reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Umieram, WODY :szok:

Poszłam na zakupy spożywcze, niestety po drodze był Rossmann:zawstydzona/y:

Just jak z obrazka ten Twoj Remik :)

Jos w tym tygodniu wracacie? Jak Polduś?

Pysia jak się czujesz? jakieś nowe zakupy na allegro?

Serg ja sie przyłączam do apelu dziewczyn, 12 godzin to stanowczo za długo!

Asionek dobrze, że już z nami jesteś:)

Oliwka śliczne masz dziewusie, i && za staranka :)

Kocurek gdzie byłaś cały weekend? :-(

Made pokaż się pokaż, ocenimy:-D

Ajas jak staranka??

Wiola co tam słychac? Kupiłaś rowerek??

Libby już malutko zostało:)) jak się czujesz?

Rureczko mówisz po drodze był Rossmann :-D czyli pewnie "wdepłaś" na momencik i to się skończyło jakimiś zakupami :-p

Kocurrku jak tam prace związane z domkiem?

Koleżanko MADE gdzie są te Twoje kiecki?!? bom niecierpliwa :sorry2:

wiecie co, najchętniej to zasypałabym Was fotkami mojego małego Żuka :zawstydzona/y: ale to nie wypada tak się chwalić :-p:laugh2:

Jestem po SR. Bylo o pologu. Nie wiedzialam jak wazne jest oszczedzanie sie w tym okresie. Zawsze czegos nowego sie dowiem. Polecam uczeszczanie do takiej szkoly. MADE udzielalabym sie bardziej, a nawet bardzo na forum, gdybym miala jakis normalny internet, a tak szkoda mi nerwow. RURECZKO dobrze sie czuje, choc ostatnio spac nie moge i rwa sie odzywa. Czas teraz spedzam na praniu, prasowaniu i ukladaniu ubranek dla smyka, czytaniu ksiazek,czekaniu na TEN DZIEN oraz czekaniu na decyzje o dofinansowaniu do wynajmu mieszkania. Cos takiego jak JUST. Nie mamy slubu, a od 16 r. zycia pracowalam bez przerwy zawodowo, to teraz chce jakiejs pomocy od naszego przecudownego panstwa. Pisze tak, bo skladajac papiery o mieszkanie juz jako samotna matka, babeczka w Urzedzie stwierdzila, ze nawet nie mam co podania dawac a ona nie powinna go nawet przyjmowac, bo z kuroniowki nie zaplace czynszu, wiec z gory jestem na straconej pozycji. Niech mnie w doopke cmoknie, a podanie zlozylam u jej przelozonej ze lzami w oczach i skarga. Kochane, nigdy nie zgadzajcie sie na bycie zyrantem, nawet dla kogos z rodziny! Nigdy, przenigdy!!!! Chocby sie walilo i palilo. Zmykam do gotowania obiadku i lektury.

Dziewczyny, mam do was prośbę. Zagłosujcie raz dziennie codziennie aż do października na budowę placu zabaw dla dzieciaków z naszego przedszkola. Niestety pierwszy raz trzeba się zarejestrować. Przekażcie tą wiadomość dalej do swoich znajomych np. na nk i przypominajcie im o głosowaniu. Będę b. wdzięczna.
Nivea

witam dziewczyny!!!!
jak dawno mnie tu nie było.
staramy się dalej:(
pęcherzyk jest/śluz książkowy/owulacja jest
spermiogram mążka mego ponoć średni.
następne zalecenie to sprawdzenie drożności jajowodów.
moje pytanie czy któraś z Was robiła we Wrocławiu?
nie wiem gdzie iść.

reklama
Rurka dzisiaj powinna się zjawić @, brzuch mnie zaczyna pobolewać, więc co zrobić, czekam.... :-(

Just myślę, że żadna nie ma nic przeciwko, żebyś obfotografowywała to cudo i nam pokazywała, ja się aż rozpływam jak oglądam Remika... :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry