reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
krolowo grunt to na spokojnie sobie czekać.... bo i tak maluszek przyjdzie :))))))))))))))))))) Fajnie jak się ma niespodziewankę ;))))))))) A zdrówko jak..????

Kocurku czekam i czekam...

Co do zdrówka to po ostatnich sensacjach w ginki teraz jest spokój. Stan zapalny wyleczony, owulacja wróciła więc walczymy dalej. Problem w tym tylko, że mój mąż powoli się wypala. Martwią go marne "efekty".

krolowo hmmm.. to faktycznie musi być dla niego też niełatwe.... ale jeśli owu wraca.. i mamy piękne lato - to może gorące weekendy ;)))) albo urlop bez stresów iiii... &&&&&&&&&&&&&&&&&

Wiesz... My staramy się od gorących wakacji w Egipcie. Dla niego to jest niełatwe bo ja u ginki byłam kilka razy i u mnie wszystko w porządku. Reszte można sobie dopowiedzieć. Moja ginka powiedziała że jak do września nie zajdziemy to zaczniemy coś z tym robić. Ale on czuje się niepełnym mężczyzną.

Dzieki Kocurku. ;) Teraz mamy inne zajęcie. Powoli ruszamy z procedurą budowy domku. Może jak zajmiemy myśli czymś innym to będzie nam łatwiej.

A ty jak tam się czujesz? Jak dzidzia? Dobrze pamiętam, że Mała Czarna ma byc Aleksandra? Śliczne imie...

reklama
Dzień dobry:-D Pokazywać pazury!

Kocurku Pola piękna:)) a Remiczek uroczy :))

Królowa, Ewula, Agapa witajcie :))

Made mordeczko moja spij sobie, ale pamiętaj jaki dziś dzień i co w zwiazku z tym musisz pokazać :cool2:

Serg, Just, Młoda, Jos, Asionek, Wisienka, Wiolka, Oliwka, Libby, MłodaM, Pok czekamy na Was :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry