reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ręce i nogi odmawiają posłuszeństwa:(

Młoda to super,że mały tak śpi.Z Ninką też miałam spokój,spała jak suseł całe noce:)

Ja teraz mam taki plan, żeby na noc dać mleko modyfikowane, ale nie wiem czy to dobry pomysł i czy to naprawdę zadziała. A u Ciebie Oliwka mała spała po cycusiu czy dawałaś butlę?

hej :) jestem i ja :)
nic mi sie nie chce , a trzeba ogarnac mieszkanie :/

Trzecie podejście

PIERWSZA !!!!!!!!!!!!! :-D

hehe w koncu sie udalo :))))

:-D jestem pierwsza :-D

dzisiaj pogoda butelkowa, pada, chłodniej, ale może to dobrze, ogarnę mieszkanko przed wizytą pielęgniarki środowiskowej :tak:

widzę, że humory wczoraj były nie tęgie, paniusie zaganiane :szok: ale ja też wczoraj miałam humor raczej typowo angielski, baaaardzo czarny :eek: a dzisiaj jak sobie w nocy trochę popłakałam, to już jest lepiej, chyba jak dla mnie za dużo ostatnio emocji, szukanie pracy dla taty, papierkologia jeśli chodzi o rejestrowanie Remka, to na szczęście mam za sobą, Pasztet Belgijski i jego "cudowne" nawrócenie i poczucie samotności, mimo wszystkich osób dookoła nas... :zawstydzona/y::-(
ja wiem, że nie można się martwić, bo Remek z mleczkiem wyciągnie mój stres, dlatego wolę się wylać tutaj, bo po co dusić w sobie??? Zresztą jak muszę być silna, teraz już nie mogę okazać się Żukiem słabeuszem :no: teraz liczy się tylko dobro Małego Żuczka... tylko jakoś nie umiem tego zebrać wszystkiego do kupy :dry:
wczoraj Żuczek był starsznie niespokojny, wisiał na cyczku ponad dwie godziny, jak próbowałam daj Pocieszyciele, to wypluwał, a jak cyczek na horyzoncie się pojawił, spokój :szok: ale wszystko było ok, sucha pieluszka, najedzony, blisko mnie, nie miał twardego brzuszka, jedynie ten zatkany nosek go męczył, a lament się taki odbywał, że nie wiedziałam co robić :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
mam nadzieję, że nie mam żadnego baby bluesa, tylko tak mi się pozbierało tych różnych emocji :sorry:

a tu gratis dorzucam na osłodę początku dnia :cool:

Just poplacz sobie jak masz taka potrzebe :) jestes super kobietka , dajesz sobie swietnie rade nie smutaj sie !!
dopiero sie uczycie siebie nawzajem , a z tego co piszesz idzie ci swietnie :)

Dzień dobry :))

Dzisiaj się wybieram do lekarza, całe szczęście bo od rana mnie pęcherz boli :((( Mam nadzieję, że przepisze mi coś skutecznego i nie drogiego ;))

Dziękuję za słowa otuchy :)

to powodzenia i oby cos dali dzialajacego !! :)

I dla wszystkich z osobna buziaczki - bo nie chciałabym nikogo pominąć.

Tylko jeszcze czy mogę podpytać czy już znacie płeć swoich dzidzi?? Kocurku, Pysiu, Made i nie wiem kogo jeszcze miałam zapytać????

ja poznalam w 12 tc i 5 dniu :) pozniej sie dwa razy potwierdzilo i bedzie synus juz na stowke :)

Oliwka hej;* Rafik dobrze;-) teraz śpi :-) zaniedługo idziemy do lekarza ;-) ogólnie jest dobrze;-) uwielbia spacery;-) i mojeego cyca:-D

hej Mloda :)
super , ze Rafik tak ladnie spi :) no i , ze ty sie dobrze czujesz :) buziaki dla was !!

Oliwka czyli potwierdzasz moją teorię, że na butli dzieci się rzadziej budzą. Ja chcę karmić piersią, ale mój Maciuś dał mi tak popalić w nocy, że jakoś myślę o butli chociaż na noc...

Asionku witaj! Poznałaś już w 13 tygodniu płeć????? SZOK!!!!!!! I super dla Ciebie! Tym bardziej ogarnia mnie niecierpliwość, że ja płci jeszcze nie znam!!!!!!!!!! Nie wiem czemu ta moja dzidzia tak nogi zaciska!

reklama
Jakoś ostatnio siedziałam w krzakach. Już troszku lepiej i sie musze pozbierać. Kropek mój już sie nieźle rozpycha;) mdłości jeszcze nie odpuściły ale dajemy rade;). Pracuje i mam teraz sporo na głowie. Jest rekrutacja na studia doktoranckie więc latam kompletować dokumenty, badadania, podpisy uffff. Próbuje ogarnąc moja firmę, załatwiam zus zeby mi zasiłek przysługiwał ach papierologia taaka ze hejjj. Jutro mamy wesele;) ale sie najem;).

just tule kochana i niezmiennie podziwiam. Masz w sobie taka siłę, że żadne depresje nie moją szans;) pisz co ci lezy na serduszku my tu wszystkie targane emocjami;)

oliwka trzymam kciuki kiedy testujemy??;)

kocurku budowa domku ma się już ku końcowi;) gratuluje i okropnie zazdroszcze. Ja mam już pomału syndrom wicia gniazda i na początek wszystko wyrzucam;)

młoda ucałuj Rafałka

lil witaj dawno cię nie było

made jak nastrój? już troszku lepiej?

naga jak brzuszek?

rurka, serg, mama, gdzie jesteście?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć