reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made,tak byłam u kuratorki która miała zlecony wywiad u mojej mamy.Poszłam sprostować kilka malusich :))) kłamstewek mojej rodzicielki.I zeszło mi pół dnia łącznie z wizytą w sądzie. A jutro mamusia się zapowiedziała i poprosiła o rozmowę:szok: ze mną!
Zrobiłam pychaaaa spaghetti carbonara z kuraczkiem:)

Młoda,gratki,dzielna byłaś! :)

POŚMIEJCIE SIĘ:)
Zobacz załącznik 361556
A ja znalazłam swoje zdjęcie w ciąży! Oto słoń!Przełom 7/8 miesiąca.Na fryzurę nie zwracajcie uwagi,było 40kilka stopni:)

Zobacz załącznik 361557

A to ja w wersji ''porażka'' :)
Miałam ok 17-18lat z mistrzem FreeStyle barmanów,Eugeniusz Dydko:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Olivka - tak mi coś intuicja podpowiadała, że wizytę zawdzięczasz mamusi. Mam nadzieję, że wyjaśniłaś co potrzeba i jest OK ;)))
A foteczki całkiem, całkiem :-p dawaj więcej :-D)))))))))

młodamamusia - a teraz odpoczywaj ;-)

RURECZKA !!!!!!! Wklejaj coś kupiła :-p Ile można po sklepach łazić ?????????? :-D)))

Ostatnia edycja:
Made czy poinformowałaś koleżanki że Maniuś zarezerwowany już ??:-D

Nic nie kupiłam :(( bluzki juz nie było, buty żadne mi sie nie podobały :((

Młoda dobrze, że już jesteś, czekamy na fotki :))

Królowa :(( tulam mocno :((

dostałam @:-D

..... a więc na usg byłam, fasolka zobaczyłam, urósł skubany z 0,5 cm na 1,23 cm w ciągu 9 dni :):-D
Serducho biło, ale jeszcze nie słyszałam, bo doplera dopiero po 10 tyg włączają ...
Zmierzyli mi cisnienie i powiedzieli, że gitne - 114/70 ale waga masakra, przez te biegunki nie wiedziałam nawet , że dwa kilo straciłam - 46 kg - no coments !!!!!!!!! :-(
Dziewczyny ja naprawde jem i to zdrowo bardzo, może nie pochłaniam ogromnych ilosci, ale bardzo często małe porcje, wciąż witaminy i owoce, sama wszytsko gotuje, jajeczka tylko wiejskie, no ja juz nic z tego nie kumam ...

rurka - chciałam ci napisac, że mi przykro, że małpa przyszła do Ciebie, ale widzę , że się cieszysz ??? i nie wiem co mam napisać ... pomóż ... ;-)

olivka - zdjęcie numer dwa full wypas ;-) hehe młoda i piękna, zdjęcie numer jeden jak na 7/8 miesiąc całkiem całkiem lasencja z ciebie była, wcale nie słoń :tak: ile ważyłaś przed ciążą jesli spytać można ?

mlodamamusia - dzielna dziewczyna z Ciebie !!!

mad - synuś aniołek :) naprawdę pomyślałam , że dziewczynka :)

królowa - ;( !!!

Ostatnia edycja:
pysiaczku - hahahahaaaa no ma tą buziunię taką dziewczyńską :-))))) często mi się ludziska pytają czy to chłopczyk czy dziewczynka :-D)))) A loki to ma takie sprężyny, jak laleczka :)))) Mój słodziak :zawstydzona/y:
Dzięki Kochana w imieniu Igorka :*

rureczka - tyle łażenia i nic ??? :szok: zupełnie nic ??????????

Palemka - właśnie doczytałam :)))) SUper, że fasolka tak pięknie kiełkuje, to najważniejsze na tym etapie :-) a serduszko ja też usłyszałam później :-D Bardzo się cieszę, że tak wszystko pięknie Ci się układa :tak: dbaj o siebie, a waga sama zacznie ładnie wzrastać :)

Ostatnia edycja:
pysiaczku - no muszę cholera sika zanieść :/ ale w przyszłym tygodniu, bo za jednym zamachem zrobię sobie test obciążenia glukozy. Co będę po milion razy do laboratorium jeździła :-))))) Wolę jeden dzień stracić na bb niż dwa :))))))))))))
A synusia to na księdza poślę, będzie bogaty !!!!! :-p:-D:-D:-D a mamusia będzie gosposią na plebani hahhaaaaa :-D

pysiaczek - oj...teoretycznie :-)))) W praktyce to będę dzwonić po catering :))
Lecę pod prysznic, bo już nie wyrabiam :/ te tropiki mnie wykończą...
Wrócę jak moje ciało osiągnie temperaturę 36,6 :))))))))))))

Kocurku sama poszłam z własnej inicjatywy! Inaczej w wywiadzie z mamą byłyby same bajki.
A teraz dosłownie 40min temu wpadła do nas inna Pani kurator!W szoku byłam,że o tej porze no i bez zapowiedzi.Mało co mój pies dupska jej nie wygryzł!:)No ale już po wizycie i jest ok.

Palemko ja przed ciążą 66kg,przytyłam ok 11-12kg.A teraz ważę...nie powiem bo wstyd!

reklama
Młodamamusia,a jak Tatuś?Był przy porodzie?Jak zareagował na synka?Opowiadaj w wolnej chwili:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry