sergeevna
Pysiołkowa Mama
Królowa trzymam kochanie kciuki, ja przed zrobieniem testu miałam bardzo dużą nadzieję i przeczucie co do II kresek, ale z kolei raz się czułam okresowo, a raz nie... I też obiecywałam sobie, że test zrobię dopiero w terminie @, ale nie dałam rady i zrobiłam go aż 5 dni przed terminem!
I wyszła druga kreseczka ale taka słabiuteńka, że szok ;-) W terminie @ były już superaśne dwa tłuściochy
A Ty słońce kiedy zamierzasz test zrobić?
Co do naczynia do gotowania na parze, też przymierzamy się z G. do zakupu i chyba jeszcze w tym miesiącu nam się to uda
Tutaj to koszt nieduży, około 20-30 funtów a przyda się i teraz na ciążowe posiłki, i później dla Malucha :-) Super sprawa 
I wyszła druga kreseczka ale taka słabiuteńka, że szok ;-) W terminie @ były już superaśne dwa tłuściochy
A Ty słońce kiedy zamierzasz test zrobić?Co do naczynia do gotowania na parze, też przymierzamy się z G. do zakupu i chyba jeszcze w tym miesiącu nam się to uda
Tutaj to koszt nieduży, około 20-30 funtów a przyda się i teraz na ciążowe posiłki, i później dla Malucha :-) Super sprawa 
A tak poważnie to się boje zobaczyć jedną kreskę. Znowu będzie płacz i gorzkie żale.