reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witajcie babeczki...

Wisieńka,Sergii-no to piekne info po wizytach :))
cieszę się :)

Sergii-poprosimy fotosy:tak:

Oliwka,Kocurek,Renna,Agapa-powitac i życzyć miłego dnia :)

ja podlałam ogród,śniadanko zjedzone,herbatka wypita-biorę sie za składanie prania i odkurzanie....

komu mieszkanko oblecieć.???
dziś na 16.30 mam wizyte u lekarza w związku z bólami głowy,krwotokiem z nosa,zawrotami głowy i ogólnym złym samopoczuciem..

Mama hej:)
U mnie prasowanie zostało:)))
Kochana powiedz jakie kwiatki zasadzić w ogórku?Chciałam jakieś donniczkowe przenieść do ziemii ale nie wiem jakie...pomożesz?

Mamita, oh, jakby mi się Twoja pomoc w domu przydała... :zawstydzona/y: ;-)

Wstawiam zdjęcie Naszego Berbecia :tak: A właściwie, wstawię 2 zdjęcia, chociaż robione były w odstępie 20 sekund i niczym się nie różnią :sorry: Trochę zła jestem o to na pielęgniarkę, mogła nam zrobić dwa różne zdjęcia, a tu taki zonk :dry: No i mało wyraźne... Ale ważne, że są! Piękna pamiątka :tak:
Zobacz załącznik 360064Zobacz załącznik 360065

Sergii sliczny groszek :))

Oliwka- kwiaty które możesz miec i w doniczce na tarasie i w ziemi to np bratki,gozdziki różnego rodzaju-ja mam 3 rodzaje,mam też petunie,ale one w doniczce i najlepiej na parapecie...możesz też pelargonie ,ale nie wiszące tylko stojące -ja mam je w doniczce ,ale mogą być i w ziemi..stokrotki...
mam jeszcze 2 rodzaje kwiatów w doniczce,ale zapomniałam nazwy...
a do ziemi pieknie irysy te wysokie wygladają...
niektórzy kupują piwonię do doniczek-ja mam w ziemi...

Oliwka dziękuję :-)

Ale kurczę, jak mierzyła tę przeziernośc karkową, to takie ładne ujęcie było... Maluszkowi widać było dokładnie profil noska i taka plamka była, tam, gdzie są oczka... A tutaj jednak trochę rozmazane to jest... Wygląda, jakby Berbeć miał mieć "orli" nosek, ale będzie miało po Tatusiu, lekko zadarty ;-)

edit:
Mama u nas też zawsze piwonie w ziemi rosły koło domu :tak: I jeszcze malwy pamiętam z dzieciństwa :laugh2:

Sergii ja u Ciebie i Mary beth obstawiam córki :))

Oliwka -róże też ładnie wyglądają i w doniczkach na tarasie i w ziemi-są takie niskopienne i średnie i takie do 1,20cm...

Dziękuję mama:)))
Wezmę się w końcu za to:)
Serge,ja mam zdjęć a zdjęć,zawsze dostawałam minimum 5,pełna koperta jest bo częswo miałam robione usg:)

reklama
hej . jestem juz z wami od rana ale dopiero teraz zebralam sie zeby napisac...
wisienko bedzie dobrze, najwazniejsze ze mala zdrowa
serge swietnie wiesci i groszek jest sliczny
just no to nadal czekamy
witam pozostale dziewczyny
od pewnego czasu martwilam sie o Pok bo tak zniknela i dzis do niej napisalam na meila . wszystko o niej ok. a to do was od POK

,,Pozdrow dziewczyny serdecznie i przepros za moje nagle znikniecie... Czasem uzaleznienie trzeba leczyc naglym przerwaniem. Ale obiecuje, że wroce! Moze już w nastepny weekend."

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry