reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
naga: wazysz tyle co ja w 14 tyg. ciazy :) normalnie 46-47, tylko ze ja mam 164cm :)
marcepanek : nie wiem co ci poradzic, bo ja tez tak mam, ze jak sie przed mezem wyciagne na plecach do zebra wyzej niz biust :)
i tyc mi sie zdarza... wlasnie tylko w ciazy
miseczka klasyczne 85B ale po karmieniu 2 dziecka az sie boje myslec czy mnie nie wyciagnie... bo ja tez sie potrafie zdolowac jak moje ciaolko podupada na uroku :)

serg : olimpia! cudnie! myslalam o tym imieniu dla dziecka :)

agapa : zdrowka zycze! oby szybko minelo chorobsko!

Ostatnia edycja:
aga zdrówka dla Twojej pszczółki ;-)
naga moja dieta jest najbardziej niezdrowa jaka może chyba być..pizza ,lody ,czekolada i różne inne słodycze a bitą śmietankę taką 30% zawsze dodaje do gorącej czekolady na wierzch mmmmmmm.
No a moja waga w chwili obecnej to ok 40kg przy 165cm wzrostu :-( Tarczyca u mnie w porządku to było pierwsze podejrzenie lekarza. Zostało mi jeszcze nieco do nadrobienia w kwestii anemii po ciąży ,ale jest już duuuuużo lepiej. Zastanawiam się jak to jest z tymi tabletkami antykoncepcyjnymi bo jeśli można nieco po nich przytyć to ja chętnie ;-) ale ogólnie i tak muszę ogólnie zacząć brać by nie było niespodzianki...

marcys: jej... zawialo zgroza troche...kobitko ty w wersji mini... 40kg przy 165cm??????????
mierzysz tyle co ja, ja w styczniu schudlam do 44,100kg i wiem jak wygladalam a ty masz rowne 40? :szok: to juz rozumiem czemu az tak bardzo chces zprzytyc ale przy takiej wadze to anwjazniejsze jest zdrowie... a nie wyglad..; bo kurde juz nie daleko ci do trzydizestu paru kilo... moze tabletki faktycznie pomoga? zawsze dobre i 3kg na plusie
a moze idz do dietetyka i niech ci dostosuje odpowiednia dla ciebie diete??????????

agapa - biere dycha :-D na klata :-D:-D:-D
dziecko chore ? co jest ? bidne ? antybiotyka ma ?

Ma zapalenie płuc. Dla mnie to szok bo nigdy na płuca ani nawet oskrzela nie chorowała. Poszłam z nią w sumie tylko dlatego do lekarza bo w piątek mieliśmy wyjechać do Częstochowy i potem do Zabrza na 3 dni, a że miała temp. i kaszel to chciałam się upewnić że jest ok. I okazało się że nie jest. Mąż już urlop odwołał i się kurujemy. Ma antybiotyk, ale ona już 3 dzień nie chce jeść Masakra

Palemko koniecznie zaraz po wizycie napisz co i jak!! Już się nie mogę doczekać!!

Agapa zdrówka dla córki!

Pola śliczne imie ale mój kolega z dzieciństwa miał sunie Polę i teraz mi sie tylko z nią kojarzy. Więc u nas odpada.

Sofia pięęęęęęęęęękne imię. Sofia Amalia to była królowa Duńska bodaj i od kiedy o nie przeczytałam to uwielbiam to zestawienie.

Serg mojej siostrze na specjalnym wykładzie w przedszkolu mówili, że dziecko dopiero ok 2,5roku życia rozumie o co chodzi. Wcześniej to tylko wyuczona na pamięć sztuczka. Więc nie wiem.

Muszę się pochwalić. Kupiłam naczynie do gotowania na parze i dzisiaj przyszło. Tak więc u mnie dzisiaj kawałeczki piersi z kurczaka, marcheweczka, fasolka szparagowa i coś jeszcze co się zmieści do środka. Już mi ślinka leci.

Byłam przed chwilą w toalecie. @ nadal brak a dzisiaj 29dc z 28dc (ostatnio mogłam zegarek pod cykle ustawiać) i w ogóle nie czuje się okresowo. Ale wole nie zapeszać.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry