reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Just:))) Fajnieee....my też po grillu już:)Cieszę się,że smoczek się przydał:)
Asionek,dzięki:) Nastawienie niezłe,dzisiaj znowu działamy:)
Jos,dziękuję:) każde &&& się przydadzą:) Fajnie,że spodnie kupiłaś,ja nosiłam takie legginsy z pasem na brzuch w ciąży i spódniczkę do kolan,też z pasem z Prenatal :)
Serge Skarbie,nie możesz tyle stać!!!To nie normalne zwłaszcza dla kobiety w ciąży!

Kurka,fajny dzień dzisiaj mieliśmy,miło i w fajnym towarzystwie:)
Domek posprzątany od rana,mąż teraz zmywa i zbiera ''siły'' na nockę:)

reklama
Czesc kochanienkie. Sen nie przychodzi. Uswiadomilam sobie jak juz blisko do rozladunku. Niby juz wszystko co najwazniejsze mam, plan dzialania omowiony itd., ale mam stracha. Jejku, co ja mam za durne mysli, prawda? Ciesze sie i rycze na przemian. Sfiksowalam na koncowie :-) JUST I MLODAMAMUSIU gratuluje przystojniaczkow-ssaczkow, dzielne kobietki. Zazdroszcze, ze sa juz z Wami, zazdroszcze jak jasna cholera :-) Pobieznie przelecialam watek- widzialam zdjatka chlopcow. SERG zmien lub rzuc ta prace. Naprawde da sie wyzyc, oczekujac narodzin, przygotowujac sie do przyjecia nowego czlonka rodziny z jednej pensji. Wiem to z wlasnego doswiadczenia. Zrezygnowalismy ze wszystkiego co naszym zdaniem jest zbedne, planujemy budzet i trzymamy sie go, ciuszki dla malego kupuje tylko w lumpkach i to tylko na wage, lozeczko z komisu, wozek sliczny 3 in 1 tez i to za jaka cene ( 370 zl komplet, bolder implast, 2letni). Jest ciezko na duszy, ale to tylko tymczasowe. Owszem zgrzesze jakims nadprogramowym zarelkiem typu pawelek lub mars.... Wierz mi- WSZYSTKO DA SIE ZROBIC. Myslisz pewnie,ze przemeczysz sie do 13tygodnia w tej pracy, a potem jakos to bedzie...jakies ulgi lub wolne lub ' jeszcze tylko do 20go tygodnia', itp. Oby nadszedl ten 13 czy 20tydzien.... Kochana, zycze Tobie jak najlepiej, zmien ta prace. Zdrowa kobieta, nie oczekujaca dziecka pada na twarz po takich maratonach, a co dopiero ciezarna i to w I trymestrze, a co z Twoja Kruszyna??? Jak Tobie krew z nosa leci, to o czym to swiadczy?? Przemysl z mezem ta sprawe.A my chyba doszlismy do porozumienia w sprawie imienia... hmm ... rym?.... bedzie albo Bartus, albo Wojtus. Ostateczna decyzja zapadnie po naocznym zapoznaniu sie :-) Reszte kobietek, lanserek i tych szukajacych bogatych, lekko przygarbionych z malymi perspektywami na dlugie pozycie lub przezycie serdecznie pozdrawiam.

hahaha PIERWSZA :-D

DZIEWCZYNY GDZIE SIĘ PODZIAŁO MOJE DZIECKO???? :szok::-D

Remek od momentu "Pocieszyciela" (smoczuś) to jakieś inne nie moje dziecko :tak::-D wczoraj przespał tyle godzin, że chodziłam i sprawdzałam, czy wszystko ok, był na świeżym powietrzu i nic do niego nie docierało :-D
no i ten Auto Mobil Klub, wczoraj będąc na rękach u dziadka, oglądali Formułę1 :-D:-D:-D czym skorupka nasiąknie za młodu :-D

just ale slodziaczek.... to super ze Remik zaciagnol smoczusia i daje cyczkom odpoczac...a co do spania no to tak powinien zachowywac sie noworodek. odpoczywaj polki mozesz, bedzie wiekszy to sie rozbryka....ojeju jak ja bym chciala miec takie malenstwo w domu...
kochane zycze wszystkim milego dnia...
nie wiem czy bede w ciagu dnia bo w sobote jak wylaczylam komputer to potem nie mialam netu az do niedzielnego wieczora...
just poprosze jeszcze o zdjecie ze smoczusiem

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :))))

Co tu tak leniwie przez weekend ? Ja to przynajmniej usprawiedliwienie mam :cool: a mianowicie...cały weekend się gościłam :-p nic nie robiłam tylko się lansowałam.
dzisiaj pstryknę foteczki moich ekstra kiecek, to SE zobaczyta :-D))))

just - ja się w Remiku zakochałam od pierwszego zdjęcia :zawstydzona/y: Cudowny z Niego chłopczyk :)))))

sergii - nie chcę się powtarzać, ale....dziewczyny mają rację. Nie możesz się tak przemęczać. Duża jesteś i na pewno podejmiesz słuszną decyzję ;) Pamiętam, że finansowo stoicie średnio, ale może tak jak jos pisała - zmiana pracy...? ;-)

Libby - jak miło Cię czytać, fajnie, że mimo tych wszystkich przeciwności ajecie sobie radę i tryskasz optymizmem. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i zaglądaj częściej ;-)

Kocurek, rureczka, Olivka, jos, Asionek, młodamamusia i pozostała banda - WSTAWAĆ !!!!!!!!

No wstaaaaję... już wstaję :-p

Dzień dobry po weekendzie :-) - dla mnie jak zwykle częściowo "roboczym" uff.. Jestem wykończona i jest mi niedobrze znowu od przedwczoraj.. ale poza tym w porządeczku ;-)

Wszystko nadrobiłam co tam u Was się działo - libby i asionek no nareszcie dałyście znać o sobie :tak: sergi praca zdecydowanie nie dla Ciebie niestety... nie teraz :no2:
boogie ukochać Remisia, że mamusi synek taki grzeczny :-):-) A w dodatku TAKI ŚLICZNY :-D Ja też z tym smoczusiem bym chciała zobaczyć :sorry2:
wiola a co to tam u Ciebie net wyprawia?? Tobie też miłego :-)

hahaha PIERWSZA :-D

DZIEWCZYNY GDZIE SIĘ PODZIAŁO MOJE DZIECKO???? :szok::-D

Remek od momentu "Pocieszyciela" (smoczuś) to jakieś inne nie moje dziecko :tak::-D wczoraj przespał tyle godzin, że chodziłam i sprawdzałam, czy wszystko ok, był na świeżym powietrzu i nic do niego nie docierało :-D
no i ten Auto Mobil Klub, wczoraj będąc na rękach u dziadka, oglądali Formułę1 :-D:-D:-D czym skorupka nasiąknie za młodu :-D
Kochany cioci pieszczoszek:))) przystojniak największy:)
I mój wózeczek w tle widzę:))) hehe
Bogusiu bo Maluszek ssa cyca dla uspokojenia a nie dlatego,że cały czas głodny.Więc smoczek to niezłe rozwiązanie:)
Dzień dobry :))))

Co tu tak leniwie przez weekend ? Ja to przynajmniej usprawiedliwienie mam :cool: a mianowicie...cały weekend się gościłam :-p nic nie robiłam tylko się lansowałam.
dzisiaj pstryknę foteczki moich ekstra kiecek, to SE zobaczyta :-D))))

just - ja się w Remiku zakochałam od pierwszego zdjęcia :zawstydzona/y: Cudowny z Niego chłopczyk :)))))

sergii - nie chcę się powtarzać, ale....dziewczyny mają rację. Nie możesz się tak przemęczać. Duża jesteś i na pewno podejmiesz słuszną decyzję ;) Pamiętam, że finansowo stoicie średnio, ale może tak jak jos pisała - zmiana pracy...? ;-)

Libby - jak miło Cię czytać, fajnie, że mimo tych wszystkich przeciwności ajecie sobie radę i tryskasz optymizmem. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i zaglądaj częściej ;-)

Kocurek, rureczka, Olivka, jos, Asionek, młodamamusia i pozostała banda - WSTAWAĆ !!!!!!!!

Jestem lasencja,jestem...nie krzycz!:)
Mam nadzieję,że wizualizacje się odbyły?Bo my też się staraliśmy:))) Aż mi krzyż wysiadł.

Stawiam kawkę na stół:)
Gdzie Kocur????Kici,kici,kici:))))

Jadę zaraz do Koszalina na terapię.

No i Kotek jest:) Cześć:))

reklama
Idę sobie fryzurę zrobić :cool2: mam popołudniu planowany lans :)))

Olivka - Ty niedługo będziesz kręgarza szukać, uspokój się trochę :-p:-D:-D

jos - ile kosztuje wysłanie paczki z Francji do Polski ? Bo właśnie się wściekłam...podawali różnice w cenach perfum i np. 50 ml Burberry u nas kosztuje ok. 275,00 zł, a we Francji 133,00 zł. Miałabym ogromną prośbę w związku z tym do Ciebie. Jak będziesz jakoś w Sephorze, zerknęłabyś na koszt 50 ml i 100 ml "Mademoiselle", dobrze ? Tak przy okazji oczywiście :zawstydzona/y:

Kocurek - się wylansuję i pstryknę :-p przynajmniej trochę posiedzicie na pupinach z ciekawości :-))))))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry