• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia : wow niezly! mam juz kilka moich fetyszow ;) m.on. bluzy puchate w bezach i przede wsyztskim SIWE SPODENKI Z ZYRAFKA chce je i to juz!!!! :)
drogo poszel ale kurcze z 2 strony to masa tego jest, a couszki dla dzieci to fortuna! za jeansy H&M placilam w wawie rowne 80 zl, wiec sobie pomysl, nawte targowa zwykla butikowa sztuka grubsza typu bluza dresik czyli 40-60zl w 500 zl masz 10szt! jak H&M to i mniej! a tu tego jets masa!
tylko ze zestaw faktycznie z mocniejszym CHLOPIECYM AKCENTEM :) typowa chlopiecy, duzo samochodzikow itp

olwika: nie dla mnie rozczepiania na czesci pierwsze i chowanie :) w sklepie nawet kobietka z pobslugi co robi to cale dnie miala problem i sie z nim meczyla... az sie chcialo pwoiedziec "to juz nie trzeba" niech pani da spokoj ;)

teraz juz naparwde zmykam, pa!

reklama
hhahahahaha Wy już byście mnie wszystkie od razu na porodówkę, się po prostu nałaziłam dzisiaj, trochę się kręciłam z tatą z jego instalacją, więc teraz zadzieram kopytka i idę już spać

DOBREJ NOCY MOJE DROGIE :-D

No to jestem PIERWSZA!!!! :-D

tylko mi teraz nie do śmiechu, bo nie śpię od kilku godzin, zasnąć nie mogłam przez bolące plecy, potem mnie Ćwiergole obudziły, zresztą ciepło w nocy i jak śpię pod kocem, to mi za gorąco, tata czasem sobie chrapnął no i Boogie ma noc z głowy... :dry:

eeee kurka wodna, jak się naoglądałam tych waszych wyprawek, to moje sokole oko już kilka faworytów wyrwało, tylko ja Wam powiem, nie wiem jaki macie stosunek do tego, ale ja Remika za połowę tego tzn, np tego zestawu za 500 zł, była bym w stanie ubrać, bo jak już nadmieniłam wyżej mam SOKOLE :-D oko i w lumpeksach szukam takich okazji, za niewielkie grosze, może zajmę się takim kompletowaniem wyprawek :-D ja to lubię sobie pogrzebać w lumpeksach, za śmieszne sumy można wyszukać perły!!! Jak ostatnio :zawstydzona/y: znalazłam trzy pary dresów, to musiałam wybrać tylko jeden, bo przecież Remi tego nie przenosi, a ja już miejsca nie mam :-D
Ale przyznaję świetne ciuszki tam były w tych zestawach :tak:

O wózkach nie wiele mogę powiedzieć, bo za mnie zdecydowały osoby, które wózki mi oddały, więc to było poza mną :-D aaaaleeee mam na stanie "Błękitną strzałę- Blue arrow", czyli wózeczek spacerówko- gondolkę marki MUTSY :cool2: oł yeah!!!! :-D oczywiście używany, ale jak to się mówi darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda :tak:, a drugi głęboki marki NN ;-) aczkolwiek tamten jest ciężki i problematyczny jeśli chodzi o wnoszenie na górę, tudzież znoszenie do piwnicy, takie wielkie, ciężkie coś :sorry2:

a jeszcze odnośnie ciuszków, tak mi wpadło do głowy, to ja szukam wszystkiego co z kosmosem związane :-D rakiety, roboty, statki kosmiczne :-D takie zboczenie po fazie "Kosmonauty" hahahaha, czyli jednak mam jakiegoś bzika na punkcie mojego syna! :-D no i FAWORYT styl marinero :cool2: wszystko co w paski, z marynarskimi dodatkami, przecież, to dziecko będzie z morzem za pan brat :-D

Ciociu Jos dobrze, że znam już Twoje preferencje co do stylu ciuszków :-D;-)

Kocurrek Małą Czarną będziemy stylizować na niebiesko :cool2: oby miała w sobie ten pazur chłopczyński :-D

Karola pamiętaj, że Mutsy będzie czekał na Ciebie ;-)

Wisienko pokój Twojej księżniczki jest obłędny :rolleyes: małe królestwo! :-D cud, miód, orzeszki :tak:

Pysiu widzę w Tobie duszę współzawodnika :-D wciąga Cię świat Allegro :-D

Młoda uskuteczniasz treningi Rafikowi :-D schody, kąpiele, dużo spacerów ;-) a mówiła Ci ginka, że można jeszcze robić delikatny masaż sutków??? To naturalny sposób na produkcję oksytocyny, a oksytocyna wywołuje akcję "P" :tak:

ja tez już bym chciała mieć Remika ze sobą, ale skoro chłopakowi się nie śpieszy, to poczekam :tak: Afirmuję swój ZEN, więc spokój po pierwsze, po drugie spokój i po trzecie spokój :-D szykuję sobie nawet MP3 do szpitala z muzyką relaksacyjną, bo coś człowiek musi robić między skurczami, oprócz słuchania koleżanki, która będzie ze mną w czasie porodu :-D jakaś przerwa na chwilę dla umysłu, jeśli w ogóle będzie szansa pomyśleć hahahahahaha
nooo... to się rozpisałam i pewnie mogłabym tak jeszcze więcej, ale kto to będzie czytał :-D więc chyba coś poczytam, czy coś...
prasowanie odkładam ze względu na te plecy i śpiącego tatę :sorry: hahahah

reklama
boogie JESTEŚ !!!! I TO W JEDNYM KAWAŁKU :-D:-D Jak to KTO będzie czytał????? Ja właśnie z przyjemnością przy kawce, zresztą zaraz przeczytam drugi raz, coby bardziej merytorycznie wejść w tematykę hahahahahaha :-D:-D:-D

Noooo Mutsy jest świeeetny bez dwóch zdań :tak: A propos mojego zestawu - to jak przelicytuję TEN aktualny, to oprócz kaftaników, skarpetek i paru cieńszych bodziaków Mała Czarna będzie już wylansowana :cool2: - też uważam, że nie ma co przesadzać z ilością :sorry2: Ja niestety nie mam znajomych z małymi dziećmi, a do lumpików jakoś nigdy nie chodziłam, zresztą we Wrocku w sekundę po przyjęciu towaru co fajniejsze rzeczy znikają (koleżanka fanka lumpików narzekała) więc nawet nie próbuję rywalizować z zaprawionymi łowczyniami okazji :-D

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Oooo... nadal nikogo nie ma???

boogie przejrzałam Cię :cool2::cool2: chciałaś jednym mega postem załatwić sprawę pisania na cały dzień, o przebiegła.... !!! :-D:-D

młodamamusia melduj ilość, częstotliwość i natężenie kopniaczków :-):-):-)

made znowu zaginęła w akcji.... :-p:dry:

oliwka ... wiolka ... rurka ... jos ... WSTAWAJCIE !!!

pysia &&&&&&&&&&&& za dzisiejsze połówkowe :tak::-):tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry