reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
PALEMKO Apap jako jedyny mozna. Jak juz naprawde nie mozesz wytrzymac, to wez. Moj gin, jak mialam wysoka goraczke i m.in. bole glowy, pozwolil brac maksymalnie 3 na dobe. A moze jakis oklad na kark, sen lub odprezenie w wannie. Podejrzewam, ze to przez cisnienie atmosferyczne. Ja tez teraz leze i kwicze z bolu, ale Apapa nie wezme. Pomaga mi troche mocna herbata czarna bez cukru i nogi w gorze. Nie wiem jaka jest zaleznosc, ale na mnie zdziebko dziala. Trzym sie dziolszka :-*

Ostatnia edycja:
hahaha libby - no to mnie zachęciłaś, że apapa nie wezmiesz :)) oki, ostatnie podejscie herbata z miodem i cytynką a potem spacre, jak nie pomoże to biereeee ;)Libby ty już na finiszu :)

pewnie, że nie wiedziałam nic. baardzo się cieszę.
witaj nagapalma:P
witajcie wszystkie popołudniowo:)
jeszcze raz zapytam: któraś sprawdzała drożność jajowodów?
może we Wrocławiu?

PALEMKO koncoweczka. Jeszcze tylko male przemeblowanie, majtki siatkowe i moge rodzic :-) Z tym Apapem faktycznie skutecznie Cie zachecilam hahahaha. Jestem przeciwna, ale wiem, ze mozna, wiec jesli sumienie Twoje Ci pozwoli, a bol jest nie do zniesienia, to dlaczego masz sie tak meczyc, co? SPALINKO ja nie pomoge :-( Klade sie spaciu

hej witam sie upalnie i duszno :/
z milych rzeczy to kupilam w koncu szafke do lazienki taka jak chcialam znalazlam w koncu :)

hahaha PIERWSZA :-D

DZIEWCZYNY GDZIE SIĘ PODZIAŁO MOJE DZIECKO???? :szok::-D

Remek od momentu "Pocieszyciela" (smoczuś) to jakieś inne nie moje dziecko :tak::-D wczoraj przespał tyle godzin, że chodziłam i sprawdzałam, czy wszystko ok, był na świeżym powietrzu i nic do niego nie docierało :-D
no i ten Auto Mobil Klub, wczoraj będąc na rękach u dziadka, oglądali Formułę1 :-D:-D:-D czym skorupka nasiąknie za młodu :-D

super , ze maly spi dobrze :) a fotki super sliczne !!! chcemy wiecej i nie krepuj sie :)))

Idę sobie fryzurę zrobić :cool2: mam popołudniu planowany lans :)))

jos - ile kosztuje wysłanie paczki z Francji do Polski ? Bo właśnie się wściekłam...podawali różnice w cenach perfum i np. 50 ml Burberry u nas kosztuje ok. 275,00 zł, a we Francji 133,00 zł. Miałabym ogromną prośbę w związku z tym do Ciebie. Jak będziesz jakoś w Sephorze, zerknęłabyś na koszt 50 ml i 100 ml "Mademoiselle", dobrze ? Tak przy okazji oczywiście :zawstydzona/y:

ja co prawda nie Jos , ale wypowiem sie na temat paczki
jest mega drogo :/ z przesylka pewnie ci te perfumy wyjda tyle ile w Pl , a moze i wiecej :( ja sama ciagle szukam jakiegos rozwiazania na te przesylki i wsumie tylko kurier jeszcze w miare sie oplaca , ale tez drogo :/ teraz dalam 360zl. ponad :/ a paczka przyszla w takim stanie , ze lepiej nie gadac
jak znajde stronke truskawy to ci wrzuce :) tam dziewczyny z Wiazu sie zaopatruja , kosmetyki sa duzooo tancze niz w Pl :) nawet tansze niz tutaj :) oplaca sie bardzo !!

Zobacz załącznik 362749Zobacz załącznik 362748Zobacz załącznik 362747
Dziewczyny w basenie podwórkowym:) Ninka,Oliwki koleżanka i Oliwka:)
Ninka gwiazda moja i modelka w jednym:)Odstrojona do przedszkola:)
I pazurki Ninkowe,siowe czyli pink:))) (różowe)

:)

cudne foteczki , a pazurki pierwsza klasa :)

Asionek śliczny synuś ;)

dziekuje bardzo :) a gdzie foto twojego ?? :)

Jestem po SR. Bylo o pologu. Nie wiedzialam jak wazne jest oszczedzanie sie w tym okresie. Zawsze czegos nowego sie dowiem. Polecam uczeszczanie do takiej szkoly.

ja ide juz w czwartek na pierwsze zajecia i ciesze sie bardzo :)
co do zyrowania to masz racje , niestety , ale lepiej tego nie robic :/ takie czasy ...

Just, Pysia dzisiaj skromnie tylko tusz do rzes, perfumy i zel durexa :-D

hehe najlepszy zel :)))

hej :)

MADE : nie ma problemu lukne na strone sephory zaraz, bo u siebie zeby isc bede dopiero za min; tydzien...wciaz nie wzielam biletu powrotnego, za dobrz emi tu ;)
natomiast bardzo wazne : luknij na watek "zakupowe szalenstwa" ...doslownie 5min przed wjesicem tutaj pisalam o kosmetykach z ziajki i o przesylkach
z polski jeszcze do Fr taniej, wmiare normalnie, ale na odwrot jest skandal !!!
4 lata temu pamietam ze wysylalam perfum i placilam 14 euro chyba, a wtedy jesczze zgadzali sie na zwykla paczke (wlkozylam w maly kartonik ktory mialam w domu, +wata painka itp), teraz zmuszaja do tzw. collisimo miedzynarodowego (gotowe kartony marki '
'poczta' za konkretna cene wg wagi) i do wychodzi duzo drozej, za francuskie collissimo place czesto 12 euro, wiec miedzynarodowe, nie wiem ile rzucam idee tak jak krolika z kapelusza : ale naj na moje to przynajmniej te 20... czyli 80zl
juz nawet koedys JUST i OLIWCE o tych collissimo pisalam...

ASIONEK : aco to za strona trsukawa???? jak to sie stalo ze ja tego nie znam, co???? :)
zaraz rowniez ide oblukac :)

just : remik piekny, pierwsze zdjecie wlasnie zostalo nominowane 'moim ulubionym' :)
ciesze sie ze smok spelnia swoja role :)

libby : hej ! no u ciebie juz koncowka! zazdroszcze!!! :)

oliwka : &&&& :) sliczna masz corunie lansiare lakierowa :)

rurka : co kupilas w tym rossmanie? gadaj ! znaczy konktrenie : jaki tusz jaki perfum. ostatnie nie musisz opisywac, znam cala game ;) hahahahaha

reklama
rureczka : nie znam tego perfumu, ale jako nastolata lubilam rozowy pumy, nazwy nie pamietam, ale byl taki maly abrdzo, w kawadratowej buteleczce z rozowa prostokatna nakretka :)

ps. tego tuszu tez nie znam, powiesz mi czy dobry :)
czy lepszy niz ten z loreala co ci mama podkrada :)

asionek : mozesz dac link na ta truskawe...???????, nie moge znalezc !!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry