reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam się
dm41.gif
, nie było mnie przez łikendziora ;)

oliwka - jakieś fotki wstawiła - gdzie ? ide szukać :)
ajas - witaj - kciuki za poztytwny test &&&&&&&&&&&&&&&&&
kocurek ogórek:-p :happy:- tego domku to Ci mówiąc skromnie zazdroszczę :tak:

spalinka - czesc :);-)

agapa - już 14 tydzień , jacieeeee :szok:

Dynia mnie naiwania od rana i robię wszystko,żeby tylko apapa nie zjeść, jeszcze troche i oszaleje :(

just - fotki ??? TAFAJ TAFAJ !!!!

made - o co chodzi z tymi kieckami ???

No zleciało, niedawno testowanko a dziś 14 tc. Życzę wam wszystkim staraczkom tego co ja teraz przechodzę

rureczka : nie znam tego perfumu, ale jako nastolata lubilam rozowy pumy, nazwy nie pamietam, ale byl taki maly abrdzo, w kawadratowej buteleczce z rozowa prostokatna nakretka :)

ps. tego tuszu tez nie znam, powiesz mi czy dobry :)
czy lepszy niz ten z loreala co ci mama podkrada :)

asionek : mozesz dac link na ta truskawe...???????, nie moge znalezc !!!!!!!!!!!!

my i tak nie wejdziemy na truskawe :/ Fr ochana poblokowala niestety , ale jak bdziesz w Pl to szalej hehe

a link to ten strawberry.net
a tutaj macie caly watek o zakupach tam :) przesylka jest gratis jak cos :)
Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VI - Forum Wizaz.pl
watro zerknac na pierwsza stronke :)

Kocurek melduje, że jest nie bardzo do życia dzisiaj :sorry2: - tylko śpi i się snuje...

oj ja tak wczoraj mialam :/

Kocurek jak to kot:-D

heheh :-D

no i ja sie na foty nie zalapalam :/

Kocurek - a właśnie, że w staniczku :cool2: tylko bez zbędnych ulepszaczy i na cieniutki ramiączkach :-p:-)

Kocurku - chętnie, ale to muszę zapytać rureczki :zawstydzona/y: Widzisz ile Ona sobie za fotkę liczy ;-))))

Ostatnia edycja:
reklama
Made towarze Ty jeden Ty!!!
Jak czerwony kapturek:)
Pięknie wyglądasz i śliczna z Ciebie Kobietka:)))

A ja dostałam potwornej migreny i pospałam ale nie przeszło,dopiero dochodzę do siebie...
Mąż zabrał dziewczyny na zakupy żebym mogła odpocząć więc odpoczywałam:)Teraz obie już dawno w łóżkach,jedna nawet śpi a ja jutro laba,leżę dłużej w łóżku!Mężul zabiera laski do szkoły i przedszkola a ja śpię:)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry