• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
UWAGA UWAGA !!!!!!
Nie mam majtek :zawstydzona/y: just obiecała lanie po tyłeczku :-p nie sądziłam, że tak z rana spotka mnie taka przyjemność :-D)))))))

Witam Królewny ;)
Właśnie wróciłam z bazarku z truskawkami takimi jak Kocurka "B" :-D))))) ale nic to...najważniejsze, że są słodkie :))))
Nie mogę wychodzić do 17 bo mi się słabo robi i kimam na ławkach jak osiedlowy lump :-)))))

reklama
Kocurrku :-D no to są obowiązki wobec znajomych :-D ale to chyba ja jestem teraz tą najważniejszą, zaczyna tez mnie drażnić, jak ktoś planuje co będzie robił z moim OSOBISTYM dzieckiem, tu też przytoczę rozmowę: " Będę z Remikiem wychodzić na spacery, Ciebie zostawimy w domu, a sami pójdziemy na spacer(mówi mi to osoba, która nigdy nie przewijała dziecka i najpierw musi mi pokazać jak się będzie moim dzieckiem zajmować)" albo " Będę mówić do Remika po francusku (koleżanka po certyfikacie z franca, zresztą bardzo zakochana w tym języku, 31 latka, bez dzietna), Remik musi się uczyć języków od samego początku, żeby poznawać melodię języków obcych"

przecież ja sama najpierw muszę się nauczyć obsługi mojego dziecka, poznać jego charakter, temperament, upodobania, a potem myśleć o językach obcych itp... nie mówiąc już o tych "spacerach", może mam lekkiego fisia i to tylko moja pierwsza reakcja, a później będę wdzięczna jak koś będzie chciał mi Remika porwać, żebym miała czas dla siebie, ale mój instynkt mówi kategorycznie NIE w tym momencie :sorry2::-D

hahahahaha koleżanka Made zawiatała :-D i od razu chce zaczynać dzień od przyjemności :-D oooo nieee! koleżanko lanie Ci odpuszczam, bo widzę, że to dla Ciebie czysta przyjemność, a nie kara :-D
a z tego lumpa się uśmiałam strasznie :-D:-D:-D chciałabym zobaczyć MISS OSIEDLA słaniającą się na ławce jak lump :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ja sobie wypraszam insynuacje :-D aktualnie obnoszę sie z "C" :-D:-D
Witaj made .. jakoś połówkowe sie zbliża, prawda????

boogie ja się cała gotuję w środku, jak słyszę różne - śmieszne dla mnie - rady i oferty.... grrrrrr

Ostatnia edycja:
Kocurek :-D:-D:-D a czy certyfikat na to "C" jest ??? hahahhaaaaa
A połówkowe to przecież miałam 16.05 :cool: zdjęcia mi nawet wklejałaś na forum :-p

just - ja telefonu w ogóle nie odbierałam, bo mnie te pytania zaczęły do szału doprowadzać: kiedy, kiedy.....i kiedy ? ;-)

made TO JUŻ POŁÓWKOWE BYYYYŁO ????? A ja myślałam, że takie zaawansione badanie usg :zawstydzona/y: Koleżanka wybaczy starszej koleżance... :-p

Witajcie kobietki:-)
Staramy się z TŻ o fasolkę 11 maja miałam okres (strasznie skąpy i tylko 4dni. już myślałam że się udało i zrobiłam test ale wyszedł negatywnie:-(. Od 20- 27 miałam owulację więc pracowaliśmy ostro, aby się udało, ale nie wiem czy się uda
Mój ma ochotę na przytulanki. @ mam dostać 7-8czerwiec (mam nadzieje że nie przyjdzie paskuda jedna:wściekła/y:) i nie wiem czy mu pozwolić czy też się wstrzymać (chodzi mi tu głównie o to czy jak się będziemy kochali np 4go to czy 7go mogę zrobić test? Strasznie się boje że w tym miesiącu znowu się nie uda

Gdyby mój chłop nas czytał powiedział by pewnie ,że jesteśmy zdeczka zboczone :-):-D
boogie mam tak samo. Do tego oczywiście dochodzi myśl ,że nikt nie może się zająć moimi dziećmi lepiej niż Ja ;-)
made chętnie wystawiasz puupke na lanie ;-) ja bym się nie dała.

Jos ja właśnie jestem mega zadowolona. Mały nie chce jeździć już w wózku więc prowadzenie za jedną ręke Maciusia ,a drugą pcham wózek to standard.

reklama
Marcepanku - :-D ja nawet nie chcę jej, tej no... pupki tak wystawiać :zawstydzona/y: ona tak sama......odstaje :))))))))

Kocurku - w tym wieku trzeba coś pielęgnować :-D na urodę za późno - zostają zwoje :)))) hahahaaahahaha

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry