No to jestem PIERWSZA!!!!
tylko mi teraz nie do śmiechu, bo nie śpię od kilku godzin, zasnąć nie mogłam przez bolące plecy, potem mnie Ćwiergole obudziły, zresztą ciepło w nocy i jak śpię pod kocem, to mi za gorąco, tata czasem sobie chrapnął no i Boogie ma noc z głowy...
eeee kurka wodna, jak się naoglądałam tych waszych wyprawek, to moje sokole oko już kilka faworytów wyrwało, tylko ja Wam powiem, nie wiem jaki macie stosunek do tego, ale ja Remika za połowę tego tzn, np tego zestawu za 500 zł, była bym w stanie ubrać, bo jak już nadmieniłam wyżej mam SOKOLE

oko i w lumpeksach szukam takich okazji, za niewielkie grosze, może zajmę się takim kompletowaniem wyprawek

ja to lubię sobie pogrzebać w lumpeksach, za śmieszne sumy można wyszukać perły!!! Jak ostatnio

znalazłam trzy pary dresów, to musiałam wybrać tylko jeden, bo przecież Remi tego nie przenosi, a ja już miejsca nie mam

Ale przyznaję świetne ciuszki tam były w tych zestawach
O wózkach nie wiele mogę powiedzieć, bo za mnie zdecydowały osoby, które wózki mi oddały, więc to było poza mną

aaaaleeee mam na stanie "Błękitną strzałę- Blue arrow", czyli wózeczek spacerówko- gondolkę marki MUTSY

oł yeah!!!!

oczywiście używany, ale jak to się mówi darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda

, a drugi głęboki marki NN ;-) aczkolwiek tamten jest ciężki i problematyczny jeśli chodzi o wnoszenie na górę, tudzież znoszenie do piwnicy, takie wielkie, ciężkie coś
a jeszcze odnośnie ciuszków, tak mi wpadło do głowy, to ja szukam wszystkiego co z kosmosem związane

rakiety, roboty, statki kosmiczne

takie zboczenie po fazie "Kosmonauty" hahahaha, czyli jednak mam jakiegoś bzika na punkcie mojego syna!

no i FAWORYT styl marinero

wszystko co w paski, z marynarskimi dodatkami, przecież, to dziecko będzie z morzem za pan brat
Ciociu
Jos dobrze, że znam już Twoje preferencje co do stylu ciuszków

;-)
Kocurrek Małą Czarną będziemy stylizować na niebiesko

oby miała w sobie ten pazur chłopczyński
Karola pamiętaj, że Mutsy będzie czekał na Ciebie ;-)
Wisienko pokój Twojej księżniczki jest obłędny

małe królestwo!

cud, miód, orzeszki
Pysiu widzę w Tobie duszę współzawodnika

wciąga Cię świat Allegro
Młoda uskuteczniasz treningi Rafikowi

schody, kąpiele, dużo spacerów ;-) a mówiła Ci ginka, że można jeszcze robić delikatny masaż sutków??? To naturalny sposób na produkcję oksytocyny, a oksytocyna wywołuje akcję "P"
ja tez już bym chciała mieć Remika ze sobą, ale skoro chłopakowi się nie śpieszy, to poczekam

Afirmuję swój ZEN, więc spokój po pierwsze, po drugie spokój i po trzecie spokój

szykuję sobie nawet MP3 do szpitala z muzyką relaksacyjną, bo coś człowiek musi robić między skurczami, oprócz słuchania koleżanki, która będzie ze mną w czasie porodu

jakaś przerwa na chwilę dla umysłu, jeśli w ogóle będzie szansa pomyśleć hahahahahaha
nooo... to się rozpisałam i pewnie mogłabym tak jeszcze więcej, ale kto to będzie czytał

więc chyba coś poczytam, czy coś...
prasowanie odkładam ze względu na te plecy i śpiącego tatę

hahahah