• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:szok: przysnęło mi się :-D

Kocurrku nie martw się :cool2: Małej Czarnej nie zostawimy w potrzebie :tak: więc na pewno, czego trzeba mieć dużo, to bodziaki, koszulki, pajace, do takiego domowego użytku, więc te mogą być z drugiej ręki, to i tak nigdy nie da rady się zniszczyć :no: więc luuuzik, do Wrocka paczka dojedzie :-D

Ostatnia edycja:
reklama
hahahaha :-D tata sam niezły agent :-D powietrze nad morzem mu sprzyja jak sam powiedział i spał jak zabity, ale można mu wybaczyć, bo jak wsiadł w samochód o 12.50, to do samej Gdyni się nie zatrzymywał :szok: ja bym musiała ze trzy sikacze uskutecznić :-D

musiałam wziąć prysznic na te plecy bolące i na to, że się czułam jak dziecko brudas hahahahaha gorąco u nas :-D

witam sie i ja...
co do wozkow to ja mialam tylko jeden , Graco spacerowke z nosidelkiem... i tak jak juzst dostalam go w prezencie i nie mialam zamiaru wydawac pieniedzy na inny.
kocurku wygralas aukcje? bardzo mi sie podobaly te ubranka
pysia kilka ubranek z tych co byly w twojej aukcji ja mam ...w koncu u mnie do konca mial byc kacper...wiec Iwa do pol roku miala duzo blekitnych ubranek:-)
just mam madzieje ze ten bol krzyrza to nie jest u ciebie zapowiedz bolow krzyrzowych podczas porodu ... bo one bola ...ja tarlam plecami o futryne od drzwi...

wiola hej :) no ja też na jednym wózku poprzestanę, a ta aukcja kończy się dziś wieczorkiem to zobaczymy... troszkę za dużo w niej ubranek newborn - mam nadzieję, że nie będą za małe hmm..

Czas na śniadanko - idę zbadać zawartość lodówki ;)

Ostatnia edycja:
Wiolka hej SEXI mamuśka :happy2: teraz po kąpieli jest juz fajnie, nic nie boli, to był nadwyrężony wczorajszymi akrobacjami stan przejściowy :tak: mam nadzieję, bo jak nie, to cały mój ZEN legnie w gruzach :-D

Kocurrku tak jeszcze o tych ciuszkach temat z głowy wyjść mi nie chce, to wiesz ja mam całe mnóstwo białych, ślicznych, czystych bodziaczków, myślę, że w takim stanie zostaną, więc jako baza do reszty biały, neutralny kolor będzie w sam raz, także nie bój nic, jak już mówiłam do Wrocka paczki, to chyba nawet te duże dochodzą :-D:-D:-D

KOLEŻANKO MADE jak się zjawisz, to szykuj swój tyłeczek na klapsy, zaginęłaś w akcji???? :-D:-p

rozmiar newborn w przypadku Iwonki poslozyl nam na miesiac , potem byly juz zamale.no ale nie wiadomo jaka duza sie urodzi twoja dzidzia...
a co do tego ze narazie mowia ze bedzie dziewczynka... to wedlug mnie ubrac dziewczynke na niebiesko to nic strasznego ale ubrac chlopca na rozowo wychodzac do ludzi to zgroza:-)

wstalam wstalam :)
budynek nam sprzataja jak co dzien choler ai tyle wyszlo z lezenia, a tesciowa sie specjalnie z mlaym juz o 8h30 ulotnila do samego obiadu zeby byl spokoj :////
ale co zrobic jak mi odkurzajaca na klatce kobieta koncowka odkurzacza chce drzwi wywazyc... no nic zrobilam ricoré na przebudzenie i trzeba dzien powoli kulnac

a teraz wszystkie sie pytaja kocurkowi jak stoi aukcja bo maja sline na przepiekne ciuszki, a sie uprzejmie przypominam i podreslam tlustym druczkiem ze BYLAM PIERWSZA :)

just : ten wozeczek mutsy b. fajnie wyglada :)
a ja nowego wozka kupowac nie bede, pozostaje przy moim zabytkowym chicco na gondole i siedzonko 0-9kg do auta :) spacerowka bedzie po 6 mc-u w sam raz po poludsiu mac maren
jakos nie wiem ani nie mam serca ani ochoty ani energii do wozkow..;dziwne to wiem...
bo ja rasowa zakupoholiczka a temat wozkow mnie po prostu... denerwuje czasem :)
jedyne posty jakie omijam na watkach wyprawkowych to te o wozkach
meczy mnie wybieranie, zastanawianie sie, ma byc praktycznie i tyle
zadnym wozkowym modom nie ulegam :) i choc potrafie przetopic kilkaset euro w torebke, to jakos nie mam naparwde ochoty wydawac 500 czy 1000 na nowy wozek
nas zma 3 lata, uzywany byl kilka m-cy bedzie i tak, niech sie mlodziez cieszy ma sie w czym wozic a nie pelza po podlodze :)

wiolka : mialam 1 wozek przechodni Graco, jak bylismy 3 miesiace w Uk w maju 2010, kupilam uzywany za 10funtow i juz wracajac go tam zostawilam pod smietnikiem :)
a najlepsze jets ze bardzo dobrze sie go prowadzilo, nie byl ani podarty ani nic, i z tylu mial najlepszy kosz jaki do tej pory widzialam we wozku na super pojemne zakupy :)

kocurek : u nas newborn posluzyl okolo tygodnia :) ale chlopcy rosna szybciej, rodza sie czesto z wieksza waga/wieksi
mala czarna na pewno ponosi dluzej :) zwlaszcza jak bedzie miec gabaryt po tobie ;)

just : dopisz do "ulubionych" styl marinero jeszcze ;)

jos ja Graco lubie ze wzgledu na to ze prowadzi sie fajnie , jest lekki i ten kosz na zakupy oczywiscie... jeszcze teraz jak ide z Iwa na zakupy to wszystko zmieszcze do koszyka...
musze sie ubrac i ruszyc sie do sklepu ... ale mi sie niechce...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry