reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane, ja z innej beczki...

Proszę, przeczytajcie ten wątek: https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/pedofilia-na-naszej-klasie-20889/

To straszne, co się wyprawia... Od godziny przeglądam naszą-klasę i znalazłam co najmniej 50 takich profili! :szok: Oczywiście wszystkie już zostały przez mnie zgłoszone do administracji nk... Na niektórych zdjęciach dzieci są jeszcze bezpośrednie linki wpisane, znaczna część tych na które natrafiłam pochodzą z portalu Bobasy - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi Czekam na akceptację ich administratora żeby móc się skontaktować z rodzicami dzieci których zdjęcia są w TAKI sposób publikowane przez tych piep***** dewiantów! :szok:

Uczulam Was na publikację fotek Waszych dzieci w internecie... Od tego są właśnie grupy i tematy zamknięte, bezpieczniejsze od forum na które może wejść każdy i skopiować co mu się podoba :-( Co innego Fasolka, a co innego znaleźć zdjęcie własnego dziecka z takimi obrzydliwymi podpisami... :-(

reklama
Asionku witaj! Poznałaś już w 13 tygodniu płeć????? SZOK!!!!!!! I super dla Ciebie! Tym bardziej ogarnia mnie niecierpliwość, że ja płci jeszcze nie znam!!!!!!!!!! Nie wiem czemu ta moja dzidzia tak nogi zaciska!

no szybko dr wypatrzyl siusiaka :)
trzymam &&&&& za to zeby sie ujawnila !!

asionek hej;) ja tez juz sie ie moge doczekać az sie dowiem czy chłopak czy dziewuszka;) teraz USG mam 12 lipca to bedzie własnie 12tc;)

jak ladnie sie ulozy to moze dr powie co nie co :) trzymam &&&&&&&&&&&&&&& :)

A co myślicie o takiej teorii, że płeć dziewczynki później się zauważa i w ogóle trudniej stwierdzić? Dla mnie to jest nadzieja na to, że u mnie dziewczynka będzie hehe, ale pewnie sobie wmawiam....

patrzac na nasz watek pazdzirnikowy to rzeczywiscie chlopaki szybko sie ujawnily , stad tylko oni byli na naszym watku :) teraz po polowkowych doszlo dziewczynek tez sporo , wiec moze rzeczywiscie cos w tym jest ?? :)

hej kobietki- witam się porannie-miałam dziś super pobudkę-takiego skurcza łydki dostałam że myślałam że padnę, na szczęście mąż jeszcze do pracy nie pojechał-potem był skurcz brzuszka;) z nerwów pomyłam już słoiki bo będę miała dziś 15kg truskawek do zakładania, uszykowałam rybkę na obiad a teraz wcinam czekoladę z orzechami i oglądam bajki z moim smykiem;)pozdrawiam

wrrr wspolczuje :( ostatnio tez tak mialam , az mojemu sie oberwalo niechcacy :( wczoraj od poloznej wyspeilam recepte na magnez , bo nie chce zeby te skurcze wracaly ... chyba nie ma nic gorszego !!

[

pochwalę się i tu, jakiego to mam "wielkiego" Synusia:laugh2:

slodziak maly :))

Kochane, ja z innej beczki...

Proszę, przeczytajcie ten wątek: https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/pedofilia-na-naszej-klasie-20889/

To straszne, co się wyprawia... Od godziny przeglądam naszą-klasę i znalazłam co najmniej 50 takich profili! :szok: Oczywiście wszystkie już zostały przez mnie zgłoszone do administracji nk... Na niektórych zdjęciach dzieci są jeszcze bezpośrednie linki wpisane, znaczna część tych na które natrafiłam pochodzą z portalu Bobasy - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi Czekam na akceptację ich administratora żeby móc się skontaktować z rodzicami dzieci których zdjęcia są w TAKI sposób publikowane przez tych piep***** dewiantów! :szok:

Uczulam Was na publikację fotek Waszych dzieci w internecie... Od tego są właśnie grupy i tematy zamknięte, bezpieczniejsze od forum na które może wejść każdy i skopiować co mu się podoba :-( Co innego Fasolka, a co innego znaleźć zdjęcie własnego dziecka z takimi obrzydliwymi podpisami... :-(

zaraz poczytam
dlatego fotki dzieci powiny byc w zamknietych , a juz wogole nie kumam ludzi co wklejaja swoje pociechy gdzie na fotach sa gole :( albo w kapieli ... pelno takich ludzi na NK np. jest , a nie pomysla , ze jakis zbok bedzie sie pozniej jaral tym , albo co gorasza kopiowal na jakies strony erotyczne te zdjecia :(

Idąc z dzieckiem do parku, albo - z mniej lub bardziej rozebranym - na basen/plażę nie macie nigdy pewności, czy nie obserwuje Waszego maleństwa chory umysł...

Oczywiście dobrze jest zachować rozsądek i nie wrzucać w sieć wszystkiego i gdzie tylko popadnie. Ale nasz wątek, mimo iż nie jest zamknięty, nie jest nieodpowiedni do dzielenia się radością z pociech, tak myślę drogie koleżanki :sorry:

:szok: Trafiłam na koszulę do karmienia firmy SUTEX :dry: No to już jest wręcz uwłaczające mojej godności.. idę coś zjeść i zaniedługo zniknę do jutra wieczorka zapewne...

MIŁEGO WEEKENDU ZATEM :-)

Ostatnia edycja:
Jestem i ja.Pojechałam spać po 9 a wstałam i to ledwo co o 14.30:szok:
Pojechałam spóźniona do kosmetyczki,ległam na sofie taka wymięta i zaspana no i kazałam zabrać kwiatki ze stolika,zbyt intensywnie pachniały a jakaś gówniara miała czelność to skomentować:Hmmm,Pani to chyba w ciąży jest!:szok:
Nie odezwałam się,bo po co...
Byliśmy już wybrać kafelki,kolory na ściany,tapetę i kabinę prysznicową bo 1lipca rusza remont i przebijanie na dół.
Szukam mieszkania na miesiąc,muszę coś wynająć koniecznie!
Idę teraz z Ninką na rower mimo,że nie mam siły totalnie.

Idąc z dzieckiem do parku, albo - z mniej lub bardziej rozebranym - na basen/plażę nie macie nigdy pewności, czy nie obserwuje Waszego maleństwa chory umysł...

Oczywiście dobrze jest zachować rozsądek i nie wrzucać w sieć wszystkiego i gdzie tylko popadnie. Ale nasz wątek, mimo iż nie jest zamknięty, nie jest nieodpowiedni do dzielenia się radością z pociech, tak myślę drogie koleżanki :sorry:

:szok: Trafiłam na koszulę do karmienia firmy SUTEX :dry: No to już jest wręcz uwłaczające mojej godności.. idę coś zjeść i zaniedługo zniknę do jutra wieczorka zapewne...

MIŁEGO WEEKENDU ZATEM :-)

niby tak , ale wkeljanie golych fot dzieci na neta to kuszenie losu wsumie , a przeciez nikomu do szczescia takie foty niepotrzebne ... mozna wkleic normalne
dobra nazwa hehe idealnie pasujaca do okolicznosci :))

Oliwka ja tez caly dzien podsypiam :( normalnie oczy mi sie kleja od rana
moze cos w powietrzu wisi :)
kiedy remont zaczynacie ??

Asionek 1 lipca chcemy. W związku z tym,że nie mamy jeszcze pozwolenia na dobudowę to robimy remont generalny:zerwanie podłóg,obniżenie,powiększenie łazienki,nowe kafle,ogrzewanie podłogowe,przeniesienie kuchni w inne miejsce+przebicie się piętro niżej,tam robimy pokój dla dziewczyn,ok 20m kwadratowych z antresolą do spania:).Tam trzeba podłogę nową z ogrzewaniem,szafy zabudowany pod antresolą,wielka witryna i okno nowe itp...kilka rzeczy do zrobienia jest:)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry