Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale jajka dosłownie i w przenośni :-) Się zmówiły no mówię wam ;-) Trzymały fason do końca ;-) Młodamamusia,boogie gratulacje dziewczyny urodzić tego samego dnia i to dwóch chłopaków. Ja to się jednak najbardziej cieszę ,że w końcu wreszcie urodziłyście bo bałam się ,że to nigdy nie nastąpi ;-)
no faktycznie to była zmowa chłopaków-ale pierwszy był Remik a potem Rafik-serdeczne gratulacje dla świeżo upieczonych mam, dużo sił i cierpliwości,pozdrawiam i całuje maleństwa
Just, Mlodamamusia super mamuski jesteście, gratulacje i mam nadzieje, ze wasi synkowie się kiedyś spotkają- numeranci. Wszystkiego naj na całe zycie dla syneczków i szybko wracajcie do formy
JESTEM WRESZCIE I JA :-):-):-):-):-) Boogie - dziękuję kochana, że mimo TAKIEGO PRZEŻYCIA wysłałaś esemeska !!! A ja to wszystko przespałam aj aj!!!
Jestem strasznie wzruszona cały dzień. Odpoczywajcie z maleństwem i CZEKAMY NA WAS :* :* :* :* :*
Młodamamusia - ale się sprężyłaś słoneczko kochane !!! :* :* :* :* :* Mamy chłopaków Z JEDNEGO DNIA... NIE-SA-MO-WI-TE.
To cudownie, że Twój skarbek już jest na świecie - WRACAJCIE JAK NAJSZYBCIEJ.. TĘSKNIMY WAS ZOBACZYĆ !!!