reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
boogie aaaj no zapomniałam, że Ty masz bana na cukier :sorry: - a miałam w planach się z Tobą solidaryzować :-D

mlodamamusia to powodzenia - oby Rafik zaprzyjaźnił sie też z tym drugim cycem :-)

ewula damy radę - WSZYSTKIE :tak:

reklama
just :-)super ze sie wyspalas...powoli dotrzecie sie z glodomorkiem
mlodamamusiu musisz dostawiac malego do obu cycow bo potem bedzie problem... Iwusia tez mi niechciala z poczatku jesc z jednego cyca ale sie przemeczylam i teraz ma jednakowe cyce.
ewula wspolczuje mdlosci...

Cześć, ale się wyspałam:szok:

Młoda, Just śpijcie kochanie, śpijcie, trzeba korzystać puki można :))

Wiolka Palemka Kocurek :*

Ewula tak właśnie obstawiam, dziewusia:-D

gdzie MADE?? Dagmara, Dagmaraaaaaaaaaaaaa, już się stroisz?

Pojechali na festyn szkolny

I znowu nikogo nie ma...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wróciłam do świata żywych...życie toczy się dalej....bratu już nie pomogę....mogę się tylko modlić....
Musiałam w pracy nadrobić zaległości, bo szef urzędował i zostawił trochę bałaganu:baffled:
Teraz muszę pomóc rodzicom, rozleciał się piec do ogrzewania domu i bojler.....trzeba to zrobić jeszcze przed jesienią....muszę wziąć kredyt na siebie bo tato nie ma stałej pracy.....ale dam radę...muszę....mam męża, który mi pomaga....

A może któraś wie coś o dodatnim objawie Babińskiego??? Ale nie z internetu, bo tam już czytałam.

Zaraz jedziemy odebrać koleżankę z autobusu....60 km...bo mąż jej nie może..
Potem tu zajrzę:happy:
Pozdrawiam Wszystkie Kobietki:rofl2:

hej kobietki :)
wracam do swiata zywych hehe
mama dzisiaj pojechala , a ja mam dola i jakas pustke czuje :( zawsze tak mam i przez kilka dni mega deprecha jest :/ no nic jakos dam rade
w ostatni tyg. czerwca ma przyjechac siorka mojego S , a zaraz po niej moja siorka z rodzinka wiec nie bedzie zle :)
moze jeszcze mamie uda sie wpasc w sierpniu , a pozniej w pazdzierniku na porod :)

doczytalam wszystko prawie :)
Remik i Rafi sa cudni !!!! jeszcze raz gratki da swierzo upieczonych mamus :)

Kocurek czyli jednak dziewczynka bedzie ?? super :)))) mala ksiazniczka :)

buziam was wszystkie i juz bede na bierzaco :)

Kocurku straszny głodomorra z mojego synka;-)

A nie powiem ze mam problem z jednym cycem brodawka jest za mala i Rafik nie umie jej złapać.:-(

a moze nakladka na ta piers by pomogla ??
nie poddawaj sie bedzie dobrze :))

Wróciłam do świata żywych...życie toczy się dalej....bratu już nie pomogę....mogę się tylko modlić....
Musiałam w pracy nadrobić zaległości, bo szef urzędował i zostawił trochę bałaganu:baffled:
Teraz muszę pomóc rodzicom, rozleciał się piec do ogrzewania domu i bojler.....trzeba to zrobić jeszcze przed jesienią....muszę wziąć kredyt na siebie bo tato nie ma stałej pracy.....ale dam radę...muszę....mam męża, który mi pomaga....

A może któraś wie coś o dodatnim objawie Babińskiego??? Ale nie z internetu, bo tam już czytałam.

Zaraz jedziemy odebrać koleżankę z autobusu....60 km...bo mąż jej nie może..
Potem tu zajrzę:happy:
Pozdrawiam Wszystkie Kobietki:rofl2:

masz racje zycie toczy sie dalej , ale napewno ci ciezko :(((

co do pytania to ja nie wiem niestety i nie pomoge ....

jeszcze wam wkleje foto z 30 maja :) buziak mojego synka , narazie wykapany tata ;))
NO4w5.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
hej niedzielnie :)

asionek : super ze wpadlas, uszy do gory! juz niedlugo znowu zobaczysz rodzinke :)
a synek jak dla mnie ma twoj nosek :)))))
u ciebie juz 23 tc, jej .. ale czas szybko mija.... szok :)
czemu tylko moja ciaza mi tak wolno mija ??? ;)

zizi : na pewno wszystko sie ulozy!!!!! powodzenia!

milej niedzieli zycze! :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry