• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
boogie Z GÓRY BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ :* :* :* :-):-):-)

wiola zgadzam się z tym różem dla chłopca :szok: Niestety zdarzyło mi się w zamierzchłej przeszłości zakładać ocieplany różowawy i fioletowy dresik Kamilowi :zawstydzona/y: ale było strasznie zimno na wynajętej kawalerce, a to był prezent i to w bardzo ciężkich finansowo czasach :sorry2:

myślisz jos że Mała Czarna będzie kruszyna??? :-D Ooby.. bo w rodzinie Grześka to same wielkoludy się rodzą ;-)

reklama
jos a najlepsze w nim to ze nie musialam za niego placic... moze dlatego duzo minusol nie widze. jedyny minus to przednie skretne kola, z ktorymi trzeba sie pomeczyc jak chcesz je zblokowac... a no i to jest typowo miejski wozek, ma male kola. ma wies sie nie nadaje .
kocurku ale to inne czasy byly... :-)

Czesc

Ostatnio tylko was podczytuje,ale weszlam poczytac Was i widze ze Just bola plecy i podejrzewam ze moga byc to bole krzyzowe ktore ja mialam a wiec stawiam ze juz sie zaczelo :tak: Ja tez w pierwszej ciazy nie wiedzialam dlaczego mnie tak bola plecy nawet zmiana pozycji nic nie pomagala i jak polozna podpiela mnie pod ktg wtedy bylo jasne ze mam skurcze .... a wiec trzymam za szczesliwe rozwiazanie :-) no i oczywiscie za Mloda tez trzymam kciuki :tak:

Pozdrawiam

Cześć Edytka :-) widzę, że i Ty mi tych "Krzyżaków" życzysz :-D :-D :-D spokojnie, to była chwilowa niedyspozycja :tak: teraz siedzę z plecami opartymi o poduszki i jest fajnie, pełen relaks, tata nie pozwala się przeciążać, wiec spokojnie :-)

Jos :-D marinero dopisane do listy :tak:

ja Wam mówię, że będę w stanie obdzielić wszystkie chociaż kilkoma bodziakami, bo mnie się już to w dwóch szufladach nie mieści, a to tylko część i rozmiarówka od 0-3 miesięcy, new born :szok:

just : danke :)

edytka : hej! co u ciebie!!!!!

kocurek : mysle ze kruszynke jednak o tak :) taka kudlata czarna kruszynke :)))

te ktore pamietaja marylke : informuje ze zaczely sie u niej skurcze :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ma termin na dzis, byla na IP ale ja odeslali za rzadkie skurcze
ale gin powiedzial ze urodzi dzis lub jutro
od tego czasu skurcze coraz czestsze i trzymja 30 sek. wiec jak na moje to jednak niedlugo znow sie zapakuja na porodowke i jednak ktos dzis urodzi - w 60-tke mojej tesciowej :)

kocurek : to byly inne czasy, jak dla mnei wcale nie gorsze :) moze w niektorych aspektach trudniejsze, ale nie gorsze :)

KTO WIE GDZIE SPEDZA RANEK MLODAMAMUSIA? szkola czy akcja "p"? :)

Jos żuczku polecam się, o czym już wiesz od dawna :-D a Ty jak się czujesz? a co do Młodej, to pewnie śpi, albo do szkoły musiała pójść :tak:

kurcze wiecie co??? :sorry: ja wiem, że się wszyscy moi znajomi denerwują, że chcą wiedzieć co się dzieje, Wy zresztą też się martwicie, ale mam dość odbierania głupich telefonów w stylu: " No cześć( słychać zdenerwowany głos) czemu mi wczoraj nie odpisałaś????? (ton nadal jest jak by był jakiś problem), więc ja na to, że miałam trochę zajęć i zapomniałam, w odpowiedzi pada: "ZAPOMNIAŁAŚ??? no wiesz... :dry:" kurka wodna, mam ochotę odłożyć słuchawkę...

Jos życzymy Marylce szybkiego porodu :tak:

hahaha boogie to są właśnie uroki bycia bardzo towarzyską osobą :-p:-p:-D:-D:-D Wyślij do wszystkich esemesa o treści - "Napiszę do Was dopiero jak Remik wyląduje papa!!"

jos no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szczęśliwe rozwiązanie Marylki :tak:

Ostatnia edycja:
Odnośnie wózków wtrącę się ze swoim graco ;-)
Zobacz załącznik 359084
Praktyczny i lekki w prowadzeniu. To wersja sportowa 3in1 do tego fotelik niemowlęcy i wkład typu gondola. Miałam kupić nowy wózek dla małej ,ale stwierdziłam ,że ten po Maciusiu prowadzi się naj.
No i duży kosz na zakupy ;-) Na zdjęciu wersja spacerowa.

reklama
marcepanek : jak dla mnie to super wozeczek :)

just : no nie dziwie sie ze mecza takie telefony... dlatego ja staram sie nie napastowac :) ostatnio sie nawet poznym wieczorem wstrzymalam choc mnie korcilo jak nic z ta akcja spzitalna :))))
hehehehehheheehheheehhee

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry