reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzień dobry :-) Znowu zostałam ciocią :-D:-D - tej oto małej istotki - Poli :)))))))))))))))) urodzonej jakoś ze dwie godziny temu z wagą 3700. Stworzonko należy do mojego kuzyna Bartka :-):-):-)

Witam się i ja :))))

Kocurek - ale śliczności nam tu wklejasz :-D Poleńka cudowna, i jaką ma fryzurę :-))) ho ho ho !!!!

Coś mi się zdaje, że będę dzisiaj dosypiać, noc miałam tak poszarpaną jak spodnie mojej córki :/ Usypiam na stojąco i jeszcze to ciśnienie :baffled:
Czy są jakieś wieści od just i młodejmamusi ? Wychodzą dzisiaj ?

made :-) witaj - jestem usprawiedliwiona za wczorajsze zniknięcie?? Fotka ujdzie?? :-D w sprawie wieści to czekamy.......

Cześć ewula jak się czujesz??? :-)

krolowo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kocurek - jak najbardziej :-D)))) A gdzie ta kruszynka się urodziła ? Bo dostrzegam tam skórzaną sofę, czyżby wrocławskie szpitale stać było na takie warunki ? ;)))))

Zdaje mi się, że to będzie najnowszy oddział w szpitalu akademickim Mikulicza-Radeckiego na Borowskiej, tam gdzie miałam usg w poniedziałek ... albo nowe sale na Brochowie..... hmmm jeszcze nie wiem - nie męczę rodziców telefonami i esemesami ;-)

O MATKO CO JA DOSTAŁAM PRZED CHWILUNIĄ !!!! Musicie to zobaczyć :-D:-D:-D

REEEEMIK...
Aaaaaaaaa.. no nie mogę!!!! :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Kocurek - nie no oczywiście...atakować nie można. Myślałam, że może w domu ;-)
Ale w takich warunkach, to zazdroszczę. Chociaż nasz szpital też doskonale przygotowany do porodów. Warunki prawie jak w domu ;))

Remik Filozof :-D))))) Słoneczko kochane. Ale bym wycałowała :-)

Ostatnia edycja:
kocurku czuje sie dobrze. Upały mnie trochę męczą i mdłości nadal nie ustępują ale dajemy rade:)

Remik śliczniusi;)

Kiedy Just wychodzi?

reklama
Zdaje mi się, że to będzie najnowszy oddział w szpitalu akademickim Mikulicza-Radeckiego na Borowskiej, tam gdzie miałam usg w poniedziałek ... albo nowe sale na Brochowie..... hmmm jeszcze nie wiem - nie męczę rodziców telefonami i esemesami ;-)

O MATKO CO JA DOSTAŁAM PRZED CHWILUNIĄ !!!! Musicie to zobaczyć :-D:-D:-D

REEEEMIK
Aaaaaaaaa.. no nie mogę!!!! :-D:-D:-D:-D

No proszę już pokazuje kto tu jest dyrektorem. Ślicznie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry