reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:-):-)
Witaj krolowo fluidków moc dla CIEBIE
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-):-)​

Ostatnia edycja:
witam ...
just, mlodamamusiu... serdecznie gratuluje, zycze duzo zdrowia dla was i waszych pociech oraz szybkiego powrotu do formy i na BB.
i wiedzialam ze przegapie no...

Ostatnia edycja:
Hejjo:)
Kocurro,ja też mam zdjęcie:) Fresh i dzisiejsze,możeeeee Wam pokażę:)))
Remiczek uroczy,nawet bodziaka od e-cioci Karolci ma na Sobie:))))
Chyba mnie zatoki atakują,shit!
Dzieją mi się dziwne rzeczy z brodawkami...bolą mnie piersi i brodawki mi się powiększyły!:szok:

Witajcie w ten upalny dzień
Śliczne te nasze chłopaki:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oliwka to może coś z tego będzie kochana:-) Ja jak zwykle trzymam&. A jak to wogóle u ciebie teraz wygląda?

Agapa,ja mam 12dc a do owulki daleko dlatego dziwnie to u mnie z tymi brodawkami...w tym miesiącu nie czekam,nie liczę.13-stego mam terapię i tam podejmiemy decyzję co dalej,czy muszę bardzo koniecznie brać leki czy nie.

Witajcie!

no proszę nie wleciałam wczoraj, bo mój chrześniak miał I komunię a tu takie rewelacje ;-)

Just, Młodamamusia serdeczne gratulacje :-) samych szczęśliwych, radosnych chwil, wspaniałego życia dla Waszych pociech :-) a Wam szybkiego powrotu do formy wiele miłości i pociechy z synków!

Dzień dobry :)))

Kocurek - jak mogłaś takie śliczności przetrzymywać całą noc ?!
Patrzę i mam ochotę ekran wycałować :-)))))) jaki On jest cudny......oszalałam !!!

Olivka - nie bądź jak moja koleżanka :-p pokaż Remiczka :))))))

hej

przede wszystkim :

MLODAMAMAUSIA : GRATKI PRZEOGROMNE!!! Rafik sliczny, duzy chlopak z niego! brawo :)

Just : Gratki raz jeszcze :)))) I dziekuje za smsa :) Bo oczywiscie bym przegapila :)
alescie sie dziewczyny popisaly : tego samego dnia!!!!!! :)

just : remik sliczny jest :) ja tez chce synusia Laaaaaaaaaaaaaaa!!! :))))

dziewczyny dziekuje wam za troske i proby przekazania mi info :)
oliwka : za wiadomosc na nk :)

a ja tylko dodam ze u nas ok, net mi tak muli ze wrzoda dostaje... jak przebrnelam przez kilka stron do wiadomosci o mlodej i rafiku i kliknelam wkoncu na odpwiedz, to mi... komp siadl i odpalam wszystko od nowa... szlag mnie trafia wiec bedzie lakoniecznie :)

reklama
Ejjj,mam fotkę ale nie daję rady zrzucić na kompa...
Jak ktoś pomoże to wyślę mms-a.
Jos:) Fajnie,że wpadłaś:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry