reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Asionek cudo!
Jos,jak to wolno...dopiero co Ci nie wierzyłyśmy,ze naprawdę jesteś w ciąży (pirmm aprilis) a tu już 14tc!!!
My powtórzyliśmy staranka wczoraj i jeszcze później dzisiaj się zepniemy:)
Chyba dzisiaj konkretnie mam owulkę,tak coś czuje:)
Trzymajcie mocno &&& za nas:)
Rurka,masz w miarę blisko,wpadaj o 15 na grill'a! :)

Oliwka u nas zaraz będzie padać, a Wy grillujecie?? Dziękuje, dziękuje, szkoda, że mój samochód po ostatnim obtarciu u lakiernika, bo bym wpadła:-D

hej :)
dzisiaj musze chalupke ogarnac , bo przez ten czas co mama byla szkoda i bylo marnowac czasu na porzadki duze i syfek juz jest :)
niby niedziela jest , no ale ...

hej niedzielnie :)

asionek : super ze wpadlas, uszy do gory! juz niedlugo znowu zobaczysz rodzinke :)
a synek jak dla mnie ma twoj nosek :)))))
u ciebie juz 23 tc, jej .. ale czas szybko mija.... szok :)
czemu tylko moja ciaza mi tak wolno mija ??? ;)

zizi : na pewno wszystko sie ulozy!!!!! powodzenia!

milej niedzieli zycze! :)

dzieki Jos :)
moze i moj wsumie z S mamy podobne nosy hehe
a ty spostrzegawcza jestes ;))
mi szybko lecialo , a teraz boje sie , ze bedzie wolno ... jeszcze tyle czasu zostalo ..... no nic jakos damy rade :)

Cześć :-D

Asionek piękności :))

hej Rureczka :)
dziekuje bardzo :)

Asionek cudo!
Jos,jak to wolno...dopiero co Ci nie wierzyłyśmy,ze naprawdę jesteś w ciąży (pirmm aprilis) a tu już 14tc!!!
My powtórzyliśmy staranka wczoraj i jeszcze później dzisiaj się zepniemy:)
Chyba dzisiaj konkretnie mam owulkę,tak coś czuje:)
Trzymajcie mocno &&& za nas:)
Rurka,masz w miarę blisko,wpadaj o 15 na grill'a! :)

dzieki :)
to mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :) musi sie udac no nie ?? :) widze pozytywne nastawienie wiec i moze efekt tez taki bedzie :)))
tez sie wprosze na grilla jak mozna :)

Cześć Szkrabiki moje... :-)

Wybaczcie, że się teraz prawie nie udzielałam, ale nie miałam jak.... W czwartek byłam w pracy pierwszy dzień, okazało się, że czeka mnie 12 godzin zasuwania na komendę. Może nie dźwigałam niczego, ale za to tempo mnie zabiło
unhappy.gif
Do tego zero krzesełka, stoisz przy biurku i wykonujesz określony cykl czynności z prędkością 150 razy na godzinę
sad9cd.gif
I tak się doigrałam - prawa ręka odmówiła mi posłuszeństwa, tak bolał (i boli nadal) nadgarstek, że nie byłam w stanie podnieść kubka z piciem do ust!
shocked.gif
unhappy.gif

W piątek i sobotę też pracowałam po 12 godzin, od 6:00 do 18:00... Dzisiaj teoretycznie też powinnam, ale zastrajkowałam i wzięłam (trochę nielegalnie) dzień wolny. Wszystko mnie boli, kręgosłup, krzyż, mam spuchnięte nogi, pieką mnie stopy... Przedwczoraj 2 razy poszła mi krew z nosa po pracy, a wczoraj znowu - tym razem w toalecie w firmie
sad9cd.gif
To dla mnie za ciężkie... A ta firma jeszcze jest taka, że niestety nie pójdzie mi na rękę i nie skróci czasu pracy do 8 godzin, bo "nie mogą zrobić wyjątku skoro wszyscy pracują po 12", a i też poinformowali nas, że najbliższe 2 tygodnie będziemy tak właśnie pracowali, po 12 godzin i BEZ ANI JEDNEGO DNIA PRZERWY.

Rozmawiałam ze znajomą, która w tej firmie jest na kontrakcie stałym i ona poradziła mi właśnie wziąć dzisiaj wolne i odpocząć no i zastanowić się, czy chcę tam pracować, czy nie...

Cześć dziewczyny :happy2:

witam się niedzielnie, na momencik :-) dzisiaj Remek ma już tydzień czasu i z tej okazji zostaliśmy zaproszeni na grilla do jego "babci" Kasi( koleżanka z którą rodziłam) :tak:

u nas generalnie wszystko dobrze, niestety nie obejdzie się bez smoczka, bo mój mały SSak po prostu bawi się Cyczkiem :szok: więc smoczuś od cioci Karoli się przydał :-D wczoraj mój synek mnie zaskoczył na maxa, bo podczas pierwszej kąpiei, był niespokojny, a tym razem wczoraj, była też Kasia z mężem na kąpieli leżał sobie wyluzowany :szok: i nawet nie płakał :szok:

generalnie zauważyłam, że muszę chyba wreszcie nauczyć się prowadzić samochód, bo jak tak dalej pójdzie, to otworzymy Auto mobil Klub sir Remigiusza Franciszka :-D im więcej wertepów, tym spokojniejszy sen hahahaha

odkurzacz też mu nie straszny, a wręcz usypiający:-D

tyle się przez ten tydzień wydarzyło, że mogłabym tutaj napisać esej :-D jestem dumna z mojego Żuka i też trochę z samej siebie :zawstydzona/y: że się nie poddałam i teraz mam taki piękny prezent :rofl2:

pozdrawiamy Was wszystkie ciotki i wysyłamy słodkie buziaki :tak:

udanej niedzieli!!! :happy2:

Serge kurcze to nie za xiekawie z ta praca :/ nie mozesz tyle h na nogach byc i tak zasowac !! moze nie warto jednak ryzykowac ??
nie wiem co doradzic wsumie nie znam waszej sytuacji , ale jezeli finansowo dacie rade z wyplaty meza to chyba powinas rzucic to w cholere :) napewno tez nalezy ci sie cos od panstwa w koncu pracowalas wczesniej ... jakies dodatki i te sprawy ??

Just hej :)
jejku jak ja ci zazdroszcze , ze juz masz malego przy sobie !!
super , ze dajesz sobie rade ze wszystkim i masz z tego duzo radosci :)
ucaluj Remika ode mnie !! moze jakas foteczka ?? pewnie troche sie zminil juz ?? :))

hej

asionek ; no ja bardzo spostrzegawcza jestem :))))))))) hihihihihihihiihihihihihhi
taka cecha znaku zodiaku juz :)

serg: tak jak asionek...kurde nie wiem co ci poradzic, czy musisz isc do pracy cyz nie...ale kurka to co napislas to mnie lekko ...przerazilo ! jak mozna kobiecie w ciazy kazac pracowac 12 godzin? i przepraszam POPRAWKA : 12 godizn na stojaco !!!!!!!???? czy suiadalas troche czy pol na pol???? sorry za moze glupie pytanie ale sobie po prostu tego NIE WY-O-BRA-ZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no zesz cholera!
dziewczyno zmien prace bo sie doigrasz! 12 godizn na dobe na stojaco???? ja po obiedzie pojechalam z mezem na "piwo" i spacer i po 45min musialam usiasc bo doslownie nie moglam
jak ty wystalas 12 godzin i nawet jesli moze masz lepsza forme, zdrowie niz ja ( ja mam bole brzucha po OK.30min wysilku, spaceru) to kurde 12 godzin to jets cos! ja pierdziele !!!

nie wiem co ci poradzic, a latwo u was znalezc prace w supermarkecie? wtedy mialabys 8h i na siedzaco!!!!!!!! i jeszce kobiety w ciazy daja normalnie na kase typu (max. 1 koszyk) reczny, czy 10 produktow : nie ma tam noszenia 6 pakow wody itp SPROBUJ !!!!
wiem ze tutaj b. latwo o taka prace, wiele studnetow tak pracuje, nie wiem jak u was...

ale kurde nie mozesz pracowac po 12h i to na stojaco! ile tak pociagniesz????????????? :(

just : ciesze sie ze dajecie rade i ze masz psychiczny ZEN :)
a odkurzacz to super sprawa, ja zasypialam przy odkurzaczu i miskerze ( az pewnego dnia mikser sie spalil hehe)

oliwka : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka :)

milej niedzieli wszystkim zycze!

a serg !!! jeszcze jeden pomysl mam, nie wiem jakie jets twoje miatso, aktywnosc ekonomiczna itp
ale myslalas o pracy jako niania?
tutaj nianki sa bardzo poszukiwane i prace sie znajduje w 2-3 dni doslosnie, nie wiem jak u ciebie, wiem ze w londynie latwo, reszty nie znam...
lae moze u was tez szukaja opiekunek ????? zawsze to mniej meczaca praca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mozesz znalezc nawet kogos kto np. ma prace do pozna czy na zmiane nocna ( pielegniarki itp) i wtedy to wogole luz, kapiel kolacja dzieci do lozka a ty kanapa i tv i tylko czekac az rodzice wroca :)
ja tak dorabialam na studiach

kupilam sobie uwaga uwaga : spodnie z gumka :))))))))))))))))))))))))) znaczy sie z pasem materialowym rozciaganym na brzucho :)

Ostatnia edycja:
reklama
Jos :))))
kurcze masz racje ja nie wyobrazam sobie tez siebie stjaca po tyle h , a czuje sie swietnie i lazilam z mama po calych dniach !! ale jakby nie bylo jakies odpoczynki byly , posiadzialam zjadlam , napilam sie , nozki do gory , lub na plazy pod parasolem
ale takie stanie to ja nie wiem chyba dobre nie jest ?? tym bardziej , ze kiedys Sergi pisala , ze cos nie tak jest i musi uwazac bardzo :(
ehhh
w kazdym razie pomysly dobre masz na prace i wsumie takie fuchy dosc latwo znalezc :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry