młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Oliwka na początku tez się taak czułam . Zasypiałam na siedząco jak mały ciągną cyca:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzecie podejście
PIERWSZA !!!!!!!!!!!!!![]()
jestem pierwsza
dzisiaj pogoda butelkowa, pada, chłodniej, ale może to dobrze, ogarnę mieszkanko przed wizytą pielęgniarki środowiskowej
widzę, że humory wczoraj były nie tęgie, paniusie zaganianeale ja też wczoraj miałam humor raczej typowo angielski, baaaardzo czarny
a dzisiaj jak sobie w nocy trochę popłakałam, to już jest lepiej, chyba jak dla mnie za dużo ostatnio emocji, szukanie pracy dla taty, papierkologia jeśli chodzi o rejestrowanie Remka, to na szczęście mam za sobą, Pasztet Belgijski i jego "cudowne" nawrócenie i poczucie samotności, mimo wszystkich osób dookoła nas...
:-(
ja wiem, że nie można się martwić, bo Remek z mleczkiem wyciągnie mój stres, dlatego wolę się wylać tutaj, bo po co dusić w sobie??? Zresztą jak muszę być silna, teraz już nie mogę okazać się Żukiem słabeuszemteraz liczy się tylko dobro Małego Żuczka... tylko jakoś nie umiem tego zebrać wszystkiego do kupy
![]()
wczoraj Żuczek był starsznie niespokojny, wisiał na cyczku ponad dwie godziny, jak próbowałam daj Pocieszyciele, to wypluwał, a jak cyczek na horyzoncie się pojawił, spokójale wszystko było ok, sucha pieluszka, najedzony, blisko mnie, nie miał twardego brzuszka, jedynie ten zatkany nosek go męczył, a lament się taki odbywał, że nie wiedziałam co robić
mam nadzieję, że nie mam żadnego baby bluesa, tylko tak mi się pozbierało tych różnych emocji
a tu gratis dorzucam na osłodę początku dnia![]()
Dzień dobry)
Dzisiaj się wybieram do lekarza, całe szczęście bo od rana mnie pęcherz boli(( Mam nadzieję, że przepisze mi coś skutecznego i nie drogiego
)
Dziękuję za słowa otuchy![]()
I dla wszystkich z osobna buziaczki - bo nie chciałabym nikogo pominąć.
Tylko jeszcze czy mogę podpytać czy już znacie płeć swoich dzidzi?? Kocurku, Pysiu, Made i nie wiem kogo jeszcze miałam zapytać????
Oliwka hej;* Rafik dobrze;-) teraz śpi :-) zaniedługo idziemy do lekarza ;-) ogólnie jest dobrze;-) uwielbia spacery;-) i mojeego cyca![]()