reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mam pozwolenie na internet do godz. 12:00 :szok: a jak się nie dostosuję, to mój Pan zadzwoni do posła Węgrzyna :-)))))))

Kocurek - Ty powiedz lepiej co w tej tajemniczej paczce siedziało :cool:

made to Tobie limitują dostęp???? :szok: A w tej wieeeelkiej pace (spokojnie z tuzin nienadmuchanych blondyn mogłoby wejść) tkwiła GRA :dry:
Już nie wiem co lepsze hahaha :-D

Tak - Kamil mi już przedstawił kilka zapowiedzi, bo to kultowa gra i w ogóle wychodzi po 15 latach druga edycja itp... itd... jestem oczywiście zniesmaczona, bo to przedpremierowy Nukem Dukem :szok: no a tam blondyn, rudych i czekoladek nie brakuje - a chodzi o to, że obcy chcą te laski zagarnąć, a Duke Nukem ich broni.. a przy okazji się zabawi :szok:

A dziękuję...dziękuję - staram się :-D:-D A tak po prawdzie.. to Kamil ciągle nie daje mi spokoju i pokazuje tysiące rzeczy w internecie - czasami to się człek tak uśmieje :tak:
Ale żeby nie było- JA mu jeszcze nigdy żadnej gry świadomie nie kupiłam, twarda byłam haha

made czy dzisiaj czekają Cię jakieś atrakcje..?? :-)

boogie ... młodamamusia ... JAK NOC MINĘŁA???

GDZIE SIĘ PODZIAŁA WIOLKA :confused:

Ostatnia edycja:
Kocurku - z tymi grami to ja też raczej na bakier, moja córka zupełnie nie zainteresowana, a synka jak na razie bardziej ekscytują kapcie, szuflady i sprzęty kuchenne :-))))

made i baaardzo dobrze, że córcia się nie interesuje :)))) Synek oby jak najdłużej też NIE. Ja właśnie toczę kolejną batalię o powrót czytania książek przed snem... może i tym razem mi się uda.. Kamil obiecał, że na pewno w wakacje będzie czytał :)..

reklama
Kocurku - z tym czytaniem książek to u mnie też problem. Ubolewam nad tym bardzo, gdyż moja córka zaczęła czytać w wieku 3 lat, czytałyśmy bardzo dużo i chętnie. Ta pasja czytania gwałtownie skończyła się wraz z jej pójściem do szkoły...nie mam pojęcia co było przyczyną, mogę co najwyżej przypuszczać, że zniechęciły ją do tego lektury. I tu poniekąd się z nią zgadzam, bo niektóre pozycje są wybitnie nietrafione, ale milczę wychowawczo ;)))))
Staram się szukać takich pozycji, które być może spowodują ponowny zachwyt książkami....zobaczymy ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry