reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Najwazniejsze ze juz maja przy sobie swoje male cudenka i moga sie teraz nimi cieszyc :-)

A u nas dzisiaj deszczowo i siedzimy w domu...

Ale jajka dosłownie i w przenośni :-) Się zmówiły no mówię wam ;-) Trzymały fason do końca ;-)
Młodamamusia,boogie gratulacje dziewczyny urodzić tego samego dnia i to dwóch chłopaków.
Ja to się jednak najbardziej cieszę ,że w końcu wreszcie urodziłyście bo bałam się ,że to nigdy nie nastąpi ;-)

hej ja tylko na chwilkę

no faktycznie to była zmowa chłopaków-ale pierwszy był Remik a potem Rafik-serdeczne gratulacje dla świeżo upieczonych mam, dużo sił i cierpliwości,pozdrawiam i całuje maleństwa;)

Sergii- dzieki za przekazanie info:):**

Just- gratuluję :)
przed Toba przygoda życia !!
jesteś bardzo dzielna ,że wydałas nowe życie na świat:)
samych radości!!!

Młodamamusia- gratuluję !!
Ty również rozpoczynasz mega przygodę życia :)
samych radości!! :))
jesteś dzielna!!!

Just, Mlodamamusia super mamuski jesteście, gratulacje i mam nadzieje, ze wasi synkowie się kiedyś spotkają- numeranci. Wszystkiego naj na całe zycie dla syneczków i szybko wracajcie do formy

JESTEM WRESZCIE I JA :-):-):-):-):-)

Boogie - dziękuję kochana, że mimo TAKIEGO PRZEŻYCIA wysłałaś esemeska !!! A ja to wszystko przespałam aj aj!!!
Jestem strasznie wzruszona cały dzień. Odpoczywajcie z maleństwem i CZEKAMY NA WAS :* :* :* :* :*

Młodamamusia - ale się sprężyłaś słoneczko kochane !!! :* :* :* :* :* Mamy chłopaków Z JEDNEGO DNIA... NIE-SA-MO-WI-TE.
To cudownie, że Twój skarbek już jest na świecie - WRACAJCIE JAK NAJSZYBCIEJ.. TĘSKNIMY WAS ZOBACZYĆ !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Młoda gratulacje:)))
Ja za niedługo wrzucę fotkę Remiczka,czekam na męża bo ja nie mogę wrzucić z telefonu...chyba,że któraś pomoże?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry