reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Krzywda nie ale będzie jej gadać głupoty i będzie miała do niej pretensje o to co opowiedziała kuratorce i pani z opieki...Znam ją i wiem,że ta idiotka nawet dziecku nie odpuści...
No i to,że zabiera ją na 6h a ja nie wiem gdzie:(
Stres:(

reklama
Cześć Kochane :-)

Faktycznie - pustki tutaj :-( Większość na wątku Staraczek Weteranek :-(

Oliwka mam nadzieję, że jednak mama podaruje sobie niepotrzebne wywody :confused:

Mlodamamusia buziaki dla Rafałka :tak: :laugh2:

Rurka.. ojjj :dry: :sorry: ja już zapomniałam, co to kac... :laugh2:
Pysia takich to za genitalia do pręgierza przybić i na widok publiczny, niech ludzie z nimi robią co chcą! :wściekła/y:

Idę mojego księcia budzić, bo rekordy w okupowaniu łóżka zacznie bić niedługo :szok::-D

ale pustki dzisiaj ...

Mloda hej :) fajnie , ze tak milo spedzacie dni :) buziaki dla was !!

Krzywda nie ale będzie jej gadać głupoty i będzie miała do niej pretensje o to co opowiedziała kuratorce i pani z opieki...Znam ją i wiem,że ta idiotka nawet dziecku nie odpuści...
No i to,że zabiera ją na 6h a ja nie wiem gdzie:(
Stres:(

dobrze bedzie !! powiedz malej niech wpuszcza jednym uchem , drugim wypuszcza :)

ooo hehe
jak ja dawno kaca nie mialam .... i chyba jeszcze dlugo nie bede miala :/ :)
kuruj sie :)

made daj koniecznie znać co Ci lekarz przepisał
sergi no to okrutne co ludzie wyprawiają z dziecięcymi fotkami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dla takich nie miałabym litości
Asionek myslę, że nie tylko takich podniecają nagie zdjęcia dzieci ale też i w ubraniu.... to już takie zboczenie wrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nie no widomo ... ja pisalam tylko , ze nie wiem jak mozna swojego dzicka gole foty na necie umieszczac ?? nie jest to ani smaczne , ani normalne za bardzo , bo i niczemu nie sluzy ...

Witam po dniu nieobecności. Ostatnio mam spadki ciśnienia i nie najlepiej się czuję. Momentalnie zwala mnie z nóg i nie mam nawet siły siedzieć:-( Wieczorem do tego wszystkiego pokłóciłam się jeszcze z Mężowym. Dziś robiłam ciasta na Komunię siostrzenicy i kolejne 40 słoiczków dzemu. Muszę jeszcze dzieciakom ubrania na jutro naszykować ale jakoś nie mam siły się za to wziąć. Nie wiem czy to hormony czy co, ale mnie to zaczyna męczyć.
Niestety nie dam rady was nadrobić przejrzałam tak pobierznie i pedofilia na nk mnie zaszokowała, ale chyba nie czuję się teraz na siłach żeby to przeglądać.
Wisienka to teraz czekamy na radosne wiadomości od ciebie:-D Jak się czujesz, czy brzuszek masz już opuszczony? Pytam bo tak sie zastanawiam czy urodzisz w terminie czy wcześniej. Jak by nie było to zaciskam & za szybki i niebolesny poród:-D
A was kochane po raz kolejny proszę o głosy na Nivea Wiem że może to być problem dla niektórych bo trzeba się zarejestrować ale to nie jest takie skomplikowane. Proszę przekażcie moją prosbę na inne fora i wśród swoich znajomych. Będę wam bardzo wdzięczna

Agapo zalogowałam się tylko powiedz Kochana który plac zabaw wybrać, chcę zagłosować :tak: słyszałam o tej akcji nawet w "Dzień dobry TVN" :-)

Cześć dziewczynki :happy2: dzisiaj spaliśmy z Remkiem do 12 :szok: oczywiście w nocy mieliśmy pobudki, ale nie jest źle, całe szczęście nadrobiłam trochę snu :tak:

Remiś jest coraz fajniejszy :cool2::sorry: taki Żuczek :-D a jak zrobię fotkę w stroju żuczka, bo posiadam taki to Wam wrzucę, żebyście same zobaczyły jaki to przystojniaczek :cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hejjja:)
Serge racja,ja sama zaczęłam na Weteranki zaglądać coraz częściej...u nas niesamowite pustki:(((((
Dziewczęta wracać!!!!

Ja już w domu z dziwnym ''objawem'',mianowicie swędzi mnie koło pępka skóra i trochę poniżej,takie bardziej to drażliwe uczucie niż swędzenie no i pępek...tak jakby od środka mi go wypychało...Mąż się śmieje,że jego spadkobierca się dobija:))))

Oliwka poszła na spotkanie z mamą,ta czekała na nią pod bramą...poszły...chwile później przyjechał mój mąż z pracy żeby nas zabrać do miasta...zagrzany jak nie wiem...okazało się,że jak tu jechał to mijał Oliwkę z mamą i zobaczył jak tamta szarpię małą!!!!!Zatrzymał się na środku ulicy i zapytał co jest grane...
Ta idiotka próbowała jej wyrwać telefon bo Oliwka chciała zadzwonić po nas, bo matka szła i całą drogę rzucała przekleństwami i wyzywała nas...
Mąż ją sprowadził do pionu!Nie wiem co ona sobie wyobraża!A jeszcze jest weekend i nie ma gdzie tego zgłosić...sąd czy kurator nie pracuje...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry