reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Palemko ja dostałam jakieś leki ale po czasie doczytałam,że to uspokajające!!!Ci idioci mi dali takie leki bo myśleli,że ja nerwowa jestem i symuluję!
No-spy nie brałam...nie wiedziałam,że to to...
No i w Hiszpanii No-spy nie mają:szok:

aha .... :baffled: ja Cie pieprze ... ale jaja ... leki na uspokojenie - ha ! znam to , tez mi doktorek przepisa raz antydepresanta - który nic nie dał !!! Nerwowa to ja się robię, jak takie brednie słysze, że to przez nerwy :wściekła/y: banda konowałów i tyle !!!

Będę musiała to jakoś przetrwać - moja pani ginekolog powiedziała, że teraz to juz za pozno by o tym myśleć i że muszę to przetrwać !!! No to trwam ...

reklama
Szczerze?
Lepsza biegunka...mi co prawda raz poleciało po nogach,co za wstyd:zawstydzona/y: no ale lepiej tak niż przez 5dni wyć z bólu przy zatwardzeniu!
Ja żebym wiedziała,że to jest ZWJ to coś bym robiła w tym kierunku...jakieś leki przeczyszczające ziołowe czy coś...a ja wtedy nie wiedziałam co mi jest,widziałam,że przechodzi ból po wypróżnieniu ale nie skojarzyłam faktów.
Poród to pestka w porównaniu z atakami jakie miałam.
Trzymam &&&&& żebyś się nie męczyła.Może Cię ominie...a nóż Ci się cofnie w ciąży?:)

palemko to super ze w srode juz uslyszysz serduszko swojego maluszka... przykro mi ze tak sie muszisz meczyc...ale czego sie nie robi dla zdrowia upragnionego dziecka...

No właśnie, i nawet nie przyjdziesz się pochwalić córeczką :-p
Ale dobra...bić będziemy potem, teraz Kochana opowiadaj, bo ja już cała jak na szpilkach ;-)

Hej dziewczyna ja końcówkę ciąży znosze podobnie jak początek czyli okropnie. Samopoczucie do bani: mdłości, zgaga, ból żołądka, biegunka, opuchlizna, ból głowy, zawroty głowy, osłabienie w nocy nie spię a w dzien padam. Ale jeszcze trochę.... Mam nadzieję, ze chociaz poród będzie lekki.
Palemko ja nie mam jelita drazliwego a cały początek ciązy miałam biegunkę. Współczuję kochana
Witam wszystkie , nie nadrobię bo po prostu nie mam siły. Nie mam siły na nic....

reklama
Dobra :-) Ciocia made wystarczy nam za przynajmniej trzy inne ciotki :-p:-p

A więc..... Mała Czarna potwierdzona !!! :-D:-D:-D Wymiary wszyściutkie na 23 tydzień i właściwie gotowa do startu z główką w dole :szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry