:zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry