reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agapo zalogowałam się tylko powiedz Kochana który plac zabaw wybrać, chcę zagłosować :tak: słyszałam o tej akcji nawet w "Dzień dobry TVN" :-)

Cześć dziewczynki :happy2: dzisiaj spaliśmy z Remkiem do 12 :szok: oczywiście w nocy mieliśmy pobudki, ale nie jest źle, całe szczęście nadrobiłam trochę snu :tak:

Remiś jest coraz fajniejszy :cool2::sorry: taki Żuczek :-D a jak zrobię fotkę w stroju żuczka, bo posiadam taki to Wam wrzucę, żebyście same zobaczyły jaki to przystojniaczek :cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D
Dziękuję że się zalogowałaś. Jak wchodzisz przez ten link co podałam to od razu jesteś na tym placu o który mi chodzi, ale tak dla pewności to : Stanisławów, ul. Szkolna 4. Bardzo dziękuję :*

reklama
Hej Serge:)
W końcu:)))
Niestety za jakąś chwilę muszę się zebrać...nic jeszcze nie zrobiłam,nadal leżę w łóżku:(

dzien dobry;-)

wczorajsza wizyta u dziadkow udana;-)
później spacer na miasto;-)
he:-D tatus zakupił Rafikowi bejzbola dmuchanego:-D:-);-)

no a poxniej mamusia z tatusiem poszli na koncert Ewy Farny:-D;-);-)
a dzisiaj Kasia Wilk i Kasie Cerekwicka;-)

A Rafik jakiś maruny dzisiaj . MOze to ta pogoda.;/ teraz śpi sobie na brzuszku;-):-)
wiec ja pokorzystam i sie połoze;-)

wpadne moze troszke później;*

miłej niedzieli kochane;*
ucałujcie dzieciaczki i poglaskajcie brzuszki;*
;***
CMOK;*

Oliwka u mnie w domu cisza, G. jak zwykle "godzinki" odpracowuje - śpi :sorry: Ja nie wiem, jak można tak długo... :zawstydzona/y::eek: A zbierać się możesz, ale jednym okiem zaglądaj, bo już całkiem sama zostanę na BB... ;-)

A co do Oliwki i zachowania mamy, to bym ją chyba własnymi rękami udusiła :crazy: Pomysł z kuratorem bardzo dobry :tak: A no i tak sobie myślę, że skoro Oliwka ma mieć rozmowę o to kto ją "przekupuje i namawia", to po orzeczeniu biegłego już chyba będzie miał wystarczająco dużo dowodów na to, żeby mamie ograniczyć toksyczny kontakt do minimum!

Młodamamusia miłej zabawy dzisiaj :tak: I ucałuj Synka od cioci! :laugh2:

Ostatnia edycja:
Młoda,fajowa tam macie z tymi koncertami:)
Serge,będę zaglądać,przynajmniej mam wymówkę bo lenia mam nieziemskiego:))))

Ja przy 2 dzieci i psach mogę sprzątać 3 razy dziennie i nic...
Znasz sposób na wywabienie plamy od farby do włosów na jeansach?
Od wczoraj nalewam już chyba szósty odplamiacz i nic:((((

reklama
Oliwka, niestety, jeszcze mi się nie zdarzyło usunąć plamy po farbie :-( Niestety, ale to cholerstwo ma jakieś utleniacze w sobie i się wgryza w tkaninę, więc nie wiem, czy nie będziesz musiała ciuszka na straty spisać :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry