reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wstałam a tu cisza???
Kobietki,zlitujcie się nad starą e-ciotką:)))
My zaraz jedziemy w teren z dzieciakami,wrócę pewnie wieczorkiem albo późnym popołudniem.
Pozaglądam jeszcze chwilę.

JUST URODZIŁA!!!!!!!!!!!!!!!
REMIGIUSZ FRANCISZEK:) UR. 7.45 3300,56CM :)))

Jacie just gratulejszon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piękny chłopok !!!

A co z młodą ? Też urodziła, bo nie potarafię się doszukać ????

reklama
wiolka - witaj ;-)

rureczka - ciążowo czuje się dobrze - znaczy wogóle się ciązowo nie czuję - i niech tak zostanie ... emocji żadnych narazie - czuje się jak przyszła wyrodna matka, ale na serio tak to wszystko przezywałam, a jak przyszło co do czego, to ogarnąć tego rozumem nie umiem - ale podobno tak jest ... W środę idę na echo serduszka :-Dwięc już będę musiała uwierzyć - heh !
Natomiast mój Zespół Jelita Drażlwiego :wściekła/y:(wrednego ) zaostrzył się w ciąży, po 3 latach zatwardzen mam od 3 tyg biegunki, na początku super było, bo mi się wszystko pooczyszczało, ale teraz codziennie rano masakra, jelita mi się normalnie zapadają do środka, a że chudzielec jestem - to wygladam bleeeeeeeeee ... do tego jeszcze od 2 dni dołączył się żołądek czy jakaś tam inna cześć jelit ( nie znma się ) i ..... cierpię ......:-(

Nic nie biorę,prócz nospy , normalnie zapodałabym sobie juz jakies leki i byłoby lepiej, ale tearz nie mogę ....
wszystko dla mojego dzidka :-D

aha jak przebiegły porody oba - szybko i sprawnie ??? bo juz nie umiem doczytac ...:shocked2::cool:

Dzień dobry i cześć :-D wyspałam się, głowa mnie nie boli, żyć nie umierać :-D

Oliwka nie trzeba pytać, tylko wysyłać foteczkę mmsem i od razu wstawiamy :-D

Made, Wiola, Marcepanek, Kocurek, Oliwka, Jos, Młodam, Agapa co polecacie na śniadanko??
Trochę późno piszę, ale ja na śniadanie to kawałek ciasta wtrąbiłam, za to obiadek był wczorajszy ale pycha. Ziemniaczki odsmażane na patelni, schabowy i suruweczka

Podziwiajcie drogie e-ciotki, podziwiajcie i zachwycajcie się :-D
Remiś :))

Zobacz załącznik 360824

Poprostu CUD prześliczny

Marcepanku ja na pedicurze byłam:)
Miałam jeszcze robić manicure i brewki ale zatoki mi dokuczały i wcześniej wylazłam:(
Jestem już w domu,stara sofa rozmontowana,wyniesiona...teraz sprzątam a później przywiozą moje piękne nowe cudo:))))
Achhhh,żyć tak to ja mogę:)

Palemko ja przez ciążę przeżywałam katusze,bałam się wyjść z domu bo mnie atakowało w najmniej spodziewanym momencie...raz mój facet był w łazience (długa kąpiel) i drzwi zamknął na klucz więc ja niewiele myśląc wskakiwałam do sąsiadki przez okno:)jej nie było:) hehe:( A potem zaparciówa:((((((( Traciłam przytomność z bólu a lekarze nie wiedzieli co mi jest:( Jeszcze nie miałam zdiagnozowanego:(

Rurka
,dzięki za wklejenie małego cudu:)
Wzruszam się za każdym razem jak patrzę na niego:)

oliwka - :szok: ło matko !!!!!!!!!! A no-spa Ci pomagała może ? Bo na mnie to tak jak wcale działa ... ?
Zjadłam brokułową, zmiksowaną jak dla małego dziecka - :baffled: i pospałam trochę ...kto by pomyślał, żę będę spała w dzień - ja nigdy nie sypiam w dzień ;)

wiolka - dopiero 7 zaczynam jutro, a we środę mam usłyseć serduszko :)

reklama
Palemko ja dostałam jakieś leki ale po czasie doczytałam,że to uspokajające!!!Ci idioci mi dali takie leki bo myśleli,że ja nerwowa jestem i symuluję!
No-spy nie brałam...nie wiedziałam,że to to...
No i w Hiszpanii No-spy nie mają:szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry