reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
made darmowa taxi do końca życia ;-)
jos no nie liczę ;-) heh wezmę od mojego T trochę z brzuszka ;-)
mlodamamusia pokazuj nam Rafika bo wciąż mało. No i jakie wrażenia z bycia mamusią? Mów mów bo przypomina mi się jak urodziłam Maciusia. Wszystko takie nowe i mała cudowna istotka która jest częścią mnie...
królowa Ty to chyba nas chcesz przetrzymać w niepewności ;-)

A część moich zamówień wczoraj dotarła buciki i pistolet dla Maciusia ;-) Później postaram się wrzucić filmik na Youtube bo pistolet to taki fajny na bańki mydlane i Maciuś jest przehappy ;-) a ja jeszcze bardziej bo zwykłe bańki zawsze rozlewał ,a teraz nie :-D

Ostatnia edycja:
Marcepanek - no ale córkę rodziłaś w marcu ;-)
A z tymi darmowymi przejazdami, to już musi się korporacja zdeklarować :))))

Królowa - rób sikacza !!!!!! Mam przeczucie, że będą II piękne kreseczki ;-))

made ale szczerze powiem ,że tylko przy pierwszym dziecku wszystko jest takie inne wtedy wszystkiego się uczyłam i miałam niespełna 20lat , teraz mimo ,że nadal jestem młoda czuje się bardziej doświadczona nie ma już takiego wow bo wiem czego mogę się spodziewać.

marcepanek : poldek tez ma taki pistolet na baki z Toy story i go uwielbia po prostu :)
a do mnie przyszla juz moja torebeczka upla, ale nie mam jak jej odebrac stad od stroza, wiec wydeleguje meza i ma mi ja koniecznie w sobote na poprawe humoru tu przywiesc :)

jos jak dla mnie fajna alternatywa na bańki mydlane. No i frajda niesamowita nawet mi się to podoba a co ;-)
Ja czekam jeszcze na spódniczkę w sumie to zakup mojego męża :-D spodobała mu się ,a ja mam nosić ;-) Zakupy czasem poprawiają humorek zwłaszcza jak trafia się okazja ja kupiłam buciki nike za 89zł ,a normalnie po 200zł chodzą więc jest się z czego cieszyć ;-)

Czas wstawić pranko i zmywarkę ,ale coś mam lenia ... już kolejny dzień ...

Kocurek - nie śmiałam niepokoić :-) rureczka mi tu gdzieś mignęła i wysłałam Jej zdjęcie mojego Mańka, ale jak jesteś, to może Ty wstawisz, co ??? Taka alternatywa w zamian za pazury :zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry