reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem na chwilę bo padam...

badania rano zrobiłam,wyniki w poniedziałek...
skierowanie na tomograf mam

potem byłam kierownikiem budowy:)))))))))
mąz wykopał rów pod fundamenty płotu-jutro bedziemy zalewać...wiem!!niedziela ,ale nie mamy ani czasu ani wyjścia-czas nas goni i musimy..

pózniej pojechałam do kumpeli z chusteczkami i ramieniem-urodziła i ma baby blusa...pogadałysmy,poryczałysmy razem i spoko loko...

pózniej jak wróciłam z Poznania szybko chłodny prysznic-BŁO-GO-SŁA-WIEŃ-STWO!!!!!!
szybka sałatka brokułowa...pakowanie kiełbachy,piwa,słodkości i całej reszty i na grilla do Zuzy koleżanki z przedszkola...

była basen-zjeżdzalnia do basenu,namioty,bańki mydlane-generalnie cuda na kiju:))))))

podrinkowaliśmy,poluzowaliśmy się...dzieci przeszczęśliwe i...własnie wrócilismy do domu
shocked.gif
nigdy moje dzieci nie szły tak pozno spac nie mając drzemki w dzień więc padły w 2 sekundy...ja podlałam ogród i piszę co u nas było...prysznic i tez sie kładę ..było dzis meeeega gorąco więc padam...

Sergii dzieki za info o Młodej ;*

Młoda- po-wo-dze-nia!!!!!
jesteśmy tu wszystkie z toba i na pewno juto bedzie juz info ,ze masz synka w ramionach....

Just- wspieram...bo pewnie tez juz byś chciała urodzić...

buziaki 4all :))))))));********

reklama
Weszlam na chwile zobaczyc czy sa jakies wiesci ...

Serg swietna sesyjka wszystkie zdjecia cudne ale ostatnie mega mi sie podoba...sliczne wygladasz :tak:

A mi bb juz sie naprawilo i juz dziala bez problemu w koncuuu

Dobrej nocki

Ja też wpadłam tylko zobacyć czy są jakieś wieści od rodzących. Dziś już nie będę pisała, ale jak nic rano nie będzie wiadomo to wyślę sms-ka do Młodej i dam wam znać co i jak.

witam sie z rana... mi BB caly czas szwankuje...dzis mnie nie bedzie na BB bo jedziemy na urodziny do szwagra...
prosze o esmsa...jakby ktoras urodzila...
buziaki i milego dnia

Dzień dobry :)))

Moje BB też coś kuleje, tym razem strony mi się otwierają w tempie ślimaczym :((
Dajcie Kochane znać co i jak z młodąmamusią ;-)

just - Słoneczko !!!! Gdzie jesteś ???? Napisz co i jak bo się zaczynam martwić :-(

sergii - sesja cudowna :))))) Jesteś niezwykle fotogeniczna ;-) Gratuluję urody osobistej !

Będę zaglądać co jakiś czas. Miejcie się cudnie BaBeczki :-)

Wstałam a tu cisza???
Kobietki,zlitujcie się nad starą e-ciotką:)))
My zaraz jedziemy w teren z dzieciakami,wrócę pewnie wieczorkiem albo późnym popołudniem.
Pozaglądam jeszcze chwilę.

JUST URODZIŁA!!!!!!!!!!!!!!!
REMIGIUSZ FRANCISZEK:) UR. 7.45 3300,56CM :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mi nic n ie szwankuje,wszystko jest ok.
Dzięki Agapa:)
Ale mnie Just zaskoczyła wiadomością...popłakałam się:))

reklama
Czesc wieczorem juz bylo wszystko ok z BB a dzisiaj znowu powtorka :zawstydzona/y:
JUST GRATULUJE synka niech sie zdrowo chowa :-)

No to teraz czekamy na wiadomosci od mlodej :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry