reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rureczka no jasne, że tak ;-) Jeszcze nie wiem, co wymyślę z pazurami, ale mi teraz poziom podniosłaś ;-) Muszę wymyślić coś extra :-p

reklama
serg : hej, widze ze humorek dopisuje :) i super :)
a Pola - piekne imie :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
to juz na lsicie do poli jest nas 3, ty ja i mama05 :)
i do marcelka z tego co pamietam tez trojeczka :)

hej :)
Ale się dzieciów narodziło :-) piękniusich ;)

Pola , bardzo ładne imię, nam się podoba - Nina Milena Swietłana , Natasza , Kalina i Róża :) Konstancja też - ale tomowi nie bardzo :) a chłopakowe ;) to Sasza !!!

Za 4 h usłysze bicie serduszka groszka naszego :)

Mnie też się zawsze Marcel podobał... Ale parę lat temu nie wiedziałam, kiedy będziemy się starać o Dzidzię, więc Marcel w naszej rodzince to póki co kot teściów... :zawstydzona/y: Ale swoją drogą, piękne imię :-) :laugh2: Ja wczoraj jeszcze próbowałam przeforsować Kalinę :tak: I nie jest źle ;-) jak trochę pomęczę, to może się zgodzi ;-) :-p

Palemka też mi się podoba Nina :tak: i Alicja :tak: Ale na razie jakiś mi się osłuchały, a teraz Kalina coś mi właśnie po głowie chodzi ;-)

naga : swego czasu chorowalam na swietlane :) ale dla mnie na imie do bierzmowania, ksiadz de**l sie nie zgodzil bo nie katolickie
wzielam anastazje i to juz mu bardziej katolicko brzmialo ;)

Siedzę z farbą na głowie już :-)

Jos, ja do bierzmowania wybrałam sobie też dość nietypowe imię, ale najpierw tysiąc razy upewniłam się, że taka święta kiedyś istniała :tak: Ksiądz tylko przy wypełnianiu papierków zdziwiony zapytał, czy jest taka święta, więc potwierdziłam zwykłym "tak" i to mu wystarczyło ;-) A do bierzmowania wzięłam imię Olimpia :-) :zawstydzona/y:

G. też nietypowo, bo z bierzmowania jego imię to Bonawentura :-) Kiedyś z ciekawości szukałam, kim był św. Bonawentura i patrzcie co znalazłam:

"Patron zakonu Franciszkanów, matek oczekujących potomstwa, dzieci, robotników, teologów, tragarzy, wytwórców jedwabiu" :laugh2:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny.
naga za wizytę &&&&
oliwka takie mebelki w moim stylu ;-) choć ostatnio marzą mi się bordowe kanapy do salonu :zawstydzona/y:
Jednak to trochę poczeka bo mojemu laptop siadł więc 3tyś już zagospodarowane na niego...
Dlatego też ostatnio nie mam jak siedzieć bo mężuś mi komputer podkrada ,a na stacjonarnym żadne z nas nie chce siedzieć :-D

A Remik no cóż mały słodziak ;-) mam podobne zdjęcia mojego małego myśliciela Maciusia jak miał jeden dzień też takie ciuki strzelał ,a na jednym chwycił się za kołnierzyk jak mały elegant :-)
A na tym ostatnim zdjęciu to właśnie się zastanawiałam z czym mi się to kojarzy i właśnie ten mały głód ma takie duże oczka heh.

A ja mam depresje buuuuuuuu. Mam duży problem choć tak naprawdę jest mały...mój biust...po zaprzestaniu odciągania pokarmu piersi znikły i wcale nie przesadzam. Są jeszcze mniejsze niż były ...przed ciąża było małe B ,a teraz jak jest małe A to cud...i znów kości mi wychodzą...mój T obejmuje mnie z łatwością jedną ręką w bicepsie i się śmieje ,że za niedługo Maciuś mnie przegoni :-(
Znacie może jakieś sposoby na przytycie ,PRÓCZ CIĄŻY OCZYWIŚCIE...lato się zbliża ,a mi wstyd się rozebrać...

U nas w rodzinie mamy: Wiktorię, Aleksandrę, Natalkę, Zuzię, Dominikę, Majkę i Gucia (Gustaw).
Mi się podoba Adriana, Oskar, Oliwier, Maksymilian, Gracjan

Moja Pszczółka ma zapalenie płuc:wściekła/y:

reklama
marcepanek - rozumiem cię w 100 % ja jestem tez szczupak i bardzo chciałabym przytyć, ale w moim przypadku to jest niemożliwe, bo mnie wiecznie jelita i żołąd atakują :-(
A Ty masz tarczyce przebadaną ???
Podobno powinno się jeść śmietankę 30 % i dawac do wszystkiego nawet do zup i koktajli :tak:ja własnie robię pomidorową i taką słodką gęstą śmietankę daję:-p
Jedz też banany i budynie, też tuczą ... a wogóle to się nic nie przejmuj, ważne byś zdrowa była, a nie ... ;-) każdy jest inny :)
A ile ważysz obecnie i przy jakim wzroscie ? bo ja 48 kg 168 cm :-(

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry