reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pospalam i jestem jak nowonarodzona hahaha glowka nie boli :-) KOCURKU mam tak samo. JOS sciskam Cie delikatnie oczywiscie. Mnie pewnie tez niechcialoby sie doopki ruszyc do domku ;-) ASIONKU daj znac jak po zajeciach bedziesz. Chcialabym roznice np. w pielegnacji zobaczyc. To co w UK ucza dla mnie jest przerazajace- przede wszystkim moczenie pepuszka absolutnie nieszkodliwe wedlug nich. Ale co kraj, to obyczaj, prawda? RURECZKO w naszym przypadku na tym zeliku (niebieski) zolnierzyki dotarly do celu.... wiec &&&& masa za lipcowe przytulanska :-) MADE przystojna z Ciebie kobietka. Moj Pan stwierdzil, ze 'seksi fleksi'... :-/ zeby za dobrze Ci nie bylo, to napisze, zes sie wystroila jak szczur na otwarcie kanalu..., no! Zafoszylam sie. Tak naprawde zazdroszcze figury ciazowej- bardzo ladnie wygladasz. :-) Milego wieczorku zycze, ja zmykam na maly spacerek z ojcem mojego syna po serek wiejski. Jestem bez makijazu, wiec lepiej po ciemku... tylko nie wiem jak mnie przy kasie potraktuja. papa :-*

reklama
Libby - ale ja chciałam się kiecką pochwalić, co to ją w piątek w lumpeksie wyczaiłam, na zdjęciu tak nie widać, ale jest lniana i cudnie czerwona. Jutro lub pojutrze jak pogoda dopisze, to Wam wkleję tą drugą kieckę ;-) Kolejną zdobycz z lumpeksu :-D
Przyjemnego spacerku :-)

Ostatnia edycja:
hahaha libby powodzenia w osiedlowym bez makijażu :-D

made bardzo dobrze wiesz, że tłumaczą się winni, fotka idzie?? - czuję, że mnie natchniesz ... ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry