Cześć dziewczyny.
naga za wizytę &&&&
oliwka takie mebelki w moim stylu ;-) choć ostatnio marzą mi się bordowe kanapy do salonu

Jednak to trochę poczeka bo mojemu laptop siadł więc 3tyś już zagospodarowane na niego...
Dlatego też ostatnio nie mam jak siedzieć bo mężuś mi komputer podkrada ,a na stacjonarnym żadne z nas nie chce siedzieć
A Remik no cóż mały słodziak ;-) mam podobne zdjęcia mojego małego myśliciela Maciusia jak miał jeden dzień też takie ciuki strzelał ,a na jednym chwycił się za kołnierzyk jak mały elegant :-)
A na tym ostatnim zdjęciu to właśnie się zastanawiałam z czym mi się to kojarzy i właśnie ten mały głód ma takie duże oczka heh.
A ja mam depresje buuuuuuuu. Mam duży problem choć tak naprawdę jest mały...mój biust...po zaprzestaniu odciągania pokarmu piersi znikły i wcale nie przesadzam. Są jeszcze mniejsze niż były ...przed ciąża było małe B ,a teraz jak jest małe A to cud...i znów kości mi wychodzą...mój T obejmuje mnie z łatwością jedną ręką w bicepsie i się śmieje ,że za niedługo Maciuś mnie przegoni :-(
Znacie może jakieś sposoby na przytycie ,PRÓCZ CIĄŻY OCZYWIŚCIE...lato się zbliża ,a mi wstyd się rozebrać...