wstalam wstalam

budynek nam sprzataja jak co dzien choler ai tyle wyszlo z lezenia, a tesciowa sie specjalnie z mlaym juz o 8h30 ulotnila do samego obiadu zeby byl spokoj :////
ale co zrobic jak mi odkurzajaca na klatce kobieta koncowka odkurzacza chce drzwi wywazyc... no nic zrobilam ricoré na przebudzenie i trzeba dzien powoli kulnac
a teraz wszystkie sie pytaja kocurkowi jak stoi aukcja bo maja sline na przepiekne ciuszki, a sie uprzejmie przypominam i podreslam tlustym druczkiem ze
BYLAM PIERWSZA
just : ten wozeczek mutsy b. fajnie wyglada

a ja nowego wozka kupowac nie bede, pozostaje przy moim zabytkowym chicco na gondole i siedzonko 0-9kg do auta

spacerowka bedzie po 6 mc-u w sam raz po poludsiu mac maren
jakos nie wiem ani nie mam serca ani ochoty ani energii do wozkow..;dziwne to wiem...
bo ja rasowa zakupoholiczka a temat wozkow mnie po prostu... denerwuje czasem

jedyne posty jakie omijam na watkach wyprawkowych to te o wozkach
meczy mnie wybieranie, zastanawianie sie, ma byc praktycznie i tyle
zadnym wozkowym modom nie ulegam

i choc potrafie przetopic kilkaset euro w torebke, to jakos nie mam naparwde ochoty wydawac 500 czy 1000 na nowy wozek
nas zma 3 lata, uzywany byl kilka m-cy bedzie i tak, niech sie mlodziez cieszy ma sie w czym wozic a nie pelza po podlodze
wiolka : mialam 1 wozek przechodni Graco, jak bylismy 3 miesiace w Uk w maju 2010, kupilam uzywany za 10funtow i juz wracajac go tam zostawilam pod smietnikiem

a najlepsze jets ze bardzo dobrze sie go prowadzilo, nie byl ani podarty ani nic, i z tylu mial najlepszy kosz jaki do tej pory widzialam we wozku na super pojemne zakupy
kocurek : u nas newborn posluzyl okolo tygodnia

ale chlopcy rosna szybciej, rodza sie czesto z wieksza waga/wieksi
mala czarna na pewno ponosi dluzej

zwlaszcza jak bedzie miec gabaryt po tobie
just : dopisz do "ulubionych" styl marinero jeszcze