• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku miałam ciut inny model,chyba ten co Młodamamusia,nie powalił mnie wyglądem ale jeździ prawie sam:)
Poważnie,bdb wózek,świetnie i lekko się prowdzi,polski,i ten który pokazujesz jest śliczny,polecam:)
Chociaz ja jestem mega fanką Quinny Buzz:) i ten kupię jak kiedyś się dorobię fasolki.

Just to ewidentny znak zbliżającego się porodu:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kocurku no wiesz fajny jest faktycznie łatwo sie go składa. Mieści sie do auta ;-)
A co do jazdy to wiesz jeszcze nie wiem ;-) z tym pytanie musiałabyś zgłosić sie do mojej siostry ;-) bo ona juz go próbowała lale se wsadziła i jeździła ;-)

U mnie w mieście co druga kobitka takim wózkiem jeździ ;-)

hejka wieczornie :)
ja na chwile :)

ale malutko do nadrabianiA...

pysia : &&&&&&&&&& za wizyte :)

kocurek : 1. opalanko toplesssss?????????:szok::-) wow :) 2. oszalalam na punkcie twojej wyprawki, podoba mi sie prawie wszystko!!!! jeju i ten spiworek (uwielbiam zetsaw biel+bez, biel+siwy!!! no i bardzo chlopiecy ale jakze piekny blekit+siwy!!!) bierz to wyprawke a a ja pozniej moze ja odpkupie co????????????????? :tak::-D mowie powaznie :)
normalnie nie przezyje tej wyprawki hahahaha podoba mi sie wszystko kubusiowe, bialobezowe, czapeczki te sowe mieciusie spodenki :) i reszta tez :)
tylko z lalka troche przesadzili ;) znaczy wszytsko bylo oki dopoki nie zdjeli czapki!!!!!!!!!!! chucki'm powialo :)
ale co tam ;)

rurka : masz energie do sprzatania balkonu :)

pysia nie.. w sklepie nie byłam, ale na ulicy widzę :-D do sklepu w tym tygodniu się wybieram sprawdzić własnoręcznie :-)

jos no ja od początku zakochana w tym zestawie - nigdy jeszcze nic nie licytowałam, mam nadzieję, że sie połapię w akcji jak będą kończyć i wygram :-):-)

oliwka Quinny to już taki super nowoczesny wózek :tak: na tą półkę cenową to nawet nie zerkam :-p WOW - ale pojazdów, to wszystko Ninki???????

booogie ??????????????????????????????????????????????????

Ostatnia edycja:
Kocurku można kupić od kogoś,nie koniecznie nowy:)
Mi się raz trafił za 1/3 ceny a użyty był tylko stelaż do gondoli a siedzisko nówka:)
Ale jeżeli chodzi o X-Landera to rzeczywiście warto:) I poważnie leciutko się jeździ:)

Tak,dla Ninki:)
Jestem maniaczką wózkową:)))
Pierwszy był niebieski z fotelikiem:)
Kilku brakuje,uzupełnię zdjęcia w tym tygodniu:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kocurek : licytuj licytuj a ja sobie zarezerwuje oki? :)

ad. quinny : ja osobiscie tego wozka nie lubie...jak dla mnie nie jest wcale praktyczny, problem z bagaznikiem chyba ze ktos ma mega terenowke! probowalam go w sklpeie i naparwde bylam rozczarowana a u wazam i tak ze bardzo wymagajaca nie jestem... maly mial zwykly 4 kolowy wozek chicco naparwde bez szalu, kupiony 3 lata temu a model juz byl chyba sprzed 2 lat, a pozniej kupilismy spacerowke mac larena, bo to dobra konkretna firma, a spacerowki uzywa sie najdluzej ( ma opcje lezaca) i kola gwarantowane na cale zycie (zmiana naprwa)

uciekam spac! papatki :)

Jos,ja miałam malutkie auto a Quinny wchodził,trzeba tylko siedzisko osobno włożyć:)
I jak dla mnie to tylko 3-kołowce wchodzą w grę,nie umiem jeździć na 4:( No i ja wysoka jestem,większość spacerówek nie jest dla mnie bo są za niskie:(((

reklama
Mi tam Quinny wszędzie właził:)) No i ja wysoka jestem więc 4-kołowce jakoś nie bardzo dla mnie bo są niskie:(
Jedyny w porządku to ten:

Zobacz załącznik 359007
Występuje w wielu kolorach i ma taką ''gondolę'' materiałową dla niemowlaka

Zmykam,papapa:)

Post mi wczesniej znikł a teraz jest...dlatego 2 razy o tym samym:)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry