reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rozpoczęła się chyba akcja "P"...
:szok: obudziły mnie takie bóle w plecach i ściski brzucha, myślałam, że to problemy natury gastrycznej, niestety narzekam na nie ostatnio :zawstydzona/y: ale to chyba już skurcze, bo od 3 nad ranem nawiedzają mnie co jakiś czas takie "ściski" brzucha i odcinka lędźwiowego, które później ustępują, więc czekam na większą regularność, dzwoniłam juz do znajomej, która ma być ze mną podczas porodu i ona powiedziała, że to już TO i że możemy z tatą już jechać do szpitala, albo poczekać ona musi kogoś w szkole na swoje zastępstwo załatwić, więc wolę czekać w domu na większy rozwój akcji...

Mam oczywiście swój ZEN, ale to dla mnie lekki element zaskoczenia, bo nie wiedziałam skąd te bóle się wzięły, kurcze czuję się jak dziwoląg...
taty jeszcze nie budzę, ale uzupełniłam już walizkę po ostatnim pobycie, coś tam jeszcze dokładam, czuję, że jeszcze poczekamy na większą gęstość tych skurczy, bo teraz jest cisza, więc nie ma problemu, kurcze, ale to już??????????

reklama
just mierz co ile sie powtarza ten bol... ale wedlug mnie , czytajac twoj opis to akcja P sie zaczyna...
ojeju ojeju i jak ja mam teraz wysiedziec jak nie wiem co i jak? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-)

Ostatnia edycja:
Boogieeeeee!!!!!!!!!!!! No,zapisuj Sobie częstotliwość i długość skurczybyka:)
Trzymam &&&&&&&&&

Ninka jako posiadaczka nowego nazwiska poszła dzisiaj do przedszkola w ... kitce:) Włoski tak jej urosły,że w końcu udało się je zebrać:)
Później wstawię fotkę.
Ja dzisiaj zostałam w domku żeby posprzątać i bujnąć się na rowerze po zakupki.Czyli idę zaraz spać:)

Made...czytałam z wczoraj...współczuję tych przeżyć z zupiną,aż mnie zemdliło:(((

No kurka,Bogusia się nie odzywa:szok:

Ejjjj,noooooooooooo,wstawać kobiety,Just nam rodzi!!!!!!!!!!
Emocje!!!!!!!! A ja tu sama siedzę!
Nie odpisała mi na sms-a...nie wiem czy dzwonić czy czekać?????????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ojeju ... skoro just nie odpisuje to moze znaczy chyba tylko jedno... ze to nie byl falszywy alarm ...:szok::tak:
pozostaje nam czekac na jakies wiesci... osiwieje dzis ...
just oby poszlo szybko i niebolalo za mocno ....

:szok::szok::szok: O Matko Przejedynsza!!!! A miałam tu zajrzeć już godzinę temu !!!!!

boogie TRZYMAJ SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:unsure: i co ja mam zrobić... oliwka juz pisała smska... :huh:

oliwka - coś wiadomo?????????????

Ostatnia edycja:
:szok::szok::szok: O Matko Przejedynsza!!!! A miałam tu zajrzeć już godzinę temu !!!!!

boogie TRZYMAJ SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja tu siedze jak na szpilkach i wlosy z glowy sobie wyrywam i nawet z kim pogadac nie ma....
kocurku jak moglas spac ja just rodzi no?:-)
mi sie wydaje ze chyba nie ma co juz do niej pisac... niech sobie dziewczyna rodzi w spokoju... wydaje mi sie ze jak juz bedzie po wszystkim to napisze eska

Kurka,no nic...cisza,czekam do 9 i dzwonie...
A miałam spać,teraz to już chyba po kawę trzeba się zwlec.
Koniec,nie leniu****ę:)

wiola ja kochana nie śpię już od 6.30 tylko jakoś mi tak zeszło z synem i w kuchni..... pluję sobie w brodę !!!!!!! :no:

oliwka dzięki..... mi się od razu tak ciśnienie podniosło, że hej.....!!!!

reklama
a ja niespie dzis od 5,30 bo Iwa tak sie obudzila a wstalam o 6 . jakbym odrazu odpalila kompa to jeszcze bym just zlapala.....
ale ciekawa jestem... dzis juz pewnie nie wstane od kompa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry