• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
made ja lubię to złudzenie, że opalone=szczuplejsze :-D:-D

wesoła a jaki związek może być między przytulaniem 4. a testowaniem 7. ???? Chyba, że się boisz zaszkodzić ewentualnej fasolce.... ale ja jestem zdania, że silna fasolka i tak się utrzyma, nawet po burzliwych przytulankach ;-)

Właśnie boje się czy jej nie zaszkodzę:-( bo ostatnio zmieniłam lekarza i przy badaniu powiedział że mam krótką szyjkę, w dodatku nadżerkę- jest malutka więc postanowiłam jej nie wypalać ;-) niby powiedział że to nie powinno mieć wpływu na donoszenie ale wolę na zimne dmuchać :-)

wesola ja też miałam nadżerkę z pierwszym maluchem i wszystko było okey. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za Twoją potencjalną kruszynę.. jeśli odczuwasz niepokój, to chyba dacie radę parę dni się wstrzymac, co..? :-p

Młoda musze korzystać puki Ł. nie ma :-D

Made:-( jak możesz mi nóż w serce wbijać :-( takiego rozwiązłego staruszka erotomana to ja nie chce!:-D

rureczko - oj tam, oj tam :-D)))))
Od razu "staruszka" :))))) hahahahaaaaaa W wyborze nie kierowałam się jedynie wiekiem, sądziłam, że żywotność jest tu najbardziej istotna :-))))

wesola ja też miałam nadżerkę z pierwszym maluchem i wszystko było okey. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za Twoją potencjalną kruszynę.. jeśli odczuwasz niepokój, to chyba dacie radę parę dni się wstrzymac, co..? :-p
Pewnie że wytrzymam , ale chciałabym żeby teraz wyszło, bo boję się nawet łyka alkoholu napić, już nie mówiąc o gorącym prysznicu :)

reklama
wisienka : hej :)

just : dobrze sie czuje :) a raczej nie narzekam, moze tak ;)
bardzo zmeczona, 30min spacer daje mi bol plecow i brzucha takze sie troche boje jak to bedzie w 20-28 tyg czy sie lezeniem plackiem na caly etat, skurczami i zastrzykami, pobytem w szpitalu nie skonczy... no ale czas pokaze...moze nie...oby nie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry